folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bedavacı İnsanlarda Hiç Utanma Olmazmı ?

Bedavacı İnsanlarda Hiç Utanma Olmazmı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    degree
    degree's avatar
    Erkek

HeyQirs bunu yazdı:
    -----------------------------

Baskasının Malı İle Hovardalık Olmaz :D

-----------------------------

biraz argo tabirle el ya...ğıyla ilişkiye girilmez

...Düşmanın yoksa iyilik yap... Söz Ola Kese Savaşı Söz Ola Kestire Başı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek
    Aynı yollardan bizde geçtik. dayı siktirme kendini boşuna bir sigarayı menfaat sayan adamdan hiç bok olmaz. boşkoy trip yaparsa yasın. aslında böyle tiplerden uzaklaşman senin hayrına. bu çeşit dallamalar cebinde para olduğu halde açım ayaklarına yatıp menfaat sağlarlar. heriflerin senle olan muhabbeti sadece senden sağladıkları çıkar ile doğru orantılı.

Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ulan olm sen benim kopyammısın niye benim başıma gelen herşey seninde başına geliyor bloğuna baktım biraz kızmevzu felan hep benimle anı

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ssemih
    ssemih's avatar
    Erkek

Bir gün otobüs yolculuğu yapıyordum.Bende içerim sigara.Adamın lafı harbi oturdu konuya."Sigara insana düşmanını dost ettirir."Çok düşündüm.Harbi adam haklı.Gidiyorsun ihtiyacın varmış gibi ondan bundan sigara dileniyorsun.Hemde en sinir olduğun insanlardan.Acınılacak durum.

Birşeyler ilk aşkımı hatırlatsa da son aşkım sendin asla anlamasan da...
Toplam Hit: 4565 Toplam Mesaj: 35