BDP Neden Hala Mecliste
-
ShockMan bunu yazdıThe_Cure bunu yazdı
Oooo müridler yine ülkeyi kurtarmış.
Forumda her ne kadar garip gelse de BDP'ye oy veren müridler de mutlaka var, saygı gösterelim.
Ben de hiç haz etmem BDP için. 1 Mayıs'ta Pkk bayrağı açtıkları için içlerine Türk Bayrağı ile girecek kadar milliyetçi biriyim yani
Ayrıca mecliste bulunmalarını istemiyorum; ama sonuçta seçimle geldiler, ne yapabilirsin ki.
Ve biz burda klavyeyle vatan kurtarmaya devam ediyoruz, bu konu 3 hafta sonra unutulup gidecek ve herkes normal yaşantısına geri dönecek.
Artık sokaklara inip birşey yapmanın vaktidir. Sokaklara inelim dediysek de gidelim kırıp dökelim değil. Bilinçli bir örgütlenmeye gitmeliyiz, herkes elini taşın altına sokmalı.
Bak Sokaklara Aktivist Amaçla Çıkılmasından yanayım... Yıkıcı değilde Yapıcı Faaliyet için Gruplar oluşturabilirsek. İnsanımızı Sahiplenmiş Oluruz..
Söyleminde Mantıklı yanlar çok. Uygulama yapabilecekmiyiz bilemem.... Yapabilecek Olursak bir Bölgeden başlasak belki Tüm Yurtta Yayılır.
İnsanımızı Seviyoruz. Adıda Bu Olsun Hareketin. Güzel bir Ütopya Gerçek Olurmu acaba.?.
valla ülke coğrafyasında o kadar çok farklı din, mezhep, ırk, dil var ki. Yapılacak birşey varsa asla bunlar kullanılmamalı. Birleştirici bir ortak nokta bulunmalı. O zaman başarılı olabilir bence -
The_Cure bunu yazdıShockMan bunu yazdıThe_Cure bunu yazdı
Oooo müridler yine ülkeyi kurtarmış.
Forumda her ne kadar garip gelse de BDP'ye oy veren müridler de mutlaka var, saygı gösterelim.
Ben de hiç haz etmem BDP için. 1 Mayıs'ta Pkk bayrağı açtıkları için içlerine Türk Bayrağı ile girecek kadar milliyetçi biriyim yani
Ayrıca mecliste bulunmalarını istemiyorum; ama sonuçta seçimle geldiler, ne yapabilirsin ki.
Ve biz burda klavyeyle vatan kurtarmaya devam ediyoruz, bu konu 3 hafta sonra unutulup gidecek ve herkes normal yaşantısına geri dönecek.
Artık sokaklara inip birşey yapmanın vaktidir. Sokaklara inelim dediysek de gidelim kırıp dökelim değil. Bilinçli bir örgütlenmeye gitmeliyiz, herkes elini taşın altına sokmalı.
Bak Sokaklara Aktivist Amaçla Çıkılmasından yanayım... Yıkıcı değilde Yapıcı Faaliyet için Gruplar oluşturabilirsek. İnsanımızı Sahiplenmiş Oluruz..
Söyleminde Mantıklı yanlar çok. Uygulama yapabilecekmiyiz bilemem.... Yapabilecek Olursak bir Bölgeden başlasak belki Tüm Yurtta Yayılır.
İnsanımızı Seviyoruz. Adıda Bu Olsun Hareketin. Güzel bir Ütopya Gerçek Olurmu acaba.?.
valla ülke coğrafyasında o kadar çok farklı din, mezhep, ırk, dil var ki. Yapılacak birşey varsa asla bunlar kullanılmamalı. Birleştirici bir ortak nokta bulunmalı. O zaman başarılı olabilir benceOrtak Nokta İnsancıllık işte.... Fikrinde Gayet Haklısın. Ancak İnsanları Bir Noktaya Odaklayamazsın. Bu İmkansız Mevcut Sorunların Olmasındaki Dayanak Sebeptir Söylediğin.
Örneğin Kürtleri Türkleştirmek.... Dayatmak İnsanların Farklı Kişilerce Kullanılmasına Temel Neden Oluşturur.
Yada Diğer Bir Örnek Alevileri İslam laştırmak.... Ne Güzel Demişim İşte Ülkemi İnsanlarımı Seviyorum.. Bundan Daha Güzel Birleşme Tek Yürek Olabilme olabilirmi.....
Zamanla Yeni Nesiller Doğdukça Zaten Ülkede Baskın Gelen Kültüre Irka Geçiş Yapıyorlar. Bu Tamamen Doğal İşleyen Bir Süreç.
Dayatma Durumu Yaratanlar Yarattıkları Eseri Seyredip Utansınlar ayrıca...
-
PyramiD bunu yazdı
Siyaset Yasak.
He yasak hocam ne demessin..
Konu icinde postlari silen Admin & Mod Bu Konuyu Gormemezlikten geliyor.. -
HoLyCat bunu yazdıPyramiD bunu yazdı
Siyaset Yasak.
He yasak hocam ne demessin..
Konu icinde postlari silen Admin & Mod Bu Konuyu Gormemezlikten geliyor..Evet Bazı Posların Silindiği Benimde Gözümden Kaçmıyor. :) Bir İki Banada Denk Geldi. Poslarımızı İsterük. :))