Baz İstasyonunun Zararları ?
-
hoca adam senden canını istiyor bir nevi sana dünyayı verse neye yarar ?
-
samsunda oturuyorum bizimde yan apartmanımızda yıllarıdr var kesinlikle yanında olmanızı tavsiye etmem sizin çatınızda olursa daa ii ama yanınızda olursa boqu yersiniz mesela benim gibi
-
yalnizturk bunu yazdı:
-----------------------------
samsunda oturuyorum bizimde yan apartmanımızda yıllarıdr var kesinlikle yanında olmanızı tavsiye etmem sizin çatınızda olursa daa ii ama yanınızda olursa boqu yersiniz mesela benim gibi
-----------------------------boqu yemekten kastın en hoca ne gibi gözle görülür zararları oldu sende ?
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------yalnizturk bunu yazdı:
-----------------------------boqu yemekten kastın en hoca ne gibi gözle görülür zararları oldu sende ?
-----------------------------:D:D:D:D:D baz yandan vurmuş galiba :|
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------yalnizturk bunu yazdı:
-----------------------------biraz yazmıştım yandan vurmasın diye sallamamışınız :)
gözle görülür etkisini 10-20 yıl sonra kemoterapiye gidince görürsün. uyuşukluk bilmem ne onları saymıyorum. bi daha diyorum illa olucaksa yandan olmasın üstünüze koysunlar. daha az zararlı olur.
-
hay allahım ya devlet yasa çıkaramıyormu ya şehirlere baz istasyonu koyulma vs vs. die enrde bu devlet :D
-
devlet yasaklarsa operatörler ve binlerce çalışanı nerden ekmek yicek?
ağlamayı biliyonuz telefon çekmiyo diye. her nimetin bir külfeti vardır.
baz istasyonu sinyalinin de bir güç kısıtlaması var. sinyal gereken değere çekilir, zarar minimuma ainer
-
büyük ihtimal bizim aptmana bağlancak dier apartmanlar bizden kısa yandan drek yemektense alttan yiyelim :) ne biliim belki mum dibini aydınlatmaz ya belki öle bişi olur :))
-
bunu yasamis biri olarak soyluyorum sen koydurmassan bilki onu hemn karsina burununun dibine koyacaklar siz ne kadar itiraz etsenizde ooradan kalkmayacak bide ona baca sekli werip kamufle ediyolar herkes unutuyo ama sen gordukce deli oluyon al paranida koy tepene siktr et ama sakin yaklasma karsisinda 10saniyeden fazla kalanda gecici hafiza kaybi oluyor diye duydum uzak dur
-
hoca öğrendimki 2 alttaki binada da varmış yani zaten iç içe yaşıyormuşuz :) anlamadığım 2 bina aşağıda varsa neden burayada yapıyorlar acaba başka operatörün olabilirmi ?