folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Battlefield 1 Tanıtıldı ( Sonunda Yapılması Gerekeni Yaptı )

Battlefield 1 Tanıtıldı ( Sonunda Yapılması Gerekeni Yaptı )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Adamlar elbette tarih boyunca mücadele ettikleri rakiplerini kötü gösterecekler. Bu oyunu milyonlarca insan oynuyor. Yıllarca eğitim sisteminin başlarında başlayıp sürekli aşıladıkları fikirleri bir oyunun bozmasına neden izin versinler?

Aksini iddia etmek istiyorsak onlar kadar iyi oyunlar yapıp gündeme oturtmamız lazım. Başkasından objektif olmasını beklemek yolda mendil açıp dilenmekten farksız. Başkasının cömertliğine kalmış vaziyettesin.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

https://www.youtube.com/watch?v=9fohNO3_1rU

--------------------------------------------------------------

aynı adamın daha önceki cod vs battlefield videolar ıda muhteşemdir.

https://www.youtube.com/watch?v=yRriF6Pu1kk

https://www.youtube.com/watch?v=KJIIgdSW6O4

PanxeR tarafından 11/May/16 03:01 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VEXTA
    VEXTA's avatar
    Erkek

normal halini severdim lakin remixi  10 numara olmuş 100 kere dinlemişimdir   :E

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

https://www.youtube.com/watch?v=t7fxXt0JOxo

Birazdan oyun içi videolar gelecek.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

https://www.youtube.com/watch?v=t7fxXt0JOxo

Birazdan oyun içi videolar gelecek.

vay mk ortama bak bf4 de göre adamlar birazdaha yavaş koşuyo bf4 te at gibi koşuyordu ve hiç iyi değildi yani araçların insanların şak diye dibinde bitmesi

..Morali hep bozuk olan insan..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Battlefield 4'tü sanırım tanklarda hayvan gibi hızlıydı. Sanırsın Need for Speed oynuyorum 😀

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Battlefield 4'tü sanırım tanklarda hayvan gibi hızlıydı. Sanırsın Need for Speed oynuyorum 😀

bf2 yi ilk çıktığından beridir oynuyorum 1 sene oldu bf4 de geçeli ,,, bi kere bf2 ye göre olaylar çok hızlı gelişiyo insanlar araçlar çok hızlandırılmış,

Damage hasarı nı kısmışlar roketler tanklara eskisi kadar hasar vermiyo 

Bf2 de herhangibi bir aracın üzerinde ki tam otomatik uçak savar silahıyla helikopter yada uçağa ateş etmen halinde hemen duman çıkarttırıp düşürebiliyordun. 

Bf4 de uçak savar silahının bi etkisi yok güdümlü kara hava silahları da bi sike yaramıyo iyi bir helikopter kullanıcısı ile karşı karşıyasanız oyunu size bezdirir yani

Helikopter manevralarını basitleştirmişler çocuklar oynasın diye bf2 de bi ağırlığı vardı öyle şak diye manevra yapamazdın yoksa kontrolünü kaybedip düşerdin ,

Yani bf4 tamam ilk etapta grafikler ortam güzel gibi gözüksede oyunu oynamaya başladığınız vakit başta taşıtlar olmaz üzere sıkıntılı yanlarını hemen fark edersiniz ( niye patlamıyo bu tank yaa gibi )

Ama çatışma vurma hissi zirvelerde, yok ben roket atayım tank patlatayım helikopter düşüreyim dedin mi zevk vermez ,

..Morali hep bozuk olan insan..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Trailer acayip beklentiye sokmuştu ama e3 sunumundan sonra baya bir heyecanım gitti. Battlefront ile aynı motoru kullanmasına ve aynı şekilde photo realistic olacak demelerine rağmen grafikleri beğenmedim. Trailerda ki gameplay gibi gözüken sahneler tabiki pre render görüntülerdi ama yine de battlefronttan sonra umutluydum açıkcası hayal kırıklığına uğradım grafik konusunda. Oyun mekaniği de battlefronta benzemiş. Eski battlefield oyunlarında ki gibi stratejik ilerleme yerine koş öl/öldür sonra tekrar hızlıcana doğu tekrar koş gibi olmuş oyun. Keşke battlefield mekaniklerine sadık kalsalardı oyun baya bir herkesin oynayabileceği seviyeye çekilmiş basitleştirilmiş. Harita yıkımı güzel özellikle maça girerken ki harita ile maç sonu haritanın hali savaşın yıkımını gerçekci bir şekilde yansıtıyor ama yinede daha iyi grafikler ve atmosfer bekliyordum ben.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VEXTA
    VEXTA's avatar
    Erkek
    RaAmLis bunu yazdı

Trailer acayip beklentiye sokmuştu ama e3 sunumundan sonra baya bir heyecanım gitti. Battlefront ile aynı motoru kullanmasına ve aynı şekilde photo realistic olacak demelerine rağmen grafikleri beğenmedim. Trailerda ki gameplay gibi gözüken sahneler tabiki pre render görüntülerdi ama yine de battlefronttan sonra umutluydum açıkcası hayal kırıklığına uğradım grafik konusunda. Oyun mekaniği de battlefronta benzemiş. Eski battlefield oyunlarında ki gibi stratejik ilerleme yerine koş öl/öldür sonra tekrar hızlıcana doğu tekrar koş gibi olmuş oyun. Keşke battlefield mekaniklerine sadık kalsalardı oyun baya bir herkesin oynayabileceği seviyeye çekilmiş basitleştirilmiş. Harita yıkımı güzel özellikle maça girerken ki harita ile maç sonu haritanın hali savaşın yıkımını gerçekci bir şekilde yansıtıyor ama yinede daha iyi grafikler ve atmosfer bekliyordum ben.

hocam adamlar xbox da oynadı pre alpha olarak .  Şahsen ben pcde işlerin çok daha farklı oldunu hep gördüm gene görücez sanırsam :)