Bayanların Bazı Özelliklerie Nasıl Bakıyorsunuz?
-
x-files bunu yazdı:
-----------------------------
ganimet bunu yazdı:
-----------------------------bu kadınlar kendinden 20 yaş büyük erkeklerle olmayı neden sever anlamış değilim neresini beğenir bilmemki iii
ya para için ya da olgunlarından hoşlanıyorlardır olabülür.
ben kendınden 30 yas buyuk bırıyle evlenen bı kadına sordugumda :) yasıtlarım cocuk gıbı kendımden kucuk zaten olmaz yasını almıs olunca en azından kıymetımı bılıyor demıstı :) -
ruhkanseri bunu yazdı:
x-files bunu yazdı:
ganimet bunu yazdı:
-----------------------------bu kadınlar kendinden 20 yaş büyük erkeklerle olmayı neden sever anlamış değilim neresini beğenir bilmemki iii
ben kendınden 30 yas buyuk bırıyle evlenen bı kadına sordugumda :) yasıtlarım cocuk gıbı kendımden kucuk zaten olmaz yasını almıs olunca en azından kıymetımı bılıyor demıstı :)
-----------------------------%90 para için istisnalar kaideyi bozmuyormuşşşş
-
ganimet bunu yazdı:
ruhkanseri bunu yazdı:
x-files bunu yazdı:
ganimet bunu yazdı:
ben kendınden 30 yas buyuk bırıyle evlenen bı kadına sordugumda :) yasıtlarım cocuk gıbı kendımden kucuk zaten olmaz yasını almıs olunca en azından kıymetımı bılıyor demıstı :)
-----------------------------%90 para için istisnalar kaideyi bozmuyormuşşşş
öğğğhh yanı sırf para ıcın kendınden 20-30 yas buyuk dedeyleıyyy ne miğdeee
-
abi
donanımcı bi abla vardı bizim dükkanda :D kadın masallah yani :D
servise gidior hdd tamir edior yanmış anakarta bişiler yapıp calıstırodu sonra evlendi siktir olup gitti dükkandan :D
-
Hep hatunlara atıyosunuzda erkek sürücülerdende bir çogu berbat araba kullanır üstelik yolları sanki anasıyla babası yapmış gibi arabadan tüküren yanan sigara izmariti ve bira şişesi atan erkekler var bir bayan olarak bunları yapmaktansa kötü sürücü denmesine razıyım bilgisayarda zeka işidir beyinsiz erkekler de var klavye dedince mal mal bakıp o ne diye soranları unutmamalı
-
4 yola çaprazlama araba parkedip telefonla konuşan ve ambulansa yol vermeyen kadın gördüm. üstüne ambulans şöförüne bir ton fırça attı. boğacaktım kaltağı ...
bu karının amını siken iyi sikememiş bağırta bağırta sikecektin onu orda
-
zuhahaha dedenin kuşu havalanıyormu acaba:D:D:D:D:D:D
-
Arkadaşlar kendinizi heç mi heç yormayın, kadın ve erkek eşitliği var artık bunu kabul edin..Kabul etmelisiniz bunu..
Kadın ve erkek eşitliği olmalıdır ve vardır!!!Bence penaltılara başlıyalım:D:D:D:D:D:D..espri bayatlamış ama tutamadım kendimi gıcık bi espri yapim dedim..kadınlar araba kullansın bizene amk:D..bizim için daha ii:D..
ama kadınlar duygusal yönden daha baskılı olduğu için tabi ki trafik biraz tehlikeli olur onuda eklm..