Baz İstasyonunun Zararları ?
-
Hocam çok zararlı.
Mesela orda çok yaşamış biri cocuk dogurdugu zaman cocukda bazı hastalıklar olabiliyoR.Tabi 1 tane baz istasyonu pek etkili olur mu bilmem.
Ben büyük çamlıcada oturuyorum.25 tane tv ve radyo vericisi var + hemen yanımızdaki binada bir tane baz istasyonu = Aldığımız havadan çok radyasyon var.
Kansere bomba etkisi yaptığı zaten belli.Onun dışında yanlış bilmiyorsam beynede zarar veriyor, yeni gelişen çocuklarda zararlı etkileri oluyor vs vs.Netden araştırmanı tavsiye ederim.
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
biz istemezsek yan apartmana o da olmassa öncekine çok fazla yer var yani abul etmezsek kayıp sadece para olucak apartmana yıllık 7k $ gelcek zaten o parayla apartmanın iç cephe dış cephe herşeyi yapılcak bi de böle düşünmek lazım :S
-----------------------------usta naptın.. yaa 10 milyara hemde yıllık.. iç cephe dış cephe.. hepsini yaptırcan... bence kaçak bi şirket bulmalısın.. çok ucuz deilmi..
-
Yaşayan adamlar yazmış hacım harbiden öyle zararlı..yada kurdurup istasyonun kör noktasını bulup ailecek o noktada yaşamınıza devam ediceksiniz :D
-
sony ericsson k770 aldım baş ağrılarımın artmasının nedeni 1,69 olan SAR değeri olablir mi
-
Ya istanbulda, yada ankara adliyesinde, adliyenin tam karşısına koyulan baz istansyonu sebebi ile, 7 sene içerisinde, adliyenin baz istasoyuna bakan taraftaki camlarnıda oturan memurların %70 inde kanser vakaları cıkmışt die haber vardı...
-
Şikayet edip kaldırtmak lazım aslında.
Dava falan açılabilir.
-
HighNitro bunu yazdı:
hoca adam senden canını istiyor bir nevi sana dünyayı verse neye yarar ?
inan haklısın kardess.. -
eger binaya yaptirmaya karar verirseniz koyacaklari yerin altini kursun ile kaplattirin derim
-
küçük bir ilçemizde baz istasyonlarının topluca bulunduğu tek bir binanın önünden
geçerken araçları gizlemelerine rağmen kendimizi çok kötü hissetmiştik.
-
ayrıca şunuda ekleyeyim ben Bursa'da ve çevre illerimizde gördüğüm kadarı ile
yeni dikilen baz istasyonları çok yüksek yerlere yüksek direklerle dikiliyordu.
Evlerdekileride alıp direklere geçirdiler artık.