Bazen Eski Tahribat.Com U Çok Özlüyorum ! !
-
bana göre eski tahribatla yeni tahribat arasındaki fark, %95 din meselesidir. atıyorum site hackledin birşey oldu hemen yorumlar günahtır hocam peygamber efendimiz sav.. diye gelen yorumlar var
yok paypal hesapları veriliyo yorumlar hocam o adama günah öteki hayatta bilmem birşey üfledigi zaman sorgu suhal sahatinde sol tarafındaki melek fln filan..
genede memnunum tahribattan zira yurt dışındaki diger siteler 4chan.og 12chan.org unkn0wn.ws natinalhacker 1nj3ct.in öle bişiy fln filan siteye girdiginde bi apış arası bi haya bi hacker kokusu seziyosun bilgi fışkırıyo heryerden.
mesela bahsettigim sitede geçende bedava sms vermişlerdi her hatta veya 35 bin mail şifresi yok 100 bin ftp hesabı bedava domain alma içinexploit fln, ama tahribatta son yıllarda verilen en byük paylaşım heralde bi kaç msn şifresi bi maç yayını dj alper saolsun :D bide nedir hmm sakat doğan cocugun fotosudur.
logout.asp beyenmezsen çekgit diye ban atmayıngayet memnunum=)
-
tek sen değil bende özlüyorum kardeşim :)
-
hatırlarmısınız eskiden bombacımız coktu bomba imalat videoları yazılım ve site hackleme videoları gır gır samataydı süperdi nerde oo 2005 ruhu
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------
vıdıvıdı..
Nasıl bir mantığınız var sizin ? Size mi soracağız gidip gitmeyceğimiz ?
Siz ülkenin yada okulun birşeyinden rahatsız olunca çekip gidiyor musunuz ? hiç sanmıyorum..o zaman mümkünse çennizi kapalı tutun.
Bir daha çekin gidin, defolun gibi bir yorum atarsanız kesinlikle adminlere rahatsızlık olarak bildiricem.Burda kimse kimsey ne yapacğaını söyleymz.Bir rahatsızlığımız var belirtiyoruz.Kimsey düşmez ne yapılacağız.
Zaten bu konu üyelere değil adminlerede duyrulmak için açılmıştır.Türkiye deki yönetimi beğnmediğinzde çekip gittiniz mi ? Burda da öyle yapmayız.
Tek fark birşeyler kötü gittiğinde adminler insiyatif gösterip sıkı yönetime geçr.Türkye de böyle bir mekanizma maalesef yoktur.
-
zumsuk bunu yazdı:
Allura bunu yazdı:
vıdıvıdı..
Nasıl bir mantığınız var sizin ? Size mi soracağız gidip gitmeyceğimiz ?
Siz ülkenin yada okulun birşeyinden rahatsız olunca çekip gidiyor musunuz ? hiç sanmıyorum..o zaman mümkünse çennizi kapalı tutun.
Bir daha çekin gidin, defolun gibi bir yorum atarsanız kesinlikle adminlere rahatsızlık olarak bildiricem.Burda kimse kimsey ne yapacğaını söyleymz.Bir rahatsızlığımız var belirtiyoruz.Kimsey düşmez ne yapılacağız.
Zaten bu konu üyelere değil adminlerede duyrulmak için açılmıştır.Türkiye deki yönetimi beğnmediğinzde çekip gittiniz mi ? Burda da öyle yapmayız.
Tek fark birşeyler kötü gittiğinde adminler insiyatif gösterip sıkı yönetime geçr.Türkye de böyle bir mekanizma maalesef yoktur.
-----------------------------sinirlenmiyoruz, asabileşmiyoruz ne yapıyoruz "GUUUUSFRAABAAA"
arkadaşım bu tür konularda yapılan yorumlardan sonra herzaman 24 saatligine yada 48 saatligine banlanıyor kullanıcılar, neden olarakta beyenmezsen gidebilirsin" zorla tutmuyoruz" gibi nedenler gösteriliyor. Bunun önüne geçmek için böle bir post script yazdım.
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------Bende kesinlikle bu duruma karşı yazdım.Sadece sana karşı değil hocam.Aynı şey bütün admin ve modlar adınada geçerlidir.Bir başbakanın beğnmiyorsanız çekin gidin demsi ne kadar anlamsızsa bu işte o kadar anlamsızdır.Sonuçta beğendiğimiz için yıllardır buradayız ve ileride de beğenmek istiyoruz.Sadece önlem istiyoruz.
-
ahh ahh..
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------bana göre eski tahribatla yeni tahribat arasındaki fark, %95 din meselesidir. atıyorum site hackledin birşey oldu hemen yorumlar günahtır hocam peygamber efendimiz sav.. diye gelen yorumlar var
yok paypal hesapları veriliyo yorumlar hocam o adama günah öteki hayatta bilmem birşey üfledigi zaman sorgu suhal sahatinde sol tarafındaki melek fln filan..
genede memnunum tahribattan zira yurt dışındaki diger siteler 4chan.og 12chan.org unkn0wn.ws natinalhacker 1nj3ct.in öle bişiy fln filan siteye girdiginde bi apış arası bi haya bi hacker kokusu seziyosun bilgi fışkırıyo heryerden.
mesela bahsettigim sitede geçende bedava sms vermişlerdi her hatta veya 35 bin mail şifresi yok 100 bin ftp hesabı bedava domain alma içinexploit fln, ama tahribatta son yıllarda verilen en byük paylaşım heralde bi kaç msn şifresi bi maç yayını dj alper saolsun :D bide nedir hmm sakat doğan cocugun fotosudur.
-----------------------------katılıyorum.herkes dindar oldu :D tahribat.com da bile sızma var :D yakında ergenekoncu da çıkar siteden :D