Baykalin Neden Koltuga Yapistigi Anlasildi
-
bi laf etmiş gibi bide hodri meydan diyosun abi.. orda yazdıgım ve millete sakız olan laflardan sadece ikisini AÇIKLAMYA ÇALISTIN bence onlardada çuvalladın.. hadi hepsini geç arkadasım çalmayı özelleştirmeyi hepsini bana bu aadamın halen youtubedada olan laikliğe cumhuitye seöven öcalana sayın diyen videoları var.. ama sana göre onlar montajdır dimi : ) haaaaa pardon ama tayyip amcanız değişti dimi hekrs değişebilir değişmek erdemdir dimi !! kendiside ölşe diyo ya ben değiştim diye : ))) değiştim dediğin konulara iyi bakın arkadaşlar.. madem bu kadar iddalısın arkadas şu ekonomiyi bi açıkla bana dış borcu cari açığı !! adamların kendi partisinden bile o rakamları doğrulayanlar var!! tayyip dediğin adam NE MUTLU TÜRKÜM bile diyemen bir adam !!! telekom satıldı çok iyi oldu dimi!! haberleşme gitti arkadasım ! şimdide sabiha gökçen satıldı hava ulasımda gitti!! eger kalite olucaksa onu kendi getircek hee getiromsa öle meydanlarda EFE EFE koonusmıcak! delikanlı adammıs : )) tayyip : ) çoçugun oldugunda oğlunu vatan için kaybet sonr askerlik yan gelip yatma yeri değildir sözünü hatılra! bir delikanlı demişti dersin avunursun!! ; )
-
ruhsuz: sabiha gökçen satılmadı safsata haberlerlerle yanlış izah ediyorsun bir kısmı özelleştirildi 3 kat değerinde...şirket yapılanması adına.
uzun yazan arkadaş telekom hariç diğerlerine az da olsa katılıyorum.....telekom ekmektir.nimettir....yinede özelleştirilmemeliydi....
parti başkanlarından icraat bekliyoruz... laf atmak değil türkiyeyi geliştirmek adına sözler.....
-
safsata haber değil eksik bilgi vermişi.. 20 yıllıgına özelleştirildi. am hatrı sayılır bir meblağ !! dediğim gibi herneyse siyaset zaten böyle ortamlarda konulsukcak şey değil kendimede kızıyorum aslında ama dayanamıyorum bazı şeylere böyle hem suç hem güç durumlarına.. pazarı bekleyip görücez..
-
@sercanincesu
Elma bahcesi benzetmeni begenmedim.Seffaf politika istiyorum.Dokunulmazliklarin kaldirilmasini istiyorum.
Ne demek elma bahcesinden bir tane de elma kendisi yiyecekmis!??
YEMEYECEK!
Senin benim ana babalarimizin alin teri ile kazanip odedigi vergilerle pembe tezkereli ogluna ben burada bisiklet bile alamazken bilmem kac bin dolarlik kuru yuk gemisi alamaz tamam mi??
O gemi de sandik da bir tarafina girecek rte nin 22 temmuzdan sonra.
Saygilar.
-
sercanincesu tamamen saçmalamış. bu insanların cahilliğini gördükçe deliriyorum. bi de gelin tartışalım demiş msn vermiş komik gerçekten hala akp yi tayyipi nasıl savunabiliyosunuz şaşırtıcı. artık bu konularda uzun bişeyler yazmıycam anlamıyo millet zaten bu kadarı yeterli kanımca. seçimlerde o sandık akp nin götüne kaçacak kesinlikle. 3 5 gıda yardımına gözü boyanacak salaklar da var bu ülkede gerçekten aydın insanlarda
-
baykal beyefendi anca muhalefet olsun herşeye anca orada burada mitinglerde biyerlerini yaapsın.ulen be adam iş beceremiyon becerene bari muhalefet olma.biraz yapıcı olmaya çalış.
kendisi antalya çocuğu antalyada dikili 1 ağacı yok.bak süleyman demirele adam ıspartayı bambaşka yaptı zamanında.heryerde süleyman demirelin izi var ıspartada.biz antalyaya bakıyoruz hiç bişeyi yok sn baykalın.sözde antalyalıymış mış mış.