folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Bazen Eski Tahribat.Com U Çok Özlüyorum ! !

Bazen Eski Tahribat.Com U Çok Özlüyorum ! !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    expert
    expert's avatar
    Erkek
    ne kadar çok forumda çok yazamasamda bu derslerimden dolayıdır.. başlıktada belirttiğim gibi bazen eski tahribat.com u çok özlüyorum daha çok bilgisayar, programlama, web tasarımı ve hack üzerineydi sanki biraz çizgimizden çıktık. siteye ilk üye olduğum tarihi hatırlıyorumda şimdiye göre çok az kişiydik (sene 2002). sitede gerçekten  çok güzel  arkdaşlıklar dostluklar kurulabiliyor.  siteyi kurduğu için holy e  canlı tuttukları için başta rene  olmak üzere diğer arkadaşlara teşekkür ederim.. bunu kendime bir borç bildim. saygılar tahribat.com müridleri..

la bi git xD çoğu konuyu okurum. çok azına post atarım :D çok önemliyse pm at.. kaanabak kardeşimm, seni unutmayacağım.. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    valla benim en çok özlediğim zaman irc günleri :D ne gırgır şamata olurdu yav.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

BuZuL bunu yazdı:
    -----------------------------

hatırlıyor musun ne kapaklar yapardım sana? sonra çamura yatardın filan :D

kendinize ayığ olunuz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Bazı Şahsiyetler Siteden .. Ayrılma Kararı.. Aldı ama Olsun Tahribat. Ruhu yeter.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ThEDARq
    ThEDARq's avatar
    Erkek
    Ahhhhhhhh!! Dimi Hocam Nerde Eski Tahribat Siteye Geldiğimizde İkramlar Felan Ahhhhh! Ahhhhhhhh! Hatırlıyorumda Biri Bana Trojan Yedirmeye Kalkmıştı E-Bende Şeker Hastasıydım İkramı Kibar Bi Şekilde Geri Çevirmiştim :(

|| Beyaz Atlı Prensini Bekleme,Seyize Razı Ol,Yoksa Beygire Kalırsın..||
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    ThEDARq bunu yazdı:
    Ahhhhhhhh!! Dimi Hocam Nerde Eski Tahribat Siteye Geldiğimizde İkramlar Felan Ahhhhh! Ahhhhhhhh! Hatırlıyorumda Biri Bana Trojan Yedirmeye Kalkmıştı E-Bende Şeker Hastasıydım İkramı Kibar Bi Şekilde Geri Çevirmiştim :(
    yani tbt müridi trojan yedirir, bu mudur?!?
    bu yazdığının konuyla ne alakası var
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Tahribat ayni tahribat hacilar ,degisen birsey yok.Donun 2002 - 2003 deki konulara bakin , gelin simdi bakin degisen birsey yok...Bizde ulkenin gundemine endeksli siyasi , dini , teknolojik , askeri , ot , bok , kil , tuy konularinda donemlik yukselmeler alcalmalar var...Sahislar gider , tahribat kalir.Zaten ayrilmak sorun degil.Istemedende olsa damarlariniza isleyen bir dostluk-arkdaslik bagini kurar tahribat.Yuzunu hic gormediginiz , sesini hic duymadiginiz insanlara karsi sonsuz bir samimiyet - guven duygusunu beslersiniz...iste boyle bir ortam burasi...Ve bazi arkadaslar farkinda degil ama nasil buyuk bir aile(tahribat)nin uyesi oldugumuzu unutmayalim.Tahribat.com bir web sitesinden ibaret degil...evet tahribat eski tahribat degil , gelisen ve buyuyen hatta okuz gibi buyume potansiyeline sahip tahribat...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    expert
    expert's avatar
    Erkek
    o zaman bazı elemanlar sapıtmıştı tmm doğru ama şimdi öyle bişi yok olmazda herkes bilio artık birbirini mürid müridi kazıklamaz.. unutma lütfen :)

la bi git xD çoğu konuyu okurum. çok azına post atarım :D çok önemliyse pm at.. kaanabak kardeşimm, seni unutmayacağım.. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    ReaL_KurD bunu yazdı:

BuZuL bunu yazdı:

hatırlıyor musun ne kapaklar yapardım sana? sonra çamura yatardın filan :D

sus sus lan konuşturma beni şimdi :D taso konularını açtırma bana :D

dur merak edenler için bir kaç örnek vereyim :D
    http://wwww.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=sazan&folderid=27569

http://wwww.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=irc&folderid=15439

http://wwww.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=irc&folderid=15439

yanlız burda hepinizi kapak etmiştim http://wwww.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=5&folderid=28863 :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    expert
    expert's avatar
    Erkek
    doğru diosun computerwolf ama hani bu dedelerimizde kalma bişi diyelim eski bayramları özlemek gibi yani :)) tahribatın çok büyük bir aile olduğuna kesinlikle katılıyorum...

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ThEDARq
    ThEDARq's avatar
    Erkek

WebCrow bunu yazdı:
    ThEDARq bunu yazdı:
    yani tbt müridi trojan yedirir, bu mudur?!?
    bu yazdığının konuyla ne alakası var

Hocam Varya İlla Espirinin İçine S*çaksın Yani..

|| Beyaz Atlı Prensini Bekleme,Seyize Razı Ol,Yoksa Beygire Kalırsın..||
Toplam Hit: 8340 Toplam Mesaj: 49