folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bedelli Mi Geliyor? 25 Yaş 15 Bin TL !?

Bedelli Mi Geliyor? 25 Yaş 15 Bin TL !?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

25 yaş 15 bin bide burda :D güldürmeyin lan adamı.

Living Death
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı

inşallah çıkar ya 15bin de para mı amk okuldan askere gidiyorum diye izin alırım 6 ayda şöförlük yapsam en az 20bin tl kazanırım 15ini ver 5bini at cebe :D

git askerlik yap geldikten sonra kazanacağın parayı komple cebe at. daha güzel olmaz mı ? sanırım kendini şartlamışsın gitmeyecem diye..

bence bedava bile olsa gidin, o ortamı görün. askerlik erkeği toparlar, olgunlaştırır.

abi sırf para açısından bakıyosak 6 ayda 20 bin zararım var zaten :) demek ki 20bin yapsalar, anca kurtarıyo beni :) bu hesaba göre bedelli yapmak bnm için mantıklı :)

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HanDSomE bunu yazdı

Belki askerliği komple kaldırırlar. Boşuna masraf yeri askeriye zaten.

:) su cumlen cok gereksiz baskan o asker orda olmasa neler olucagini az dusun rahat uyuyorsan o askerin sayesinde uyuyosun

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

Öyle bir şey yaparlarsa resmen gariban gitsin eşek gibi 12 ay yapsın parası olan normal keyfine devam etsin demiş olurlar.Eğer kaldıracaklarsa herkese komple kaldırsınlar gidecekse herkes eşit gitsin.

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yahu ne diye bu kadar kasıyorsunuz anlamadım gidin aöf kayıt yaptırın 4 sene geç gidin 6 ay yapın gelin.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

3-4 yıl sonra çıksın, 15 bin tl olsun. O zaman yapabilirim.

Şimdilik tecile devam :))

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı
    HanDSomE bunu yazdı

:) su cumlen cok gereksiz baskan o asker orda olmasa neler olucagini az dusun rahat uyuyorsan o askerin sayesinde uyuyosun

Hocam uzun cümle yazma gereği duymadım ama sırf şu cümleme doğru gereksiz diye düşünebilirsin. Almanya da askerlik tamamen kalktı. Onlar bunu düşünmedi mi ? Askerlik kalksın derken prof askerliğe geçilsin. Askerlik (bence) zaman kaybı. Kattığı hiçbir değer yok. İnsanı da değiştirmiyor. Vatan - Millet - Sakarya üçlüsüne girmeye hiç gerek yok. Asker başına devlet felaket para ödüyor. 10 asker yerine 1 prof asker olsa sıkıntı çıkmaz. Hayatında eline silah almamış. Mermi sesinden korkan insanlar mı vatanı koruyacak? Terörler kendi alanlarında her metrekareyi avucunun içi gibi biliyor. Memleketinden hiç dışarı çıkmamış insanlar orada gidip vatan koruyor. Uzun mevzular. O yüzden askerlik komple kalkmalı (bence)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shadowjedi
    shadowjedi's avatar
    Erkek

Çıkmayacak,kesinlikle olmaz artık diyorlardı,her hayırın ardında bir evet yatıyormuş durumu var yine,olan her haükarda garibana olacak.

Takdire şayanı olmaz bu işin...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    HanDSomE bunu yazdı
    h2run bunu yazdı
    HanDSomE bunu yazdı

Hocam uzun cümle yazma gereği duymadım ama sırf şu cümleme doğru gereksiz diye düşünebilirsin. Almanya da askerlik tamamen kalktı. Onlar bunu düşünmedi mi ? Askerlik kalksın derken prof askerliğe geçilsin. Askerlik (bence) zaman kaybı. Kattığı hiçbir değer yok. İnsanı da değiştirmiyor. Vatan - Millet - Sakarya üçlüsüne girmeye hiç gerek yok. Asker başına devlet felaket para ödüyor. 10 asker yerine 1 prof asker olsa sıkıntı çıkmaz. Hayatında eline silah almamış. Mermi sesinden korkan insanlar mı vatanı koruyacak? Terörler kendi alanlarında her metrekareyi avucunun içi gibi biliyor. Memleketinden hiç dışarı çıkmamış insanlar orada gidip vatan koruyor. Uzun mevzular. O yüzden askerlik komple kalkmalı (bence)

hem haklı hem haksızsın. 1 eşitsizlik nedeniyle herkesi ER statüsünde askere almak kolay ayrımcılık 1 kısa dönem uzun dönem er 1 prof asker çıkmıo öle kolay kolay yetişmio burda insanlara öğretilen şeyler farklı da olsa adamların anlayacağı şeye bağlı olarak değişiklik gösterir. bende uzun dönem yaptım çok şey öğrendim hayatımı değiştirdim ama bunda askerlik değilde uzaklaşmanın faydası vardı sen nasıl görüsen öle oluo ama köyden dışarı çıkamış adamın bile biraz açılması şarttır hocam cahilllik zordur çünkü! 

hea şölede bişi var hayatı boyunca şehir çcoucğu olmuş üniversite görmüş okumuş cahil değilde biraz kültür sahabı bi adamı oraya almakta ahmaklık amk :| en azından o kadar uzunca bi süre ama prof askerlik daha çok zaman alır. savaş çıksa herkes seferberdir hocam o zaman sıçozlarız zaten.

Living Death
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek

Bu arada bu tip imza kampanyaları etkili oluyor mu bilemiyorum ama, ben yine de ne olur ne olmaz diyip imzamı bastım 

http://www.change.org/tr/kampanyalar/tbmm-25-ya%C5%9F-i%C3%A7in-bedelli-askerlik-talebi

adamlar akrep nalan'ın o efsane sitesinin tasarımını değiştirmek için kampanya başlatıp başarılı olduysa, hissediyorum ki askerlikten ücretsiz muaf çıkartabilecek güç de bile olabilirler :D

http://www.change.org/tr/kampanyalar/akrep-nalan-%C4%B1n-web-sitesi-tasar%C4%B1m%C4%B1n%C4%B1-de%C4%9Fi%C5%9Ftirin

Ali Asaf & Elif Dua & Zeynep Sena & Ayşe Zehra'nın Babası
Toplam Hit: 6112 Toplam Mesaj: 61