folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Baz İstasyonunun Zararları ?

Baz İstasyonunun Zararları ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Hocam çok zararlı.

Mesela orda çok yaşamış biri cocuk dogurdugu zaman cocukda bazı hastalıklar olabiliyoR.Tabi 1 tane baz istasyonu pek etkili olur mu bilmem.

Ben büyük çamlıcada oturuyorum.25 tane tv ve radyo vericisi var + hemen yanımızdaki binada bir tane baz istasyonu = Aldığımız havadan çok radyasyon var.

Kansere bomba etkisi yaptığı zaten belli.Onun dışında yanlış bilmiyorsam beynede zarar veriyor, yeni gelişen çocuklarda zararlı etkileri oluyor vs vs.Netden araştırmanı tavsiye ederim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

XpertVision bunu yazdı:
    -----------------------------
    biz istemezsek yan apartmana o da olmassa öncekine çok fazla yer var yani abul etmezsek kayıp sadece para olucak apartmana yıllık 7k $ gelcek zaten o parayla apartmanın iç cephe dış cephe herşeyi yapılcak bi de böle düşünmek lazım :S

usta naptın.. yaa 10 milyara hemde yıllık.. iç cephe dış cephe.. hepsini yaptırcan... bence kaçak bi şirket bulmalısın.. çok ucuz deilmi..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Yaşayan adamlar yazmış hacım harbiden öyle zararlı..yada kurdurup istasyonun kör noktasını bulup ailecek o noktada yaşamınıza devam ediceksiniz :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek
    sony ericsson k770 aldım baş ağrılarımın artmasının nedeni 1,69 olan SAR değeri olablir mi

All is well
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Ya istanbulda, yada ankara adliyesinde, adliyenin tam karşısına koyulan baz istansyonu sebebi ile, 7 sene içerisinde, adliyenin baz istasoyuna bakan taraftaki camlarnıda oturan memurların %70 inde kanser vakaları cıkmışt die haber vardı...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Şikayet edip kaldırtmak lazım aslında.

Dava falan açılabilir.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ilower
    ilower's avatar
    Erkek
    HighNitro bunu yazdı:
    hoca adam senden canını istiyor bir nevi sana dünyayı verse neye yarar ?
    inan haklısın kardess..

Akıllı yatırımcı gerçekçidir. Kötümserlerden alır, iyimserlere satar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    eger binaya yaptirmaya karar verirseniz koyacaklari yerin altini kursun ile kaplattirin derim

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

küçük bir ilçemizde baz istasyonlarının topluca bulunduğu tek bir binanın önünden

geçerken araçları gizlemelerine rağmen kendimizi çok kötü hissetmiştik.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ayrıca şunuda ekleyeyim ben Bursa'da ve çevre illerimizde gördüğüm kadarı ile

yeni dikilen baz istasyonları çok yüksek yerlere yüksek direklerle dikiliyordu.

Evlerdekileride alıp direklere geçirdiler artık.

Toplam Hit: 6774 Toplam Mesaj: 40