Bazen Eski Tahribat.Com U Çok Özlüyorum ! !
-
ya İlk İrc de buzul u görmüştüm :) üye oldum 1 ay sonra banlandıydım nikimyok açmıştı banımı saolsun :)=
irc pek kalabalık olmuyodu ama ben 2006 da geldim öncesini bilemem ama tarikatın ortak sosyal faaliyetlere girmesi hersaman için iyi olur. kaynaşma olur
ama oyun ama başka şey
-
Niyeyse periyodik olduğunu düşündüğüm bir aralıkta bu konular sürekli fırlıyor tam olarak ne değişti eski tahribattan?
bilgisayar, programlama, web tasarımı ve hack demişsin gerçekten yokmu yani yoksa kullanıcı sayısı 40 50 kişiden bin küsür kişiye çıktığı için konuşulan şeyler mi çoğaldı??
neyse compü nün dediği gibi tbt aynı tbt çevresel faktörler değiştirmiş olabilir konuşulan konuları ama site değişmedi
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------ya İlk İrc de buzul u görmüştüm :) üye oldum 1 ay sonra banlandıydım nikimyok açmıştı banımı saolsun :)=
irc pek kalabalık olmuyodu ama ben 2006 da geldim öncesini bilemem ama tarikatın ortak sosyal faaliyetlere girmesi hersaman için iyi olur. kaynaşma olur
ama oyun ama başka şey
-----------------------------
he hatırlıyom dolanıyordun avare gibi :D seni gözüme kestirmiştim kekleyecektim ama nasip olmadı :)dün akşam eski irc geyik konularına baktım harbi harbi gırgır şamataymış la :) birde botumuz vardı tahribot :)
-
Yaf Hocalar Benim 2ay oldu tbt hayatım şimdiden Fanı oldum diyebilirim Profile bakıpta 2007'de açmışsın demeyin Uzun Hikaye Ama GErçekten Güzel Bi ortam şimdiden 4-5 Arkadaş Edimdim Kendime Tbt Tam Gaz İleride merak Etttiğim Bul Soldat Bide İrc Ne Mevzuydu O Kadar GÜzeldiyse Neden Tekrar Yapmıyoruz ?
-
irc günleri
forumdaki isyan günleri :D
vs vs daha bi çok şeyy wardı hele bide irc daki geçen log lar warsa pfff Duygusallaşıyoruz : )
-
tekrar upluyorum bu konuyu..
Neden mi ? Tahribat.com u bilişimci bir site olarak bilirim fakat bilişim ve bilgisayar konularından çok tartışmaya geln 15-20 yaş arası çocuk forumu gibi olmaya başladı
http://www.tahribat.com/forumactivetopics.asp
Ben küttüm varmı, bende Türk üm varmı, bence kürtler böyle, Türk olarak kürtleri öldürelim...
Ya napıyorsunuz siz ? Bu meseller tartışılmalı eyw. ta bence fazla bokunu çıkartmamak lazım
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------tekrar upluyorum bu konuyu..
Neden mi ? Tahribat.com u bilişimci bir site olarak bilirim fakat bilişim ve bilgisayar konularından çok tartışmaya geln 15-20 yaş arası çocuk forumu gibi olmaya başladı
http://www.tahribat.com/forumactivetopics.asp
Ben küttüm varmı, bende Türk üm varmı, bence kürtler böyle, Türk olarak kürtleri öldürelim...
Ya napıyorsunuz siz ? Bu meseller tartışılmalı eyw. ta bence fazla bokunu çıkartmamak lazım
-----------------------------benim konum farklıydı gördün zumsuk :D
-
Tartisilacak hocam her turlu konu tartisilacak bunun onunu alamazsiniz bizde almaya calismiyoruz.Zaten isin boku ciktigi zaman gundem yasagi getirebiliyoruz ama su gunlerde Kurt acilimi diye bir konunun tartisilmasi ki yogun sekilde tartisilmasi kadar normal birsey yoktur.Herkes ilgili oldugu konuyu acip paylasimini yapabilir ilgilenen zaten ilgilenecektir.
-
oda seni özlüyor ...
-
burası eskiden heygır idi programcı idi grafiker idi tabi insanoğlu zamanla bırakmıyor evladım :|