Baz İstasyonunun Zararları ?
-
röntgen cihazlarında dalgayı dik alırsan vücuda zarar vermeden çıkıyormuş fakat açı yaptığı an zararlıymış.
röntgen cihazıyla baz istasyonu aynı dalgaları göndermiyordur belki ama radyasyon radyasyondur :)
-
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------küçük bir ilçemizde baz istasyonlarının topluca bulunduğu tek bir binanın önünden
geçerken araçları gizlemelerine rağmen kendimizi çok kötü hissetmiştik.
-----------------------------Hocam afedersinde sen bayağı abartmışsın.O kadarda değil
-
Kadean bunu yazdı:
-----------------------------
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------yalnizturk bunu yazdı:
samsunda oturuyorum bizimde yan apartmanımızda yıllarıdr var kesinlikle yanında olmanızı tavsiye etmem sizin çatınızda olursa daa ii ama yanınızda olursa boqu yersiniz mesela benim gibi
-----------------------------boqu yemekten kastın en hoca ne gibi gözle görülür zararları oldu sende ?
-----------------------------:D:D:D:D:D baz yandan vurmuş galiba :|
---------------------------------
yani kastim yorgunluk baş ağrısı felan kalıcı bi etkisi yok ama bi baş arısı gidiyo fakat sen korkma hoca bi 15 - 20 yıl kalıcı tesir göstermez 15- 20 yılada kim öle kim kala
-
yav ben zaten 1-2 sene sora ünivsersite yolcusu ondan sora askerlik sora kendi evime çıkarım bana zararı olmaz olsa olsa anneme babama zararı olur :(
-
KARDEŞ İYİ DİNLE ERZURUMDAYIM DADAŞKENTTE YAŞIYORUM EVİMİZİN HEMEN YANINDAKİ CAMİNİN BAHÇESİNE İKİ TANE TAKTILAR BİRİ AVEA BİRİ TURKCELL ŞEREFSİZİM BAHÇEMİZDEKİ MEYVE AĞAÇLARI KURUDU HER GÜN BAŞ AĞRILARIYLA UYANIYORUM.. ÇOK FECİ ŞİKAYET ETMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ KÖYÜMÜZE KOYDULAR ORMAN SARARDI YAZIN ORTASINDA ELİME RESİMLERİ GEÇERSE ATARIM ORMANIN..
-
olmaya devlet cihân da bir nefes sıhhât gibi...
-
aman deyim bütün mahalleyi dolaş imza topla ama genede koydurma zararları çok fazla
-
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Hay aklınla bin yaşa :D