folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Battlefield 1 Tanıtıldı ( Sonunda Yapılması Gerekeni Yaptı )

Battlefield 1 Tanıtıldı ( Sonunda Yapılması Gerekeni Yaptı )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Sikerler bf yi lan Quake tanıtıldı Quake .

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    0x656e bunu yazdı

Sikerler bf yi lan Quake tanıtıldı Quake .

Quake efsane de bf'i de sikmeyelim :) Quake ve unreal tournament zamanının en seri oyunlarıydı. Quake oynadıktan sonra counter strike falan oynayınca çok ağır geliyordu. Uzun süre quake oynayınca başımız dönüyordu :) Unreal tournament yeni oyunu ücretsiz yaptı ama eski tadı vermiyor sanki.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

4K ve 60 FPS orgazm oldum lan resmen :

https://www.youtube.com/watch?v=eKGqtZc-xsQ

Makine toplamam gerek.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

4K ve 60 FPS orgazm oldum lan resmen :

https://www.youtube.com/watch?v=eKGqtZc-xsQ

Makine toplamam gerek.

Ya bu millet nasıl oynuyor ?! Ben ve 3 arkadaşım satın aldık bekliyoruz oyun çıksın diye bunlar oyunu bitirdiler -.-

BALIK.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Hocam bunlar açık beta. Ünlü Youtuberlara özel olarak yollanıyor diye biliyorum oyun. Bedavaya reklam yaptırıyorlar yani.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.