Baykalin Neden Koltuga Yapistigi Anlasildi
-
SpyßreaK bunu yazdı:
-----------------------------
onun yapamadığını yapıyorlar işte.. aslında baykalı mahkumlara ceza olarak vereceksin.. :D adamlar onu dinlemektense öldürürler kendilerini..
ne diyim arkadaş doğrusun. -
bu ulkede kıtlık olur aclık olmazmıs o günlerden bugunlere gelmisiz...ama simdi hala daha cıkıp akp söyle yaptı chp boyle yaptı diyorsunuz...
bir defa baykal bir çok şerefsizlige karşı çıkmıştır karşı çıkamadıgı şerefsizleklerde olmuştur.Unakıtanın oglu için vergileri düşürüp yükseltmesi gibi.varmı buna olan bi cevabınız? o akp yi çok savunan kişiler gözümüzün önünde yapıldı bu olay hanginiz karşı çıktınız? artık o kadar alıştırılmışızki karşı çıkılcagına destekleniyor...
baykalın bu ülkeye bi yararı yok diyenler 1 mart tezkeresi içinde bi cevap bekliyorum sizden...Verebilirseniz.
-
hortlatmak gibi olmasın ama hala cevap bekliyorum :S mantıklı bişeyler söyleyin inanalım size
-
mayrip bunu yazdı:
underzero abey;
bugün rtük genel kurul başkanlığı seçimi vardı . ha bu cehape li vatandaşlar ne diye seçime katılmadılar.söylermisin...fıstık gibi zahid akman..engel koyup katılmadılar ama oy çokluğu sebebiyle yine zahid akman geldi.... bu durumda chp muhalefet değil engel kriz çıkartmak istiyor. ama dedikleri olmadı.....söylermisin sosyal sağlık reformu yapılacaktı.. neden cehape bu yasayı engelledi anayasa mahkemesine gidip... yeni doğmuş bebeğin 18 yaşına kadar hepsi devlet karşılaması olacaktı... bu cehape bu reformu ne den engellemek istiyor.... ülkeye yararlı olan bu gelişimleri engelleyip ne geçiyo eline....
imf ye borc 25 milyar dolardı.... 4 yılda -8 milyar dolara düştü.... 1 yılda kurtuluruz
zahid akman in rtuk baskani olmasina karsi cikmak ulke krizine mi yol aciyor ? :) zahid akman kimdir ? bir yazar molla dedigi icin mahkemeye verir ve mahkemede adamin molla olduguna karar verir ve yazari hakli bulur. bu arada molla ulu bilge kisi demek anlamina geldigini soyler mahkeme.
fistik gibi zahid akman cikip mollayi hakaret olarak kabul etmistir, dogruda yapmistir adamda ne bilgelik var ne mollalik var.hangi meclis tutanaginda var chepenin saglik yasasina karsi ciktigini, yok 18 yasina kadar devlet karsilayacak da chepe karsi cikacak bana bir delil bir yazi gosterebilirmisin ? tarafsizindan.
muhalefetin karsi cikti saglik yasasi vardi o da; arap ulkelerinden yabanci doktor ithal etmek icin yasa gecirmeye calisiyorlardi, Turkiyede ki doktorlara kiran mi girdi ? Turk doktorlar amerikalarda bilmemne odulleri alsin sen bu doktorlari buralarda tutama sonra ben arap t.ssagina hasretim diyerek ordan doktor cagir.
sen olsan sen karsi cikmazmisin ?
bu yag kuyrugu, benzin kuyrugu vs vs icin benim yazmak istediklerimi DKN yazmis. yolsuzluklari bu kadar gormezden gelerek takim tutar gibi parti tutuyorsunuz.
-
ya anlamadıgım bir iş baykalı neden savundugunuz. bende bir sorun var galiba :p
-
savunmuyorum, ama ortaya biri bir idda attiginda gercekci olsun durust olsun onun pesinden gideyim.
baykal muhalefet yapmaktan anlamayan biri, yanlislari cok biri cikip gercekten yanlislarini gosterdiginde takdir ederim, baykali da yerden yere vurdugum zamanlar olmustur.
adam karne ile ekmek aldigi zamani baykal ile bagdastiriyor ne alaka ?
