Bedelli Askerlikte Son Durum?
-
-
ahh ulan ahhh sözde 25 yaşa düşücekti :( neyse yapıcağız artık :)
muayyene kaçağı olanları direk alıyorlarmı bilginiz varmı? devre ile felanmı gönderiyorlar
-
C-force bunu yazdı
ahh ulan ahhh sözde 25 yaşa düşücekti :( neyse yapıcağız artık :)
muayyene kaçağı olanları direk alıyorlarmı bilginiz varmı? devre ile felanmı gönderiyorlar
ilk celpte yollarlar hacı.
-
yaş 25 olayı eyiydi. Neyse 2011 de çıktı 2015 de çıktı 4 senede bi çıkıyor. ben 29 olunca yine çıkar.
-
vatan borcuydu demi bu
30k ödeyenlere yazık dalga geçer gibi -
AllahinOglu bunu yazdı
vatan borcuydu demi bu
30k ödeyenlere yazık dalga geçer gibiÖrn1: Hayatından 12 ay gidiyor. Sevdiklerinden uzak. Maaş alamadığın için kayıp ettiğin vakit ve nakit kaybı. Devletinde bundan nakit kaybı. Ayrıca sana ödediği masraflar için bir daha nakit kaybı. TSK komutlarına hizmet ediyorsun hiçbirşey yapmıyorsun.
Örn2: Hayatından kayıp olacak hiçbir vaktin yok. Maaş alıyorsun ve vergini ödüyorsun. Nakit ve vakit kaybın yok. Devlet sana masraf yapmıyor. Devlet Kâr da ayrıca sen belirli bir ücret ödediğin için devlet yine kâr da.
Sadece merakımdan soruyorum. Hangisi devlet için iyisi ?
-
HanDSomE bunu yazdıAllahinOglu bunu yazdı
vatan borcuydu demi bu
30k ödeyenlere yazık dalga geçer gibiÖrn1: Hayatından 12 ay gidiyor. Sevdiklerinden uzak. Maaş alamadığın için kayıp ettiğin vakit ve nakit kaybı. Devletinde bundan nakit kaybı. Ayrıca sana ödediği masraflar için bir daha nakit kaybı. TSK komutlarına hizmet ediyorsun hiçbirşey yapmıyorsun.
Örn2: Hayatından kayıp olacak hiçbir vaktin yok. Maaş alıyorsun ve vergini ödüyorsun. Nakit ve vakit kaybın yok. Devlet sana masraf yapmıyor. Devlet Kâr da ayrıca sen belirli bir ücret ödediğin için devlet yine kâr da.
büyük resmi kaçırma
insan haklarına aihm e aykırı bir mevzuyu savunacak değiliz
herkes profesyonel askerlik olsun işi bilen yapsın ister
adamların amaçları seçim yatırımı üzerinden para vergi geliri elde etmek bir taşla 100 kuş hesabı -
AllahinOglu bunu yazdıHanDSomE bunu yazdıAllahinOglu bunu yazdı
vatan borcuydu demi bu
büyük resmi kaçırma
insan haklarına aihm e aykırı bir mevzuyu savunacak değiliz
herkes profesyonel askerlik olsun işi bilen yapsın ister
adamların amaçları seçim yatırımı üzerinden para vergi geliri elde etmek bir taşla 100 kuş hesabıhttp://www.hurriyet.com.tr/dunya/27688406.asp şöyle bişey gördüğüm gün giderim bende askere. adam 3 yıl gönderiyor. sonrada israile bok atarız.
-
Sadece farklı bir bakış açın senin bu. Ben konuyu siyasete veya farklı yerlerde görmüyorum. Prof askerlik olsun. Kimse gitmesin veya isteyen gitsin. Gitmeyenler belirli bir ücret ödesin. Hayatında eline silah almamış elemanı doğuya çatışmaya gönder. Karşısında 15yıllık usta terörist ve mekanı avucunun iyi gibi bilen elemanlar karşısında. Ne kadar şansın olabilir ki?
-
ak cikardi adamlar 1 sene ile kacirdik iyimi yo bole sanssizlik