Bayanların Bazı Özelliklerie Nasıl Bakıyorsunuz?
-
Baştan diyeyim tahribatçı ablalar kızmasın sonra bana
Bayanların Araba kullanması sizce doğrumu bence ..... anladınınz siz. hiç bir bayan bir erkek kadar güzel araba süremez bayanlar tragikte baş belası çok karşılaştım şimdi diyeceksiniiz erkekler çok ondan göze batmıyorsunuz alakası yok.bayanların bilgisayar kullanmasına nasıl bakıyorsunuz.
elin hamuruyla erkek işine karışması vaziyeleri yani sizin düşünceleriniz yada karışmasın dediğiniz bazı haller varsa paylaşalım hocam. mürit bacılar kızmayın.
-
Benim tanıdıgım en iyi şöförlerden biri hatun kendisi rallyci olurda biraz.....Bilgisayar konusu tartışmalı bende sırf bayanlara degil herkeze pc satmadan önce iq testi yapılsın
-
4 yola çaprazlama araba parkedip telefonla konuşan ve ambulansa yol vermeyen kadın gördüm. üstüne ambulans şöförüne bir ton fırça attı. boğacaktım kaltağı
-
ya bayanlar "çoğu" araba kullanma özürlüdür ve bu çoguda araba kulananların %95 lık kısmını olusturr bayanlar bakımından yanii... cidden insanı delirtirler trafikde, aynen tagext bi bok yaptktan sora bide ötenler war ya oh ooo.. bilgisayar konusunda bişi diyemicem herkes içn gecrlı bayanlarda cok iyi kulanabılıo yane...
-
Kadının sırtından sopayı, belinden sıpayı eksik etmeyeceksin. Araba ve bilgisayar onlara fazla lüks :)
-
her gün trafikte kadın sürücünün yanından geçerken kıllanıyorum abi ( şöför düyemiyorum ne sürdüklerinin farkında değiller)
her gün mutlaka ama mutlaka 1 tane denk geliyo abicimışıkta bekler ışığa bakmaz
şerit değiştirir aynaya bakmaz.
aynayı geçtim yanına yanaşırsın koca beyaz BMC kamyoneti görmez ( ki bu bence bir yetenek) cort diye dalar üstüne sonra korna çalarsın hop nere gelion amak gel üst katta aile salonu var buyur diye.el kol yapar üstüne bide gıcık bi esle laf sokmaya kalkar
sonra kapak olur
sonra o BMC kamyonetle yanlayarak peşine düşüp tamponuna yapışılınca "ayyy trafikte sıkıştırıyolar" derler.(ööle sıkıştırılmaz böyle sıkıştırılır)
az bile
imkanım olsa kadın milletine ehliyet verdirmem
-
Kadınlar her dala el atsın hep destek tam destek, ama araba kullanmasınlar kullanacaklarsa 1.2 corsa falan kullansınlar hatta onlara 0.6-0.8 cc falan yapılsın 80in üstüne çıkamasınlar yada ayrı bir şerit bırakılsın bayanlara :)
-
WebCrow bunu yazdı:
-----------------------------
hatta onlara 0.6-0.8 cc falan yapılsın 80in üstüne çıkamasınlar yada ayrı bir şerit bırakılsın bayanlara :)
-----------------------------aha bak buna katılırım
şöyle 5 şeritli kenarlarında güvenlik bariyerleri hatta 1 mt lik güvenlik duvarları olanından
-
Mümkünse bayanlara ehliyet verilmesin :) Düzgün araba kullananı görmedim zaten.Birisi uyarı amaçlı yanan ikaz lambasında durdu kırmızı ışık yanmış gibi :D (Yanıp sönen kırmızı ışık) Diğer konu bayanların çoğu pc kullanmıyor msn'i kullanıyor zaten :) Onlar için pc=msn,internet=msn
-
Kadınların sorunu şudur: Hiç taviz vermezler hep başkalarından beklerler.İster trafikte olsun ister geri kalan sosyal yaşamda.
-
ooh tüm ataerkil zihniyet toplanmış vurun!