folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Baykalin Neden Koltuga Yapistigi Anlasildi

Baykalin Neden Koltuga Yapistigi Anlasildi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek
    iyat88 bunu yazdı:
    -----------------------------
    amk çok b*k biliyonuz da atıp tutuyonuz. baykal da olmasa bu ülkede akp cirit atıcak..
    bak yine gülüyorum görüyomusun...seçim tarihi yaklastıkca AKP yi pek sevmeyen vatandaslarımız da  bi yusuf vaziyeti görüyorum...olayın heyecanı ;) normaldir artık..

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek

bir zamöanlar dini siyasete istismar edenler vardı şimdide Şehitleri ve cumhuriyeti kullanıyorlar ulan 30 bin şehit verdik zamanında hepsi bu lavuk akp nin yüzündenmiydi adamın zamanında yani 4 senede 78 şehit vermişizi diğer hükümetler zamanında 29 binin üzerinde .

yiğidi öldür hakkını ver gerçekdende ekonomi düzeldi şimdilerde orta direk diye tabir edilen herkes ev ve arabayı rahatlıkla alabiliyor iş yok diyenler hepsi yalan şahsen bizim şirket bu ay 30 vasıflı ve vasıfsız çalışan alacak ciddi baş vuru sayısı şimdilik 58 milli gelir cumhuriyet kurulduğu zamandan 2002 senesine kadar 200 milyar dolardı şimdi 430 milyar dolar millet özelleştirmeye karşı bir bilseler işin gerçek yüzünü devlet yan gelip yatma yeri değildir bakınız devlet memurlarına salla başını al maaaşını hizmet desen yok vatandaşın devlet kurumuna işi düşerse vay haline ama özel sektörde çalışan kazanır hemde kat ve kat fazlasını uzun lafın kısası benim gibi yılların faşişsti ve ırkıcısı bir adam nefret etiiği tayip ve saz ekibine bu sene oy verecek . Yiğidi öldür hakkını ver kardeşim . ve gerçekden görünen köy kılavuz istemiyor biraz okjeptif bakınca kimin ne mnal olduğu belli oluyor .

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    fmk bunu yazdı:

bir zamöanlar dini siyasete istismar edenler vardı şimdide Şehitleri ve cumhuriyeti kullanıyorlar ulan 30 bin şehit verdik zamanında hepsi bu lavuk akp nin yüzündenmiydi adamın zamanında yani 4 senede 78 şehit vermişizi diğer hükümetler zamanında 29 binin üzerinde .

yiğidi öldür hakkını ver gerçekdende ekonomi düzeldi şimdilerde orta direk diye tabir edilen herkes ev ve arabayı rahatlıkla alabiliyor iş yok diyenler hepsi yalan şahsen bizim şirket bu ay 30 vasıflı ve vasıfsız çalışan alacak ciddi baş vuru sayısı şimdilik 58 milli gelir cumhuriyet kurulduğu zamandan 2002 senesine kadar 200 milyar dolardı şimdi 430 milyar dolar millet özelleştirmeye karşı bir bilseler işin gerçek yüzünü devlet yan gelip yatma yeri değildir bakınız devlet memurlarına salla başını al maaaşını hizmet desen yok vatandaşın devlet kurumuna işi düşerse vay haline ama özel sektörde çalışan kazanır hemde kat ve kat fazlasını uzun lafın kısası benim gibi yılların faşişsti ve ırkıcısı bir adam nefret etiiği tayip ve saz ekibine bu sene oy verecek . Yiğidi öldür hakkını ver kardeşim . ve gerçekden görünen köy kılavuz istemiyor biraz okjeptif bakınca kimin ne mnal olduğu belli oluyor .

hangi ulkeden bahsediyorsun Turkiyeden mi? 4 yilda 78 sehitmi vermisiz ? hadi canim sende. "onceki yillarda 30 bin sehit verdik, bak biz xx kadar sehit verdik" diyen diyen zihniyetin ben.... 
    gidip talabani ile barzani ile gorusen benim, genel kurman girelim dedigi halde biz uzlasmadan yanayiz diyen benim, sehitlere kelle diyen benim, askerlik yangelip yatma yeri degil diyen benim, genelkurmayla inatlasan benim, amerikaya soz ve verdigim icin irak a girmeyen benim

simdi cikmis bana 78 sehit verdik diyerek bundan gurur mu duyuyorsunuz ? (rakamlar kesinlikle 78 degildir bundan eminim)

evet ekonomi duzeldi nasil duzeldi ? ne var ne yok sattilar, herseyi ozellestirdiler, sonuc yine dis borc aldi basini gidiyor, yine imf ye borcluyuz, yine issizlik var, yine ac insanlar var. 

