Be Hey Dürzü Şiirine Karşı Yazılmış Şiirler
-
THT2005 bunu yazdı:
-----------------------------Bir Tarikate Denk Geldim Görücektin..İşemeli Sıçmalı Ayin Yapıyorlar Her Yeri Bok Götürüyor :)))
-----------------------------süperdi o video:)
yaw ben şunu anlamıyorum insanlar kendi dinini yaşamakta özgürdür.İster ibadet yapar ister yapmaz ha sen yapıyorsun cennete gdersin o yapmaz cehenneme gider . İslam dini hoşgörü dini degilmi neden digerlerine kafir gözüyle bakıyorlar anlamış degilim. Hala türkiyede din sorunumuz var diyorlar ulan okuldan çok cami , ögretmenden çok imam var. -
adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------
rene hoca tamam kimin nereye gidecegini allah biri ama ahiretteki adaletle burdaki adaleti karıstırmayın hoca
bu dunyada ye iç sıç zina yap kötülük yap sonra bi kac tane iyilik yaptın diye bi yetimi sevindirdin diye cennete gidecegini düşün
ve bazı arkadaslarda desınkı onun nereye gidecegini allah bilir ya tamam allah bilirde bi insanda namaz yoksa oruc yoksa yani kısacası amel yoksa
kusura bakmayın ama onun gidecegi yer bellidir hee su ortak fıkırde bulusabılırırz müslümanlar dini islam olanlar elbette cennete gidecekler
ama tabiki cezalarını cektıkten sonra .bu arada ceza dediğimiz şeyi bu zamanın insanları hani ölmekle bayılmayı karıstırıyon lafı varya ona benzetiyolar galiba
-----------------------------menkıbelerde, kıssalarda, (hadiste olabilir, tam hatırlayamadığım için bir şey diyemiyeceğim şu an) kötü yolda olan bir kadının, sadece susuz kalmış bir hayvana ayakkabısının içine su koyup ordan su içirdiği için cennetlik olduğu anlatılır. onun için kimin nereye gitceğini kimse (Allah dışında) bilemez (Allah bildirmediği taktirde). Allah'ın bir Celal'i birde Rahmet'i vardır. Elbette Rahmeti daha engindir.
charlie chaplin ölüm döşeğindeyken kendisine 'Tanrı ruhunu bağışlasın' diyen rahibe verdiği cevap: Neden olmasın? Nede olsa kendi malı. olmuştur =) birazda bunun gibi muhabbet. elbette bu kesin affetceği anlamına gelmez. ama yeise ümitsizliğe düşmek müslüman sıfatı değildir. Allahın celalinden cemaline sığınmak gerek.
-
yanlız herşeyi sallada neyzenn şiirinde
sarhoşkende geçerim o köprüden diyo orda ne demek istiyo -
yassun bunu yazdı:
sarhoşkende geçerim o köprüden diyo orda ne demek istiyo
-----------------------------içi temizse bahsedilen köprüden zilzurna sarhos bile gecebileceginden bahsediyor dürüstlüğü sayesinde. :) ben böyle anladım!
-
NmC bunu yazdı:
Hocam kusura bakma da ortalığı karıştırmaktan başka bişi yapmıyosun :|
O şiiri paylaşan adamlardan ne farkın kaldı şimdi???
-----------------------------Z-Chan 2 : Siyasi Provakasyon
-
Knightkib bunu yazdı:
yassun bunu yazdı:
-----------------------------içi temizse bahsedilen köprüden zilzurna sarhos bile gecebileceginden bahsediyor dürüstlüğü sayesinde. :) ben böyle anladım!
o zaman bende hass**** diyorum -
renegadealien bunu yazdı:
Siz vücudunuzu sadece türbanla kapatıp türbanı cıkarttığınzda kıcınızımı acıyorsunuz hocam?
Yoksa yeni biz aczimendi tarikatı muhabbetimi dönüyor oralarda :)
-----------------------------bu dizeyle seni sonuna kadar destekliyorum :)
Niyetimiz kimseyi kırmak değildir
Şuradakini buraya koymak değildir
Arada bir zülfü yare dokunduk
Tam yerine rast geldi manzara koyduk
Olacak, olacak, olacak o kadar
Olacak, olacak, olacak o kadar -
yassun bunu yazdı:
Knightkib bunu yazdı:
yassun bunu yazdı:
o zaman bende hass**** diyorum
-----------------------------objektif ol subjektif olma :)
-
Dini meselelerine alet edip sözde dincilere yıllar sonra bile kapak olsun diye yazılmış çok güzel bi şiir.fakat bunun karşısına çıkardıkları çok komik olmuş.bi defa adamın söyledikleriyle karşıt yazılanlar tutmuyor bile..ki bu şiire bir karşılık bulunabilecegini benim mantıgım almıyor.komik olmuş
-
yassun bunu yazdı:
Knightkib bunu yazdı:
yassun bunu yazdı:
o zaman bende hass**** diyorum
-----------------------------bence öyle deme :) allah bilir orasını..