-
ülkenin gidişatını yapamamış demekkii....o halde görevden istifa etmesi gerekir değil mi madem yapamıyorsun bırakacaksın... .. tezkere konusunda diyceğim baykalın yaptığı engel ülke için doğru olanıydı...
1960-67 demokrat parti zamanı...tek parti dönemi her zaman ülkeye yarar getirmiştir.dp yıktılar.dimi... sonrasında 70de solcuydu sağcıydı..meselesi yüzünden..sonrasında ülkenin içine edilmedi mi gelen sömürdü giden sömürdü ?
-
Konu başlığı ile ilgili değil ama yazılanlar hakkında yazmak istedim.. Baykal'a laf eden arkadaşlarıma .. Neymiş çığırtkanmış veya sadece muhalefetmiş laflar sölediniz.. Ben Baykal sempatizanı değilim hatta kendisini sevmem bile diyebilirim.. Ama yazılanla karşısında dumur oldum..KÖtünün iyisi diye oy verdiğiniz adam ATATÜRK'E , ŞEHİTLERE , ÜLKENİN BEL KEMİĞİ OLAN ( kurmacada olsa böyle bi hakkı yok Başbakanın ) TARIM ZEDELERE , LAİKLİĞE , ASKERE laf etmiş yeri gelmiş sövmüş bir adamdır. Oğlu trafik kazası yaptıgında asfalt kazıyan ( pati ve kan izleri silinsn diye ) , mal varlkıgını oğlunun düğünündeki takılara bağlayan , oğlu gemi aldığıında 26 yaşında kendisi GEMİ DEĞİL GEMİCİK diye alay eden , zamanında bilmemkim şeyhin önünde diz çöküp el etek öpen , demokrasi bizim için bir trendir istediğimiz yere gelince inicez diyen , O.Ç öcalana sayın deyen , değiştim diye cahil insanları kandıran , din sömürüsü yapan , ÜLKEMİZİ SATIP SOYAN ÖZELLEŞTİRME ADI ALTINDA , ekonomi kalkındı deyipte milleti kandıran ( kandıran diyorum çünkü ekonomi dibe vurdu dış borç büyüdü cari açık arttı ) verdiğimiz şehit sayısıyla avunan soysuz , şerefsiz , örümcek beyinli bir adam!!! ve bazı arkadaşlar kalkmıs bunu hala savunuosnuz laf sölettirmiosnuz ! nasıl , ne şekilde , neye dayanarak , hangi zekayla.. siyaset iki ucu bok olan ve heryerde konusulmamsı gereken birşey ama artık bu kadarıda fazla bu ülkdedi insanlar nasıl bu adamı koruyabiliolar anlamıorum nasıl hala destekleyebiliyolar.. AZİZ NESİN abimiz çokmu iyimser davranmış bunu sanırım pazar aksamı öğrenicez.. yanlıs anlamayın chp ye oy vermekle alakası yok ! BUNUN AKP YE oy vermekle alakası var..
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------ülkenin gidişatını yapamamış demekkii....o halde görevden istifa etmesi gerekir değil mi madem yapamıyorsun bırakacaksın... .. tezkere konusunda diyceğim baykalın yaptığı engel ülke için doğru olanıydı...
1960-67 demokrat parti zamanı...tek parti dönemi her zaman ülkeye yarar getirmiştir.dp yıktılar.dimi... sonrasında 70de solcuydu sağcıydı..meselesi yüzünden..sonrasında ülkenin içine edilmedi mi gelen sömürdü giden sömürdü ?
mayrip kendi icinde celismeye devam ediyorsun, yazacak cevap birakmiyorsun bana. gelen somurdu giden somurdu diyorsun somuren bir partinin taraftarligini yapiyorsun.
tek parti eger gercekten demokratik sekilde davranabiliyorsa ve gercek cogunlugu alabiliyorsa faydalidir. %30 oy cogunlugu ile sen %100 e nasil hitap edebilirsin?
illaki tarafli olacaksin illaki yanli olacaksin daha otesi yok...
-
1