BDP Neden Hala Mecliste

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

birisi bişiy mi dedi? 

bir kedi havladı sanki :)

neyse unbalanced hacım takıl foruma kimlerin kalıcı kimlerin gidicci olduğunu görürsün en kısa zamanda:)

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı

Zevkten dolayi Mecliste :)

Sozde Bilisim Forumundayiz.

Siyaset icerik daha agir basiyor.

Sanırım Can Sıkıntısı..  Tahribatın bir diğer yanıdır. Kahvede Berberde ettiğin Muhabbeti Burada da Edebilmen Güzel. Sen ne dersin.?

Ben demek : Küfür etsem Ban yiyorum küfür etmesem Kürt oluyorum Garip birsey :)
    Yeni Nesil Ergenlere Kimligimi Taratip Buraya Atasim geliyor..

Tabi ozamanda Farkli Birseyler bulurlar :)

Simdi ilk bulusmada bulusalim kendimi tanitayim desem Tehdit etti diye yonetim e mailler atarlar..

Aglayip Sizlarlar.. Ne yazicagimi sasirdim Beni Tanimayan etmeyen birisi hemek damgaladi kürtsün bilmem nesin diye..

sanki gobegimiz birlikte kesilmis yada ayni sokakta büyümüsüz..

Adamlar asmis kendini Klavye monitor ile Herseyi halediyorlar..

Ha bu arada teknosada Klavyelerde indirim var Bi bakin isterseniz Daha rahat bu devleti kurtarip saga sola bilip bilmeden suclama yaparsiniz.

RapperMc midir nedir Adam King dagilin :)

uzun lafin kisasi Elinizden yada elimizden birsey geliyorsa yapilir.

Ama burada Birbirimize hakaret ederek küfür ederek emin olun birsey yapamayiz..

ancak 48 36 saat ban yeriz yine devam ederiz.

Neyse yaz yaz nasil olsa kimseler anlamaz..

Herkez kendi bildigini okur..

Beni Forumda realde gorup taniyanlarda iyi bilir..

onun icin o guzelim parmaklarinizi yorup tanimadiginiz birisi hakkinda oyledir boyledir diye bosuna yorum atmayin ;)

Hadi iyi forumlar ..

HolyCat Kardeşimizin Üzerine Fazla Geldiniz... Neden Bu Kadar Çok Eleştirdiniz anlayamadım. :)

Sanırım Seni Seviyorlar. Kasap Sevdiği Postu yerden yere Vurur. Baksana Davanışlarını bile Özetlemişler. 

Takma Kafana. Forumdur bu bazan Gerilme olabilir. Önemli olan Seviyeyi Korumak. ;)

Bence Sen gayet Güzel Seviyeyi Koruyorsun. Tebrikler.

ShockMan tarafından 22/Ağu/12 17:05 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı

birisi bişiy mi dedi? 

bir kedi havladı sanki :)

neyse unbalanced hacım takıl foruma kimlerin kalıcı kimlerin gidicci olduğunu görürsün en kısa zamanda:)

Haklısın hocam. Diğer 2 kişi hakkında bu denli bir konuyu kendi tartışmaları haline getiren kişiler hakkında yazacak yorum bulamıyorum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek

BlackHorn bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı
    BlackHorn bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı

Zevkten dolayi Mecliste :)

Sozde Bilisim Forumundayiz.

Siyaset icerik daha agir basiyor.

Hocam seni uzun zamandır takip ediyom. kürt olduğun için her bdp,pkk konusunda takiye yapıyon. Kendin cümle kurmayı bilmiyon diğer insanları küçümsüyon, işine gelmeyen konuyu burası siyaset yeri deil diye başka yere çekiyon. Kafan mı çalışmıyo okuman yazman mı yok hocam. Nie her konuya pişmiş kelle gibi gülücük atıyon. Anlat o kadar biliyosan

hocam yine karşıma çıktın AKP fişlemesi bitti de BDP fişlemesine mi geçtin ? Yahu bırak insanlar neyi düşünüyorsa düşünsün. Sen düşüncelere pranga

vuramazsın, engelleyemezsin. Ne yaparsan yap insan düşünür, yanlış ya da doğru. Kimi şeriat ister, kimi komunizm kimi kürdistan ister kimi genel ev ister :)

düşüncede kaldığı müddetçe ve diğer insanların hakkını-hukukunu gasp ettiği müddetçe problem yok.  