basbakan cikiyor asgari ucret 500 ytl yi gecmezse asgari ucretliler gecinemez diyor zam yapmaliyiz diyor asgari ucret 450 kusur ytl. sen hangi ortadirekten bahsediyorsun anlamadim valla, ortadirek diye birsey kalmadi ki.

peki yolsuzluklar hakkinda ne diyeceksin ? milyon dolarlik yatlar, 600 kusur adet daire sahibi olmalar, yumurtalar, hortumlar, alidibolar vs vs vs.

simdi oncekilerde yapiyordu bunlarda yapsin, hem bunlar ekonomiyi duzeltti diyerek goz yuman ZIHNIYETIN BEN TA ............ (tovbe tovbe) 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı:
    fmk bunu yazdı:

hangi ulkeden bahsediyorsun Turkiyeden mi? 4 yilda 78 sehitmi vermisiz ? hadi canim sende. "onceki yillarda 30 bin sehit verdik, bak biz xx kadar sehit verdik" diyen diyen zihniyetin ben.... 
    gidip talabani ile barzani ile gorusen benim, genel kurman girelim dedigi halde biz uzlasmadan yanayiz diyen benim, sehitlere kelle diyen benim, askerlik yangelip yatma yeri degil diyen benim, genelkurmayla inatlasan benim, amerikaya soz ve verdigim icin irak a girmeyen benim

simdi cikmis bana 78 sehit verdik diyerek bundan gurur mu duyuyorsunuz ? (rakamlar kesinlikle 78 degildir bundan eminim)

evet ekonomi duzeldi nasil duzeldi ? ne var ne yok sattilar, herseyi ozellestirdiler, sonuc yine dis borc aldi basini gidiyor, yine imf ye borcluyuz, yine issizlik var, yine ac insanlar var. 

basbakan cikiyor asgari ucret 500 ytl yi gecmezse asgari ucretliler gecinemez diyor zam yapmaliyiz diyor asgari ucret 450 kusur ytl. sen hangi ortadirekten bahsediyorsun anlamadim valla, ortadirek diye birsey kalmadi ki.

peki yolsuzluklar hakkinda ne diyeceksin ? milyon dolarlik yatlar, 600 kusur adet daire sahibi olmalar, yumurtalar, hortumlar, alidibolar vs vs vs.

simdi oncekilerde yapiyordu bunlarda yapsin, hem bunlar ekonomiyi duzeltti diyerek goz yuman ZIHNIYETIN BEN TA ............ (tovbe tovbe) 

---------------------------

AKP veya Tayip i savunacak biri değilim lakin adam kötünün iyisi siyaset genelden yalan olduğundan vaadler ile kimseyi kıyaslayamıyoruz sadece geçmişlerler kıyaslaya biliyoruz bu sebeden geçmişe bakıpta şimdikine bakınca bu adam daha ağır basıyor ama vaadlere bakarsak cem uzan dahada ağır basıyor ama bu millet e siyaset değince hemen yalan dolan üçkağıtcılık şerefsizlik gibi deyimler geliyor aklımıza bu dediğim gibi geçmiştekiler ile bunların yaptığını bir teraziye koyunca bu adam daha agır basıyor bence durum böyle ha zihniyet meselesine gelince haklısın lakin dediğim gibi koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi diyoruz napalım burası türkiye

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

underzero abey;

bugün rtük genel kurul başkanlığı seçimi vardı . ha bu cehape li vatandaşlar ne diye seçime katılmadılar.söylermisin...fıstık gibi zahid akman..engel koyup katılmadılar ama oy çokluğu sebebiyle yine zahid akman geldi.... bu durumda chp muhalefet değil engel kriz çıkartmak istiyor. ama dedikleri olmadı.....

söylermisin sosyal sağlık reformu yapılacaktı.. neden cehape bu yasayı engelledi anayasa mahkemesine gidip... yeni doğmuş bebeğin 18 yaşına kadar hepsi devlet karşılaması olacaktı... bu cehape bu reformu ne den engellemek istiyor.... ülkeye yararlı olan bu gelişimleri engelleyip ne geçiyo eline....

imf ye borc 25 milyar dolardı.... 4 yılda -8 milyar dolara düştü.... 1 yılda kurtuluruz

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    mayrip bunu yazdı:
    bla bla bla

imf ye borc 25 milyar dolardı.... 4 yılda -8 milyar dolara düştü.... 1 yılda kurtuluruz

akp hukumeti gelmeden once dıs borclanma %3 idi ve borc toplamı 200 milyar dolardı. akp hukumeti geldikten sonra dıs borclanma %19 oldu ve dunyada dısardan en cok para alan 1. ulke konumuna getirdi. 4yıl once 200 milyar dolar olan toplam borc 4 yıl sonra 400 milyar doları gecti. en beteri cari acık 50 milyar doları buldu. 

hadi bakalım gelde kurtul efendi.... 

