folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bedavacı İnsanlarda Hiç Utanma Olmazmı ?

Bedavacı İnsanlarda Hiç Utanma Olmazmı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

Bak şimdi arkadaşımdır vermezsem 1 sigaranın lafını yapıyo diyosan = kardeşim 1 kerede sen paket getir senden içelim evde hiç sigaram yok herkese dağtırsam olmas 4-5 tek sigaram var veremem de ben oyle yapıyorum yada çömezlerden isteyen olursa direk dalıyom

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

arkinfes bunu yazdı:
    -----------------------------

Bak şimdi arkadaşımdır vermezsem 1 sigaranın lafını yapıyo diyosan = kardeşim 1 kerede sen paket getir senden içelim evde hiç sigaram yok herkese dağtırsam olmas 4-5 tek sigaram var veremem de ben oyle yapıyorum yada çömezlerden isteyen olursa direk dalıyom

aferin genç.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zefyhr
    zefyhr's avatar
    Erkek

bi zamanlar bende öyleydim... özellikle askerde :) böle durumda utanma fln olmuyo.yaptığının da iyi eğlenceli ve fırlamaca bi iş olduğunu düşünüyorsun. sonra nedense bıraktım... ? ilk fısatta gene başlamalıyım çok eğlenceliydi :)

hııvfffffffff.... fhüüüüüüüüüüüüü.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

RootB bunu yazdı:

arkinfes bunu yazdı:

aferin genç.

sana da aferin evlat.

sigara içmiyorum mutluyum :) ama neredeyse sürekli para istiyolar yok açım yok bilmemne bağış topluyoruz vs.

çözümü buldum okula para götürmüyorum :D

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

SyspioniC bunu yazdı:

RootB bunu yazdı:

arkinfes bunu yazdı:

aferin genç.

sana da aferin evlat.

Sanada Aferin Yeğen.

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

IronEagle bunu yazdı:

SyspioniC bunu yazdı:

RootB bunu yazdı:

arkinfes bunu yazdı:

aferin genç.

sana da aferin evlat.

Sanada Aferin Yeğen.

yok müdür ben arkadaşın hangi akla hizmet aferin genç dediğini anlıyamadım da ondan öyle dedim.

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvnckck
    kvnckck's avatar
    Erkek

Hmmm yanına fazla sigara alma belki bu çözüm olur senin için :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

en iyi taktik extra olarak samsun yada maltepe alican isteyene onu uatican kendin normal sigarni icicen kardes :)

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Conquer
    Conquer's avatar
    Erkek

olmaz hocam,bilmem kac cesidine rastladim fakat utananini görmedim :)

utanma olsa,zaten bedavaci olmazdi..

Hiçbir gerçek,bir şizofrenin yalanıyla başa çıkamaz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

vermezsen verme be ..

ben 2-3 gunde bir okulda butun selamim olanlari dolasir 0.1 , 0.2 kurus toplardim varsa versene ee kucuk para toplamasi bedava .. haftaligim cikiyodu.. sigaraya commek degil okula beslenme getirenlerinlerinden yemekleri veya elinde icecek yarim ekmek kantinden bisey almislarin elindekilere yaziliyodum ne oldu o zaman icin aaa uuu ettiler , kotu cocuk dediler :) simdi ise sadece hatira.  dusunuyorumda harbi iyi yapmisim.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
Toplam Hit: 4567 Toplam Mesaj: 35