Senden bir kere daha rica ediyorum, bu fişlemeyi yapma, yazıktır, ayıptır

Hocam yalanmı söylüyom. Olanı söylemesem herkes tepki gösterir. Millet görüyo hak veriyo onaylıyo. Doğru konuşuyom çünkü birileri gibi takiye yapmıyom "akpli değilim ama..." diye cümlelere başlamıyom hocam. Kıvırmayın hocam mert olun azcık mert olun. Ben akpli olmak kürt olmak kötüdür demiyom. Bundn rahatsız olup art niyet arayan sensin hocam kompleks yapmışsınız bunu habire ezilen halkız türbanla giremiyoz, doğuda eziyolar diye kompleks yapmışınız kendinize.

Dostum nedense her konuda seni görüyorum her boka muhalefet olup adam fişliyosun.

Farkındaysan tepkisini gösterenler zaten sana göstermiş.

Normalde bu mesajı kimseye yazmazdım ama şu konudaki yorumlarını okuduktan sonra dayanamdım kusura bakma.

Şöyle ki,

Adamlar senin gibi göt olacağına akp'li, bdp'li olsun; daha iyi değil mi?

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

Bireysel tartışmalara gerek yok arkadaşlar.. Adamın biri ortaya bi fitne attı önce sazan gibi ben atladım :) neyse konuya gelirsek

pkk bir ermeni örgüttür demiştim. bunla ilgili çok detay var. azcık araştıranlar bunları bulabilirler.. asala sempazitanları tarafından hazırlanan videoyu

paylaşmak istiyorum. özellikler son dakikalara dikkat edin.

http://www.youtube.com/watch?v=rPUgr3vZa5o

insanları bilinçlendirmek lazım. kürt halkını ve sözde haklarını savunuyormuş gibi gösterilen önderlik denilen apo beyin kürtlükle alakası olmadığı açıktır. soyunu sopunu araştırın bu adamın. dediğim gibi annesi de babası da ermenidir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Erkek

bu ülkede bir tek osman pamukoğlu'na güveniyorum

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

Bireysel tartışmalara gerek yok arkadaşlar.. Adamın biri ortaya bi fitne attı önce sazan gibi ben atladım :) neyse konuya gelirsek

pkk bir ermeni örgüttür demiştim. bunla ilgili çok detay var. azcık araştıranlar bunları bulabilirler.. asala sempazitanları tarafından hazırlanan videoyu

paylaşmak istiyorum. özellikler son dakikalara dikkat edin.

Video Kaldırıldı-----------------------ShockMan<------------

insanları bilinçlendirmek lazım. kürt halkını ve sözde haklarını savunuyormuş gibi gösterilen önderlik denilen apo beyin kürtlükle alakası olmadığı açıktır. soyunu sopunu araştırın bu adamın. dediğim gibi annesi de babası da ermenidir

Hocam Ayrıca Pkk İle Yıllardır yapılan Çatışmaların Danışıklıı Dövüşten ibaret olduğunuda belirteyim. Tamamen Anlaşmalı bir Kavgadan ibaret.

Apo Aynı Zamanda Ateşe Tapar Zerdüşttür.....   İslam Dini İle Dalga Geçenlerden Müteşekkildir Pkk Kadroları...  Kandırdıkları İslami İslam Ehli Gençleri Ölmeleri için Dağda Ön Saflarda Yürütürler... Zerdüştleri ise Muhafaza ederler. 

