folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bedelli Askerlikte Son Durum?

Bedelli Askerlikte Son Durum?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    ultrAsker bunu yazdı

gören de böyle atıp tutan vasıfsızlar gitti rambo oldu geri döndü. yok korkuyosun yok bilmem ne. savaş var sanki amk

milletin oraya gitmek istememesinin sebebi ne idüğü belirsiz birilerinin emrine girmen, karşı çıkamaman ki bu insan haklarına aykırı. bildigin zorla alıkoyuluyosun

tabi bu milyon kere söylendi anlamadı vasıfsızlar ama bi milyon kere daha söyleyeceğiz gerekirse. akplilere sallarlar aynı kafa bunlarda da var konu başka sadece amk :D

lafı nasıl akpye getirdiniz yaw :D sadece akplilere çıktıysa yasa söleyin yarın ilçe teşkilatına kayıt olayım :D

o değil de 18bini nasıl bulucam. işin yoksa 1 sene öde mk. gerçi ne bi senesi la. ayda max 500 ödeyebilirim. o da en az 4 sen mk. hadi yiyim girdi gene durduk yere.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı
    ultrAsker bunu yazdı

gören de böyle atıp tutan vasıfsızlar gitti rambo oldu geri döndü. yok korkuyosun yok bilmem ne. savaş var sanki amk

milletin oraya gitmek istememesinin sebebi ne idüğü belirsiz birilerinin emrine girmen, karşı çıkamaman ki bu insan haklarına aykırı. bildigin zorla alıkoyuluyosun

tabi bu milyon kere söylendi anlamadı vasıfsızlar ama bi milyon kere daha söyleyeceğiz gerekirse. akplilere sallarlar aynı kafa bunlarda da var konu başka sadece amk :D

lafı nasıl akpye getirdiniz yaw :D sadece akplilere çıktıysa yasa söleyin yarın ilçe teşkilatına kayıt olayım :D

o değil de 18bini nasıl bulucam. işin yoksa 1 sene öde mk. gerçi ne bi senesi la. ayda max 500 ödeyebilirim. o da en az 4 sen mk. hadi yiyim girdi gene durduk yere.

çek krediyi ödeme :)

üzerine birşey yoksa bi skim alamazlar..

1 taşla 2 kuş

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı

çek krediyi ödeme :)

üzerine birşey yoksa bi skim alamazlar..

1 taşla 2 kuş

üzerime 3 haciz var. kredi verecek enayi varsa çekerim hemen zaten :D :D

ödemeyince banka demesin gel güvenlikçi ol maaş vermem diye ASDFGHJ

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    edit: hayret ilk defa iki kere gönderdi.hay böle netin
    joe_black tarafından 04/Ara/14 01:25 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

swodfish siktiret bahaneleri hazır bunların.

götüm yemiyor askere gitmeye demiyorlarda başka yerden laf yapmaya çalışıyorlar.

askerlik yapmayan adamdan ben şüphelenirim beyler ötesi yok.

ulan koynunuzdaki hatun demeyecekmi nerde askerlik anıların fotoğrafların.

anlatacak üçbeş maceran yoksa erkek yaşamanın bir anlamıda yok.

yarın çocuğun sorduğunda '' yok oğlum ben patates soyacam möbet tutcam diye götüm yemedi gidemedim askere bastım parayı gitmedim.'' mi diyeceksin ?

yalandanda olsa gittim vatan korudum geldim demek daha mantıklı değilmi ? 

benim oğlan askere gitmeye götü yemedi mi dedirteceksiniz babanıza.

her kadın erkeğinin zorluk ve macera içinde geçmiş bir askerlik fotoğraflarını görmek ve arkadaşlarına göstermek ister beyler.

üversitede rahatlık götünüze batıyordu değilmi ? sosyal demokratız biz eylemlere katılıyoruz madencileri destekliyoruz diyip karı kızla kahkaha içinde ünide taşşak yapmaya benzemiyor bu işler.

ülkenin bütün nimetlerinden yararlanıp sonra şikayet edip bir laf yapıyorsunuz. şu üni okuyan gençlerin bazılarında kedi kadar ciğer yok arkadaş.

eliniz iki tüfek tutsun lan. ıslak mendili cebinden eksik etmeyen pembe çoraplı korkaklar.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

koynuma giren hci bir hatun askerlik resmin nerde die sormadi hepsine catir catir caktim. uni de cok guzeldi girgir samata kari kiz vurmala gel gecdi 10 numara egleniyorduk  ilerde oglum da sorarsa bastik parayi gitmedik gidenlerede eyw dedik deriz. sen kime nedicemizin derdine dusme kendi hayatina bak  islak mendil tutmak iyidir hiyar komutanin postalini tutmakdan. 

3-4 ayla kacirmasaydikda odeyip gitmeseydik keske ama tutmadi bidahakine artik kismet

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

götüm yemiyor askere gitmeye demiyorlarda başka yerden laf yapmaya çalışıyorlar.

yarın çocuğun sorduğunda '' yok oğlum ben patates soyacam möbet tutcam diye götüm yemedi gidemedim askere bastım parayı gitmedim.'' mi diyeceksin ?

her kadın erkeğinin zorluk ve macera içinde geçmiş bir askerlik fotoğraflarını görmek ve arkadaşlarına göstermek ister beyler.

üversitede rahatlık götünüze batıyordu değilmi ? sosyal demokratız biz eylemlere katılıyoruz madencileri destekliyoruz diyip karı kızla kahkaha içinde ünide taşşak yapmaya benzemiyor bu işler.

ülkenin bütün nimetlerinden yararlanıp sonra şikayet edip bir laf yapıyorsunuz. şu üni okuyan gençlerin bazılarında kedi kadar ciğer yok arkadaş.

eliniz iki tüfek tutsun lan. ıslak mendili cebinden eksik etmeyen pembe çoraplı korkaklar.

Senin derdin sanırım askerlik değil de ünide bunları yapamamanın verdiği eziklik, öyle anlaşılıyor yazdığından. Askerliği kafaya takıp da neden bedelli yaptın diyecek çevremde iki üç kişi var onlar da hem eğitimsiz hem de kafası çalışmayan hıyarlar

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

edit: neyse amına koyim şimdi atar gider yapacak işin yoksa elma kadar beyni olmayan adamla uğraş

Lotus tarafından 04/Ara/14 01:56 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tR0jaN
    tR0jaN's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

kafan güzelmiş güle güle kullan

TÜRK insanı kağıt para gibidir, ışığa tut içinde "ATATÜRK" yoksa sahtedir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Gidip millete hizmetçilik yapacağına ver parayı gitme, hem devlete maddi zararın olmaz hemde 18.000 liralık katkın olur. Nasıl olsa maaş alamayacaksın en azından evinde oturduğuna sayarsın. Erkek olmanın şartı filan hikaye, bunlar gaza getirmek için uydurulan bahaneler.

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
Toplam Hit: 27661 Toplam Mesaj: 232