Bedelli Askerlik 2017
-
Valla ben gittim. Çok da keyifliydi. Bir daha olsa bir daha giderim. 35. Mühimmat Muş.
-
biz bütün bakaya kalanlar 3- 4 milyon erkek askere gitse ordu bu kadar kişiyi nasıl barındıracak.
bu ülkeye günlük masraftan başka ne kârımız olacak ?
askerlik bence bir meslektir.
yapaMAyacak kişiler zorunlu askerlikle ölüme gönderilemez.
-
blackstone_tr bunu yazdı
biz bütün bakaya kalanlar 3- 4 milyon erkek askere gitse ordu bu kadar kişiyi nasıl barındıracak.
hocam agzına sağlık kısa bir zamanda bekliyoruz kalbime tercüman olmuşsun
-
Bende bedelli yaptım. Yine bu zamanlar açıklamışlardı bedelli falan yok diye. 1 ay sonra çıktı. İyi ki beklemişim :)
-
Sinerji61 bunu yazdıblackstone_tr bunu yazdı
hocam agzına sağlık kısa bir zamanda bekliyoruz kalbime tercüman olmuşsun
Gitse diye bir şey yok, 3-4 Milyon erkek gitmiyor zaten, gitmediği için bakaya kalmış.
3-4 Milyon aynı anda başvuru bile yapamaz. Haziran ayında diplomasını alıp askerlik şubesine koştuğu halde başvurusu alınmayan adamlar var.
'Şu anda tecilli ve bakaya 3 milyon 250 bin kişi var' http://www.bedelliaskerlikplatformu.com/Haber/fikri-isik-acikladi-bedelli-bekleyenlerin-sayisi-3-milyonu-asti/109
-
Haberlerde askerlik borçlanmasına zam gelicek ayağı falan yapıyolar sıcak para için millet erkenden başvursun diye bedelli askerlikte gelecektir diye düşünüyorum
-
bedelli gelmeyecek diye açıklama var savunma bakanı ve cumhurbaşkanının.
bence 1.5 sene daha yok.
bu hükümet yüzünden prof olacam yakında.
-
ne söylenti var nede başka birşey malesef , aksine bakan ve cumhurbaşkanı tarafından "asla" şeklinde bu konu özelinde direk bir açıklama dahi yapıldı .
Malesef bu umut süper lotonun 6 hafta devredip " bana kaldı , ben kazandım " denilesi kadar zayıf bir ihtimal ..
Bu sebeb ile buna bel bağlanmamalı :(
İnşl olur tabiki , binlerce kişi var , evlenen , çoluk çocuk sahibi olan , yada işini gücünü eline almış düzen otutturmuş . ama malesef :( %99.9 olmaz , çıkmaz .
Hayırlısı diyelim .
-
91 liyim kurtarsak süper olcak reis bizi de gör
-
Tayyip ne dedi o önemli olmucak dediyse kesin hazırlık vardır onun doğru söylediği nerde görülmüş mk çarpılırız adamın bikere doğru söylediğini görsek .)