Bazen Eski Tahribat.Com U Çok Özlüyorum ! !
-
ne kadar çok forumda çok yazamasamda bu derslerimden dolayıdır.. başlıktada belirttiğim gibi bazen eski tahribat.com u çok özlüyorum daha çok bilgisayar, programlama, web tasarımı ve hack üzerineydi sanki biraz çizgimizden çıktık. siteye ilk üye olduğum tarihi hatırlıyorumda şimdiye göre çok az kişiydik (sene 2002). sitede gerçekten çok güzel arkdaşlıklar dostluklar kurulabiliyor. siteyi kurduğu için holy e canlı tuttukları için başta rene olmak üzere diğer arkadaşlara teşekkür ederim.. bunu kendime bir borç bildim. saygılar tahribat.com müridleri..
-
valla benim en çok özlediğim zaman irc günleri :D ne gırgır şamata olurdu yav.
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hatırlıyor musun ne kapaklar yapardım sana? sonra çamura yatardın filan :D
-
Bazı Şahsiyetler Siteden .. Ayrılma Kararı.. Aldı ama Olsun Tahribat. Ruhu yeter.
-
Ahhhhhhhh!! Dimi Hocam Nerde Eski Tahribat Siteye Geldiğimizde İkramlar Felan Ahhhhh! Ahhhhhhhh! Hatırlıyorumda Biri Bana Trojan Yedirmeye Kalkmıştı E-Bende Şeker Hastasıydım İkramı Kibar Bi Şekilde Geri Çevirmiştim :(
-
ThEDARq bunu yazdı:
Ahhhhhhhh!! Dimi Hocam Nerde Eski Tahribat Siteye Geldiğimizde İkramlar Felan Ahhhhh! Ahhhhhhhh! Hatırlıyorumda Biri Bana Trojan Yedirmeye Kalkmıştı E-Bende Şeker Hastasıydım İkramı Kibar Bi Şekilde Geri Çevirmiştim :(
yani tbt müridi trojan yedirir, bu mudur?!?
bu yazdığının konuyla ne alakası var -
Tahribat ayni tahribat hacilar ,degisen birsey yok.Donun 2002 - 2003 deki konulara bakin , gelin simdi bakin degisen birsey yok...Bizde ulkenin gundemine endeksli siyasi , dini , teknolojik , askeri , ot , bok , kil , tuy konularinda donemlik yukselmeler alcalmalar var...Sahislar gider , tahribat kalir.Zaten ayrilmak sorun degil.Istemedende olsa damarlariniza isleyen bir dostluk-arkdaslik bagini kurar tahribat.Yuzunu hic gormediginiz , sesini hic duymadiginiz insanlara karsi sonsuz bir samimiyet - guven duygusunu beslersiniz...iste boyle bir ortam burasi...Ve bazi arkadaslar farkinda degil ama nasil buyuk bir aile(tahribat)nin uyesi oldugumuzu unutmayalim.Tahribat.com bir web sitesinden ibaret degil...evet tahribat eski tahribat degil , gelisen ve buyuyen hatta okuz gibi buyume potansiyeline sahip tahribat...
-
o zaman bazı elemanlar sapıtmıştı tmm doğru ama şimdi öyle bişi yok olmazda herkes bilio artık birbirini mürid müridi kazıklamaz.. unutma lütfen :)
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------hatırlıyor musun ne kapaklar yapardım sana? sonra çamura yatardın filan :D
sus sus lan konuşturma beni şimdi :D taso konularını açtırma bana :Ddur merak edenler için bir kaç örnek vereyim :D
http://wwww.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=sazan&folderid=27569http://wwww.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=irc&folderid=15439
http://wwww.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=irc&folderid=15439
yanlız burda hepinizi kapak etmiştim http://wwww.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=5&folderid=28863 :D
-
doğru diosun computerwolf ama hani bu dedelerimizde kalma bişi diyelim eski bayramları özlemek gibi yani :)) tahribatın çok büyük bir aile olduğuna kesinlikle katılıyorum...
-
WebCrow bunu yazdı:
ThEDARq bunu yazdı:
yani tbt müridi trojan yedirir, bu mudur?!?
bu yazdığının konuyla ne alakası var
-----------------------------Hocam Varya İlla Espirinin İçine S*çaksın Yani..