folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Battlefield 1 Tanıtıldı ( Sonunda Yapılması Gerekeni Yaptı )

Battlefield 1 Tanıtıldı ( Sonunda Yapılması Gerekeni Yaptı )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

call of duty mw mw 2 mw 3 ghost black ops , battlefield 2 3 4 derken modern savaşa gerçekten doyduk ve özellikle battifleid 4 ve hardline okadarçok DLC çıktıki insanlar başka bir arayışa girdi.

2000 li yıllarda çok fazla 1. ve 2. dünya savaşı cıkmış ardından da oyun geliştiriciler modern dünya savaş oyunlarına ağırlık vermişti , 2014 ve sonrasında ise bence iğrenç birşey yaparak 

modernid geçip olayı teknoloji abuksabuk duvara zıplamalar robotlar vb. şeyler ekleyip bok ettiler , oyüzden modernwar serisini ezbere bilen ben bu yeni saçma oyunların hiç birini oynamadım sonunda

call of duty nin yapamadıgını battlefield yapıyor ve zaten muhteşem olan savaş alanı atmosferini 1. dünya savaşına yayıyor.

Bugun battlefiled 5 tanıtılması beklenirken  battlefield 1 tanıtıldı video müzik çok güzel uymuş  lütfen 720p+ izleyiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=c7nRTF2SowQ&feature=youtu.be

bu sene ki titanfall çakması call of duty videosunu görünce üzülmüştüm şimdi keyfim yerine geldi

BONUS : Oyunun türkçe çıkacağı söyleniyor FPS için dil önemli değil ancak bu da güzel bir gelişmedir.

https://www.youtube.com/watch?v=9fohNO3_1rU

BF vs COD

PanxeR tarafından 11/May/16 03:00 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Medal of Honor serisinin verdiği tadı hiç biri veremez. O gerilim dolu müzik yok mu hele... Karların arasından koşarak gelen Alman kurdu... Dolaba saklanan Nazi askeri... Normandiya çıkarması... 

https://youtu.be/53yX8AUMThQ

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ben 3.5 milyar verdim pc topladım. Ama bitane oyun oynamadım amk nasıl biriyim anlamadım

edit : Çözdüm şimdi :D oyun alcak para yok çünkü

do_som tarafından 07/May/16 00:33 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    do_som bunu yazdı

ben 3.5 milyar verdim pc topladım. Ama bitane oyun oynamadım amk nasıl biriyim anlamadım

edit : Çözdüm şimdi :D oyun alcak para yok çünkü

g2a dan iyi fiyata düşüyo oyunlar hacı origin ve steam da da indirim oluyor 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

benim için kötü haber.

sevmiyorum şu 1.-2. dünya savaşı temalı oyunları. hiçbir silah, uçak, araç kullanmak bana zevk vermiyor. Son teknoloji oyuncaklar olmalı.

MW deki Death from Above görevinde kullandığımız AC130. Mükemmel bir bölümdü.

https://www.youtube.com/watch?v=fNYLZQ8l1eI

BF3 teki F/A 18 Super Hornet kullandığımız bölüm

https://www.youtube.com/watch?v=6uFmZxjK-X0

Bu türü sevenler için güzel haber. EA güzel yapar.

SkynetX tarafından 07/May/16 01:01 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

@SkynetX hocam o oyunlar zaten var ve zaten hala milyonlar oynuyor , fakat yeni oyun çıkacağı zaman hoplamalı zıplamalı robotlu şeyleri sevmiyorum 1. 2. dünya savaşını yiğelerm

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

star wars battlefront'u 4k tv de 4k 60fps oynadım oyun değil film gibi duruyor. Sanırım bugune kadar gördüğüm en gerçekçi kaplamalar bu oyundaydı. Tabi haritaların çöl, orman ve kardan ibaret olması bahane olabilir ama bunları en gerçekci şekilde yansıtmışlardı.

Yine Dice ve yine frostbite motoru valla atmosfer çok iyi olacaktır. Modern günümüzde geçen battlefieldlere göre çok daha farklı olacaktır. Umarım star warsdaki gibi atmosferi iyi sağlarlar. Bu tarz ormanda ve dağlık bölgelerde geçen savaş oyunlarında grafikler atmosferi tamamladığından çok önemli oluyor.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

çok iyi gorunuyor bakalım oyun nasıl olur 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Bu arada oyunda osmanlı'da olacak amma velakin oyun itilaf devletleri üzerinden yürüyeceği için düşman tarafda yer alacağız. Multiplayerda olursa osmanlı en azından orada seçeriz:D Gerçi çöllerde atlarla geçen kısımlarda olacağız büyük ihtimal. Fazla da takmamak lazım kesin medyada haberleri çıkar bunun yılın en çok satan oyununda osmanlı askerlerini öldürüyorlar diye ama durum böyleyse rusların almanların falan hiç oyun oynamaması gerekir adamlar her oyunda düşman tarafdalar. Ayrıca teknolojimiz de içler acısı bir dönemde olduğu için tanklar tüfekler yerine kılıçlar filan göreceğiz bizim tarafda malesef.

RaAmLis tarafından 07/May/16 02:27 tarihinde düzenlenmiştir

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWELANCHE
    EWELANCHE's avatar
    Erkek

Sonunda beklediğim şeyi yaptı birisi. Artık tekrar elimize silah almanın zamanı geldi anlaşılan.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Medal of Honor serisinin verdiği tadı hiç biri veremez. O gerilim dolu müzik yok mu hele... Karların arasından koşarak gelen Alman kurdu... Dolaba saklanan Nazi askeri... Normandiya çıkarması... 

https://youtu.be/53yX8AUMThQ

Offf ne oyundu. Ne call of duty ne de batelfield o tadı vermez.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir