BDP Neden Hala Mecliste

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı

Zevkten dolayi Mecliste :)

Sozde Bilisim Forumundayiz.

Siyaset icerik daha agir basiyor.

Yorum yapmıcam.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Haklısın. Barış içinde Kıllarını Kıpırdattıkları yok. Siyasi Hukuk Gereği Ve Büyük Bir Devlet Oluşumuzun Gereği Onlara Mecliste Tahammül ediyoruz.

Meclistekilere Tahammül ettiğimiz Kadar Vatandaşlar olarak Birbirimize Tahammül etseydik, İnanın Bu gün Daha frklı ve zayıf Bir Terör İle Anca ya karşı karşıya idik. Yada değildik. Samimiyim. Sıfır Terör Sorunlu bile olabilirdik.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

hocam iş dağdakileri temizlemekle bitmiyor emin ol. çünkü sadece dağda değil her yer de var. istanbul da akmerkez var bilirsin, oraya 100 tane terörrist ayrı

ayrı gitse canlı bomba olarak, 99 u yakalansa da biri yakalanmasa ne olur?

bu adamlar metropollerin kalabalık yerlerinde canlı bomba eylemi fazla yapmıyorlar. ellerine bahane verirsen dağdan inerler metropollerde dediğim şekilde

yaparlar o zaman kan gövdeyi götürür, halk dışarı çıkamaz, herkes kaçar türkiyeden, ülkemiz suriyeye döner. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    BlackHorn bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı

Hocam seni uzun zamandır takip ediyom. kürt olduğun için her bdp,pkk konusunda takiye yapıyon. Kendin cümle kurmayı bilmiyon diğer insanları küçümsüyon, işine gelmeyen konuyu burası siyaset yeri deil diye başka yere çekiyon. Kafan mı çalışmıyo okuman yazman mı yok hocam. Nie her konuya pişmiş kelle gibi gülücük atıyon. Anlat o kadar biliyosan

hocam yine karşıma çıktın AKP fişlemesi bitti de BDP fişlemesine mi geçtin ? Yahu bırak insanlar neyi düşünüyorsa düşünsün. Sen düşüncelere pranga

vuramazsın, engelleyemezsin. Ne yaparsan yap insan düşünür, yanlış ya da doğru. Kimi şeriat ister, kimi komunizm kimi kürdistan ister kimi genel ev ister :)

düşüncede kaldığı müddetçe ve diğer insanların hakkını-hukukunu gasp ettiği müddetçe problem yok.  

Senden bir kere daha rica ediyorum, bu fişlemeyi yapma, yazıktır, ayıptır

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

hocam iş dağdakileri temizlemekle bitmiyor emin ol. çünkü sadece dağda değil her yer de var. istanbul da akmerkez var bilirsin, oraya 100 tane terörrist ayrı

ayrı gitse canlı bomba olarak, 99 u yakalansa da biri yakalanmasa ne olur?

bu adamlar metropollerin kalabalık yerlerinde canlı bomba eylemi fazla yapmıyorlar. ellerine bahane verirsen dağdan inerler metropollerde dediğim şekilde

yaparlar o zaman kan gövdeyi götürür, halk dışarı çıkamaz, herkes kaçar türkiyeden, ülkemiz suriyeye döner. 

Haklısın hocam sadece dağı temizlemek ile bitmiyor. Asıl ele başları belki şehirlerde. Ancak dağdaki terörün daha fazla olduğu ve dağdaki terör nedeni ile şehirlerdekilerinde azması. Hani diyorum benim tavsiyelerim sadece bana kalcak. Ama hani konuyu açma sebebim biz mi bu işleri bu kadar kolay sanıyoruzda olmuyor. Yoksa kolay ama yapması gereken kişiler bunu yapmıyor mu?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    BlackHorn bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı

Hocam seni uzun zamandır takip ediyom. kürt olduğun için her bdp,pkk konusunda takiye yapıyon. Kendin cümle kurmayı bilmiyon diğer insanları küçümsüyon, işine gelmeyen konuyu burası siyaset yeri deil diye başka yere çekiyon. Kafan mı çalışmıyo okuman yazman mı yok hocam. Nie her konuya pişmiş kelle gibi gülücük atıyon. Anlat o kadar biliyosan

Kürt oldugumu nereden cikardin?

Burada birseyler yazarak tartisarak bu ulkeyi kurtaricaginizami inaniyorsun?

Pardon ya Sen daha dün üye olmussun Fan`im misin takip ediyorsun yoksa multimisin ?

Kimi Küçümsemişim?

Okuma yazmam olmassa yukaridaki kelimeleri nasil yazabiliyorum?

Anlatayim ozaman :

<title>Tahribat.Com - Software & Internet Security</title> 
    <meta name="description" content="Tahribat.Com - Software & Internet Security, Yazılım Bilişim Bilgisayar ve İnternet Güvenliği"/>
    Ne yaziyor ?

Kürt degilim. İzmir Balçovaliyim. Ama sizin gibileri Gordukce Kürt olasim geliyor..
    nedenmi ?
    Bilip bilmeden Abuk subuk yorumlariniz Beni kahkaya boguyor :) ( lafim bilmeden yorum atanlara. )
    onun icin paso gülüyorum anladin?

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı
    BlackHorn bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı

Pardon ya Sen daha dün üye olmussun Fan`im misin takip ediyorsun yoksa multimisin ?

Kimi Küçümsemişim?

Anlatayim ozaman :

<title>Tahribat.Com - Software & Internet Securitytitle><meta name="description" content="Tahribat.Com - Software & Internet Security, Yazılım Bilişim Bilgisayar ve İnternet Güvenliği"/>
    Ne yaziyor ?

Kürt degilim. İzmir Balçovaliyim. Ama sizin gibileri Gordukce Kürt olasim geliyor..
    nedenmi ?
    Bilip bilmeden Abuk subuk yorumlariniz Beni kahkaya boguyor :) ( lafim bilmeden yorum atanlara. )

hocam haklısın bazı arkadaşlar halen hangi kafayla çalışıyor anlamıyorum siz olayı hemen kürtlere vuruyorsunuz arkadaş benim soyum kürt ama ben türküm yani benim soyum kürt diye ben dağdakinimi savunacağım ama siz olayı hepo yöne götürüyorsunuz bu kürt dağdakini savunuyo sonra laf atıyorsunuz bırakın allah aşkına bilgi paylaşalım bir zahmet.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    kadirozdemir bunu yazdı
    Haklısın hocam sadece dağı temizlemek ile bitmiyor. Asıl ele başları belki şehirlerde. Ancak dağdaki terörün daha fazla olduğu ve dağdaki terör nedeni ile şehirlerdekilerinde azması. Hani diyorum benim tavsiyelerim sadece bana kalcak. Ama hani konuyu açma sebebim biz mi bu işleri bu kadar kolay sanıyoruzda olmuyor. Yoksa kolay ama yapması gereken kişiler bunu yapmıyor mu?

işin içinde küresel güçler var hocam. silahı kime satacak? kargaşayı kim çıkaracak? istenilen yasaları millet uyurken kim geçirecek? 

din, terör, futbol gibi konular bazılarının insanları uyutmak istediği konulardır. Akıllarını başka yerlere çevirerek istenilen şeyi gizlice yaparlar.. 

pkk biter hocam gerekli adımlar atılırsa, kürt halkı desteğini keserse onlar yaşayamaz zaten. kürtlerin çoğu da cahillikleri yüzünden destekliyor. bilmiyorlar ki

pkk bir ermeni örgüttür. asalanın kurucuları eğitmiştir pkk yı, apo da anneden de babadan da ermenidir. ama işte insanlar bunları bilmiyor. pkk yı amerika ve

ermenistan bitirir. bitse de başka bir örgüt türeyiverir, gereksiz adam mı yok dünyada ? kaos çıkarmak bazılarının işlerine geldiği için asıl kaynağı yok etmek

gerek. mahsuni şerifin dediği gibi amerika katil katil..

http://www.youtube.com/watch?v=D74tKmR-qHo

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

bügüne kadar boşuna konuşup yorum yaptık,boşuna konuşuyoruz

onların mecliste oluş amacı farklı

mecliste kendi aralarında grup yapıyorlar,fantazi meselesi bizim aklımız ermez..........

bdplilerin, pkknın,barzaninin,destekleyen ne kadar kürt varsa

hepsinin a.q.............

mademki türksün systeme göster ürksün
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    bensiz_aglama bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı
    BlackHorn bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı

Kimi Küçümsemişim?

Anlatayim ozaman :

<title>Tahribat.Com - Software & Internet Securitytitle><meta name="description" content="Tahribat.Com - Software & Internet Security, Yazılım Bilişim Bilgisayar ve İnternet Güvenliği"/>
    Ne yaziyor ?

nedenmi ?

hocam haklısın bazı arkadaşlar halen hangi kafayla çalışıyor anlamıyorum siz olayı hemen kürtlere vuruyorsunuz arkadaş benim soyum kürt ama ben türküm yani benim soyum kürt diye ben dağdakinimi savunacağım ama siz olayı hepo yöne götürüyorsunuz bu kürt dağdakini savunuyo sonra laf atıyorsunuz bırakın allah aşkına bilgi paylaşalım bir zahmet.

bensiz_aglama  kimse kürtlere laf atmadı HoLyCat kendi kendine yazıyor oynuyor. Konuyu tartışma konusu yamayın lütfen. 

Dağdakilerin çoğu Türk ve şehit olan Kürt kökenli askerimizde var. Konuyu gayet mantıklı şekilde fikir alışverişi istenirken HoLyCat kendi kafasını yaşamaya başladı. HoLyCat sende bilişim olmayan konulara yorum atma o zaman. Git sadece bilişim kategorilerini inceke.

Toplam Hit: 10264 Toplam Mesaj: 75