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek
    Hukumet süpermen değilki herseyi cözsun  bu hukumet bir  yıkıntıyı aldı  basa gelirken..siyaset kolaydeğildir.. bunu kimse inkar edemez evet hataları oldu  ama burda konu  baykal ve chp .... bu adam zamanında  milli görusculere  ön ayak olmamısmıdır..  cumhurbaskanı olamazsın dediği erdogan..  tmm olmuyorum dediğin de  takındıgı  tutumu anlatmama gerek varmı  ....  sırf işler  kötuye gitsin  hiç bişe cıkmasın  hukumetin elini kolunu baglayalım diye    binlerce gereksiz önerge verdirtmemiştir....bakanlık dönemlerine baktım bu sahsın.... eline aldıgı her işi  yuzune guzune bulastırmıs.. attıgı tek saglam adam  olmayan bir adamdır kendisi..  chp ye bu gun oy verenler  baykala,efendim "anadol"a güvenerek mi veriyorlar ?hiç sanmıyorum....  baska careleri yok da ondan..en önemlisi...  be hey adam sen  4,5 yıldır.. muhalettin tmm  yasa cıkaramıyosun  ama sırf muhaletsin diye herseye karsı  cıkarmı insan.. bir gun adam akıllı bir  öneri gönderdiler mi meclise...Bide hiç birşey olmamıs gibi  mitinglere cıkıp  oy istiyor...cevabı secimde verin diyor....sanki  çok iş yapmıs elini tasın altına koymus uykusuz geceler  gecirmiş....

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

Bir çok önemli(!) işe engel olmuştur baykal;

1 Mart tezkeresine engel olmuştur,müslümanların başına bomba yağmasına engel olmuştur,ama böylşe olduğuna bakmayın aslında yahudidir kendisi,

Terörle mücadele yasasında örgüt liderlerini bırakmayı sağlayacak maddeye karşı çıkmıştır kendisi,

Bu ülkenin tamamen menfaatine zarar veren yeni petrol yasasına karşı çıkmıştır.

Kuzey ırağa verilen ucuz elektriğe ve serbest bölgede barzaninin şirketlerinin bulunmasına karşı çıkmıştır,

evet çok gereksiz muhalefet yapmıştır kendisi.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

kardeşim antioksidan hiç duymadın sen okumadın yadaaaaa öyle görüyorum.....

henüz biz doğmamışız o yılları hiç okudun mu....deniz baykalın bakanlıktaki görev duru mu :*

Az su katılmış su kuyrukları ?

et kuyruğu ;?

yağ kuyruğu?

benzin kuyruğu?

tüp margarin kuyruğu ?

bu çileli günleri benim babamda unutmadı halkta unutmamıştır. tabi gençlik nerden bilecek bu zamanları dimi ....sürünülen yıllar...

ula adam karne veriyor ama benzin yok bu nasıl durum dur ...anlıycağınız. mağarada yaşıyan bir hükümetten  ne umulurdu ki

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek

ozaman o unutmayanlara soyle sayın arkadasım, abd ve ab ambargosu altında bir ulkede o urunleri kuyrukta temin ettiklerine dua etsinler. siz onurunuzu serefinizi paraya degisiyorsanız o sizin bileceginiz iş. ben otu sıkar suyunu icerim ama onurumdan serefimden milli cıkarımdan odun vermem. Allah hepsinden razı olsunki türk ün boynunu one egdirmediler. ac kaldık ama onursuz yasamadık. ne 2. dunya savasına surukledik ulkeyi nede abd den korkup kıbrıs cıkartmasından vazgectik. itin cakalın şamar oglanı olmadık hicbirzaman. kuyrukmus, aclıktan olsem kac yazarki bayragım serefi ile dalgalanıyorsa...

onun kuyrugu bunun kuyrugu, peki neden bu kuyruk? 2. dunya savası ile baslayan kıtlık? savasta tarafsız olma ve savasın gelisim sureci. memleketin butun komsuları isgal altında. dunyanın tamamına yakını savasta. ne ticaret var ne bişey. kendi urettigiyle yetinmeye calısan bir ulke. sonrası? kıbrıs cıkartması. kıbrısa cıkarsak abd sultanahmeti bombalayacagını soylemedimi. tarlalarımızı vuracagını. biz ne yaptık tırstıkmı? asla. aslanlar gibi cıktık. sonra ne oldu? abd ve ab uzerimize ambargo uyguladı. yine kendi kendine yetmeye calıstı bu ulke. kuyruklar olustu, et kuyrugu yag kuyrugu... 

bunlar çileli degil, geriye baktıgımızda hasretle andıgımız onurlu gunlerimizdi...

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
Toplam Hit: 8308 Toplam Mesaj: 57