Bayanların Bazı Özelliklerie Nasıl Bakıyorsunuz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pepino
    pepino's avatar
    Dişi

araba konusun da ve  donanım konusun da haklısınız bizim işimiz degil acik ve net sekilde ortada (:

interneti ve bilgisayarı  sadece chat + oyun + msn + sevgili bulma gibi  salak sacma seyler icin  var oldugunu sanan bayan arkadaslar yok degil hani....

ama  ;

yazilim , grafik konusun da cok iyi egitim almis cok iyi isler cıkartan  bayan arkadaslarda var ;) hakkimizi yemeyin simdi...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=39639

valla burda yanlis yere tasimisim heralde aynen böyle buluyorum gir bak (:

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek

donanım konusunda hiç bayanları düşünmedim doğrusu ama donanımda pis işdir :D el yaralar, çizer, kanatır, fan a kaptırırsınız allah muhafaza :) siz klavyeye tıkır tıkır basarak yazılım falan yapın :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    pepino bunu yazdı:
    -----------------------------

araba konusun da ve donanım konusun da haklısınız bizim işimiz degil acik ve net sekilde ortada (:

interneti ve bilgisayarı sadece chat + oyun + msn + sevgili bulma gibi salak sacma seyler icin var oldugunu sanan bayan arkadaslar yok degil hani....

ama ;

yazilim , grafik konusun da cok iyi egitim almis cok iyi isler cıkartan bayan arkadaslarda var ;) hakkimizi yemeyin simdi...

8 senedir (neredeyse belki fazzla belki az) bu pc piyasasının içindeyim sadece 2 dişi tanıdım pc yi bööle avcunun içi gibi bilen

biri yazılımcı (dandikten bişi aman aman değil) biri donanımcı( bu iyiydi işte konuşurken zevk veriyodu insana) 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Yazılımda sağlam bayanlar varda bilgisayar kullanan 1000 kızdan 1 tanesidir belki :D Cracker bayanlar bile biliyorum.

λ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seker
    seker's avatar
    Dişi

tamam araba konusunda hak veriyorum sana benim önümede bi bayan sürücü çıktımı korkuyorum çok tereddütlü sürüyolar gitsem mi gitmesem mi insan korkuyor bide direksiyona acayip şekilde sarılıyolar sanki direksiyon bi yere kaçacak :)

ama bilgisayar erkek işi değil ben kız meslek lisesi bilgisayar bölümünde okuyorum bu yılda olmak üzere 4 sene boyunca okulumuzdan 100 tane kız bilgisayar programcısı çıkacak. sınıfta 24 kızız bunların hepsi bilgisayarcı olarak o okuldan mezun olacak.

bilgisayar sonuçta bi teknoloji bunun kız veya erkek olarak kısıtlanması çok yanlış...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmotioN
    EmotioN's avatar
    Erkek
    tagext bunu yazdı:
    4 yola çaprazlama araba parkedip telefonla konuşan ve ambulansa yol vermeyen kadın gördüm. üstüne ambulans şöförüne bir ton fırça attı. boğacaktım kaltağı
    keşke boğsaydın amk..bnde bi kere yeşil ışıkta geçiom niye geçion die bağırdı :D

bazıları için karanlık , korkunun kaynağıdır.bazılarınında tek bildiği şey..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

fıstık adını duyurmuş kadın hacker varmı bildiğin :( dün bi karıyla görüştüm bilgeadama gitmiş 1,900 muhasebe sertifikası için gitmiş öğrenmişte ama kadın tekstilcide çalışıyor hala taksitleri ödüyor son taksitteymiş bu karıyı anlamıyorum gir bi firmaya otur pc başına işlet kendini dimi ///evde akşama kadar zaman öldüren bayanlara gıcığım akşama kadar ayna karşısında oram nasıl buram nasıl valla ben akşama kadar ayna karşısında güzelleşsem dünıa güzeli olurdum heralde :)hepsi değil tabi

yada şöyle demek daha mantıklı bir kadın 1 hafta pc başında kalabilecek gücü varmı anca (ayı kadınlar kalır)

erkek güçlüdür kuvveti vardır bileği baba gücüdür beyin gücü daha çoktur her nerde olursa olsun kadınlardan üstünüz bu kanıtlanmıştırrrrr

anca bi çocuk doğuramıyoz o kadar peh peh peh :) hı özellikleri nedir dersen gıcık olduğum bi özelliğini söliyim;

bu kadınlar kendinden 20 yaş büyük erkeklerle olmayı neden sever anlamış değilim neresini beğenir bilmemki iii

Kökten devrimci Radikal Hack nerede o günler...Ben bir şeyler diyorum ; ama siz görmüyorsunuz. Çünkü rutin egzersiz yapıyor ; yazıp yazıp siliyorum. Tıpkı sizler gibi arkadaşlar ; tıpkı sizler gibi.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aspirin
    aspirin's avatar
    Dişi

valla genel olarak kadınlar panıktır :) bencede araba kullanmaları dogru degıl ama uzun yıl ve ıyı cesaretı olan kadınların babamdan bıle ıyı kullandıklarını gordum sekıl 1 / A ben ! :)))

bıde hatun bılıyorum abı onasıl dıreksıyon hakımıyetı yaw hız yapıyo paso wuww :)

ama aslında kadın ozellıkle otoyola hıc cıkmamalı delı edıyolar !!!

kadınların bılgısayar kullanmasında ne gıbı bı sakınca olabılır kı hoşş o bılgısayarda ne yaptıgınada baglı ya neyse...

mimi " yim ben ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    ganimet bunu yazdı:

bu kadınlar kendinden 20 yaş büyük erkeklerle olmayı neden sever anlamış değilim neresini beğenir bilmemki iii

ya para için ya da olgunlarından hoşlanıyorlardır olabülür.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
Toplam Hit: 2779 Toplam Mesaj: 29