Bedavacı İnsanlarda Hiç Utanma Olmazmı ?
-
Bu tür insanlardan nefret ettiğim kadar kimseden nefret etmedim.Elinde 3-5 liraya veya sigaraya musallat olan bu insanlarda hiçmi utanma arlanma yok anlamış değilim ? sabah okulun oraya gider sigara içerim hesapta çok yakın dediğimiz arkadaşımız karşıdan gelir her allahın günü senden sigara alır.Bu nedir arkadaşım ? madem paran yok ne sigarama musallat oluyorsun ? versen işin boku çıkmaya devam ediyo vermesen kötü oluyosun.Diyorum bu sefer terslicem sonra diyorum boşver arkadaşındır.Ama gerçekten biyere kadar.Ben Kızılay'ın sigara bağışlama merkezi değilimki.Yani bi günde sen getir sigara biz içelim dimi ama ? buda sadece sabah değilki öğle yemeği arası okul çıkışı gelip yapışıyo arkadaş dediğimiz kişiler.Bide elinizde iyi sigara varsa ondada kötü sigara varsa ''bende sigara yok versene'' diyip sigarayı aldığında içer daha sonrada başkası gelir cebindekini çıkararak (burada senden hiç utanmayarak) o kişiye verir.Nedir yani bu ? bide paraya musallat olanlar var.Zaten öğrencisin 2-3 liran var cebinde zaten %50'si sigaraya gider bide gelipte utanmayıp hergün para isteyen cinsleride vardır bunların.Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
-
sigarayı bıraktım bu aralar de. verme sende..
içmediğim halde çalıştığım yerde 50 yaşındaki adam bile kekliyor gençleri :)
-
Aynen usta katılıyorum söylediklerine adam utanmıyo istemeye bokunu çıkartana kadar ama biz utanıyoruz la söylemeye bide benim şahit olduğum bir başka hususta bu tiplerin sigarası olsa bile sigara istemeleri ve kendi sigaralarını zulalamaları...
-
Lisede bende yaşadım bunları herkes yaşamıştır.. Vermezsen 1 sigaranın lafını yapıyosun derler.. Ki 20 kişiye 1 sigara versen paket bitiyo zaten :D
Biz bu olaya şöyle bi çözüm getirmiştik. Kimse sigara getirmiyordu.. Herkes 300-500 nekadarı varsa para çıkıyodu ve paket alıyorduk.. En güzeli bu..
He tabi cebinde parasıda olsada öyle yerlerde otlanmayı seven tiplerde vardır. Okulda senden otlanır eve giderken paket alır falan bunlarda en puştları :)
-
Avira bunu yazdı:
-----------------------------
Bu tür insanlardan nefret ettiğim kadar kimseden nefret etmedim.Elinde 3-5 liraya veya sigaraya musallat olan bu insanlarda hiçmi utanma arlanma yok anlamış değilim ? sabah okulun oraya gider sigara içerim hesapta çok yakın dediğimiz arkadaşımız karşıdan gelir her allahın günü senden sigara alır.Bu nedir arkadaşım ? madem paran yok ne sigarama musallat oluyorsun ? versen işin boku çıkmaya devam ediyo vermesen kötü oluyosun.Diyorum bu sefer terslicem sonra diyorum boşver arkadaşındır.Ama gerçekten biyere kadar.Ben Kızılay'ın sigara bağışlama merkezi değilimki.Yani bi günde sen getir sigara biz içelim dimi ama ? buda sadece sabah değilki öğle yemeği arası okul çıkışı gelip yapışıyo arkadaş dediğimiz kişiler.Bide elinizde iyi sigara varsa ondada kötü sigara varsa ''bende sigara yok versene'' diyip sigarayı aldığında içer daha sonrada başkası gelir cebindekini çıkararak (burada senden hiç utanmayarak) o kişiye verir.Nedir yani bu ? bide paraya musallat olanlar var.Zaten öğrencisin 2-3 liran var cebinde zaten %50'si sigaraya gider bide gelipte utanmayıp hergün para isteyen cinsleride vardır bunların.Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
-----------------------------yatılı okulda kısmen mazur görülebilir.. Uzaktandır, fakirdir vs.
ama öyle bir durum yoksa; oturup konuşmanı tavsiye ederim, uzatırsın sigaranı rahatsız olduğunu anlatırsın kinayeli bir dille de dokundurdun mu, eğer gerçekten akleden arkadaşınsa bu konuda bir önlem alır..
değilse bir tekmük de sen salla
-
Yav Sigara İyi Genede Para İsteyenlere Kıl Kapıyorum Çocuğu yılda Bir Görürüm Selam Verceği Yerde Sözcük Şu
-Kanka 500 Varmı Çok Acil Ya
Bu Nedir Hacı? İnsan Bi Selam Verir Nasılsın Kardeşim Nasıl Gidiyor Okulun Falan Der Cebinde Parası Olsada Veresi Gelmiyor Adamın :W
-
sizden devamlı bişey isteyenden sizde devamlı bişey isteyin biraz ısrarcı olun yeter sonra işi kapınca devamlı birilerinden bişey istemeyin yanlız :D
-
böyle adamları misal sırtında taşırsın hep iyisindir.. gün gelip sevgili dostum ben yoruldum biraz da sen taşı sırtında dediğin vakit kâinatın en kötü adamı sen mişsin de haberin yokmuş gibi bir düşürürler seni..
-
karakterini sen belli edicen.adamın karakteri belli nede olsa :)
-
bence hiç alakası yok ben otlakcıların kralıyımdır ama cebimdede 2-3 günde bir para olur.ne kadarım varsa arkadaşımındır yani.bu konular konuşulmaz bile.bence konuyu açman bile saçma
-
1 kere sigara verirsin normeldir.
2.kez hadi gene veriyim dersin
ama 3. dede hayla veriyosan o senin hatan üni.de cok yolarlar seni ;)
benden sürekli otlanmaya çalışanlara sigara yok diyip 5 metr gitmeden sigara yakıyom.kötü adam olmayı bırak üstüne geğiyi yapan da ben oluyom ama bazı adama 1 tek değil istese 1 pakette veriyom ;)