Örgütte İnsan Olma Vasfına Aykırı pek çok şey var. Söyleyebildiklerim şimdilik bunlar.

TheExtacy Kardeşim HolyCat ile Uraşma be.. Oluyomu yazdıkların. Ne Kazandın Söylermisin. Kırıcı Sözler Söylememeye Özen Gösterin. Yapma Gözünü seveyim yahu.!

ShockMan tarafından 22/Ağu/12 17:41 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı

Hocam Ayrıca Pkk İle Yıllardır yapılan Çatışmaların Danışıklıı Dövüşten ibaret olduğunuda belirteyim. Tamamen Anlaşmalı bir Kavgadan ibaret.

Apo Aynı Zamanda Ateşe Tapar Zerdüşttür.....   İslam Dini İle Dalga Geçenlerden Müteşekkildir Pkk Kadroları...  Kandırdıkları İslami İslam Ehli Gençleri Ölmeleri için Dağda Ön Saflarda Yürütürler... Zerdüştleri ise Muhafaza ederler. 

Örgütte İnsan Olma Vasfına Aykırı pek çok şey var. Söyleyebildiklerim şimdilik bunlar.

zedüşt değildir hocam alakası bile yok neden dersen bu da bir oyundur. kürtlerin eski dini zerdüştlüktür, onu empoze etmek için böyle bir yalan uydurulmuştur. bi kaç resim koyayayım.. ermeni papazı ve h.z. isa nın sözde resmi ile ilgili

güneydoğuda yaşayanlar ya da askerlik yapmış olanlar hiç öldürülen pkk lıların sünnetsiz olduklarını duydunuz mu? acaba neden? 

unbalanced tarafından 22/Ağu/12 17:45 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Unbalanced Değerli Hocam. Zerdüşt Olduğunda Hala Diretiyorum, Kendi adıma tabiki. 

Resimler ile Göstermeye Çalıştığın O İnanca Mensup olanları Anca tasfir eder. Şayet Apo O İnanca Mensup Kişiler İle Kol Kola El ele İse Bu Onlardan Olduğunu Göstermez. Med Tv de Zerdüştlüğü Över Sözleride Mevcuttur Apo nun...

Gizliden Zerdüştlük etmemektedir ayrıca. Açık Açık Ateşe Taptığını Biliyorum... 

Siyasi Kaygılar yüzünden Toplumu Negatif etkilememek için Ortaya Vurulmamış bir gerçektir bu.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

@ShockMan, benim diyarbakırlı hemşerim :) apo nun kitaplarını okumuşsan ya da söyleşilerini dinlemişsen ki dinlemişsin belli zerdüştlüğü över. Ama bunun tek

sebebi vardır kürt gibi görünmek. Kürtlerin eski dini böyle diyip kendini iyiden iyiye kürtselleştirmek. zaten güneydoğuda-doğuda çok kürtleşmiş ermeni vardır.

halkın öldürmemesi için kendini kürt gibi göstermiş insanlar çok var. apo yu biraz daha araştır ve anne-babasının  bir ermeni olduğunu bul. isimleri cisimleri hep

belli. polis kayıtlarına ulaşılabilir mi ama anne-babasının her gün karakola gidip imza verdiğine ulaşabilirsin cizre de. bu adamın eski konuşmalarına da bak hep

türkçe konuşuyor, sonradan kürtçe öğrendi ve konuşmaya başladı. apo nun annesi bir türk aile yanında büyümüştür. yakalandığında hatırlayın benim annem

türk diyor. tabii sonra açıklama yaptı, ilaç verdi bana polisler o yüzden öyle konuştum diye de :) babası da kürt aile yanında büyümüş yetimdir. ikisi de

ermenidir, haliyle apo da ermenidir. adamın kürtlükle alakası dahi yok, nasıl zerdüşt olabiliyor.. bu tamamen göz boyama. ben de bunda ısrarlıyım ve eminim :)

Toplam Hit: 10259 Toplam Mesaj: 75