folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bedelli Mi Geliyor? 25 Yaş 15 Bin TL !?

Bedelli Mi Geliyor? 25 Yaş 15 Bin TL !?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

cikacak, yas 30 olur, fiyatida 30 bin olur. daha ucuza olmaz.

Nerde o eski TBT...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nomm
    Nomm's avatar
    Erkek

İşin diğer komik kısmı herkese 29 yaşına kadar tecil hakkı sundular ama bedelli askerlik yaşını 30 yaptılar madem bedelli yaşını 30 yapıyorsun bari tecil hakkınıda 30 yaşına kadar yap ki herkes faydalansın ;) 

Ben olsam tecil yaşını 30 yaparım üstünede bedelli çıkartırım. 

30 yaşından sonra ya askere gidersin derim yada paranı verip yatarsın derim bu kadar basit aslında 

25 yaş bedelli çıkacağınıda sanmıyorum, çıkarsada max limit 30k ya kadar veririm daha da bu ülkeye bir pokumu vermem.

Aganta Burina Burinata
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    ArmadA bunu yazdı
    HanDSomE bunu yazdı
    h2run bunu yazdı
    HanDSomE bunu yazdı

Belki askerliği komple kaldırırlar. Boşuna masraf yeri askeriye zaten.

:) su cumlen cok gereksiz baskan o asker orda olmasa neler olucagini az dusun rahat uyuyorsan o askerin sayesinde uyuyosun

Hocam uzun cümle yazma gereği duymadım ama sırf şu cümleme doğru gereksiz diye düşünebilirsin. Almanya da askerlik tamamen kalktı. Onlar bunu düşünmedi mi ? Askerlik kalksın derken prof askerliğe geçilsin. Askerlik (bence) zaman kaybı. Kattığı hiçbir değer yok. İnsanı da değiştirmiyor. Vatan - Millet - Sakarya üçlüsüne girmeye hiç gerek yok. Asker başına devlet felaket para ödüyor. 10 asker yerine 1 prof asker olsa sıkıntı çıkmaz. Hayatında eline silah almamış. Mermi sesinden korkan insanlar mı vatanı koruyacak? Terörler kendi alanlarında her metrekareyi avucunun içi gibi biliyor. Memleketinden hiç dışarı çıkmamış insanlar orada gidip vatan koruyor. Uzun mevzular. O yüzden askerlik komple kalkmalı (bence)

hem haklı hem haksızsın. 1 eşitsizlik nedeniyle herkesi ER statüsünde askere almak kolay ayrımcılık 1 kısa dönem uzun dönem er 1 prof asker çıkmıo öle kolay kolay yetişmio burda insanlara öğretilen şeyler farklı da olsa adamların anlayacağı şeye bağlı olarak değişiklik gösterir. bende uzun dönem yaptım çok şey öğrendim hayatımı değiştirdim ama bunda askerlik değilde uzaklaşmanın faydası vardı sen nasıl görüsen öle oluo ama köyden dışarı çıkamış adamın bile biraz açılması şarttır hocam cahilllik zordur çünkü! 

hea şölede bişi var hayatı boyunca şehir çcoucğu olmuş üniversite görmüş okumuş cahil değilde biraz kültür sahabı bi adamı oraya almakta ahmaklık amk :| en azından o kadar uzunca bi süre ama prof askerlik daha çok zaman alır. savaş çıksa herkes seferberdir hocam o zaman sıçozlarız zaten.

Hocam işte o ince ayarı devlet çizecek. Onu da biz yapacaksah devlet bize bahmiyi olur : ) O kadar danışman ve akıl verenleri var. Her ihtimali düşünüp çeşitli askerlik modelleri çıkarsın. Yine almanyadan örnek vericem ama orada askerlik iptal olmadan önce, ister normal yapıyorsun istersen devlet dairelerinde çalışıyorsun. Hem gereksiz işçi kaybını önlemiş olursun hemde herkes bulunduğu bölgeye yakın bi yerde çalışsa fena olmaz hani. Çok farklı görüşlerde ortaya çıkabilir tabiki

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nomm
    Nomm's avatar
    Erkek

Bu devlet zaten bize bahmio kendi cebini dolduruyor ki 

Aganta Burina Burinata
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    ExcaliburTBT bunu yazdı

numan şahsi görüşüm dedikten sonra bir kez daha dile getirdi ve sosyal tespitler bulununarak savunma bakanı ise sadece "yok öyle bişii" dercesine hiçbir tespitte bulunmadan açıklama yaptı bir başka akp millet vekili ise şubat mart gibi torba yasaların içine koyarız diyordu. Chp de bu olaya destek vericek gibi bakalım hakkımızda hayırsılısı çıksada gidip vezneye vatan borcunu neyse ödesek :D 

ajajsajahahaaahsdasdasd :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

ulan amma çok totoş varmış :)

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı

amma çok götü yemeyen adam varmış desek daha kibar olmaz mı abi :)

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı
    swordfish bunu yazdı

birader emin olun gidemeyen birçok adamın götünün yememesiyle alakası yok.

adamın çoluğu çocuğu eşi ailesi var bakması gereken. iş kurmuş işi var başında durması ilgilenmesi gereken.

6 ya da 12 ay hepsini bırakıp gitse ocağında yemek pişemeyecek çoluğu çocuğu aç kalacak adamlar var.

bu kadar sığ bakmayın.

Ali Asaf & Elif Dua & Zeynep Sena & Ayşe Zehra'nın Babası
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı
    swordfish bunu yazdı

siz bu sekilde konusmaya devam ettikce bedelli yapacak olan adam kıcıyla güler size.

adam zengindir gitmez, karakule'nin dedigi gibi o 6 ayda yapacagı is, proje vs. vardır gitmez, tahmin edemeyecegimiz özel sıkıntılı bir durumu vardır gitmez, bunun neresi totosluk ? sizin bok gibi paranız olsa, bahamalar'da tatil yapmak varken 6 veya 12 ay askerlik yapmayı mı tercih edersiniz ? biraz realist olun.

milliyetciligi salt askerlige baglayacaksanız gülerler adama, serdar bari sen yapma.

her seyi gectim su hükümete askerlik filan yapılmaz. askerlerimiz keklik gibi terör kurbanı gideli uzun zaman gecmedi aradan.

ben normal sartlar altında gidip kısa dönem yapacagım, yurtdısına is icin cıkma durumum olmazsa tabi, hani bana da vatan haini dersiniz diye belirtmek istedim.

Andrei tarafından 02/Ara/13 21:41 tarihinde düzenlenmiştir

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı
    swordfish bunu yazdı

sen yedirmiş gibi konuştuğna göre sen yetkili bi abiye benziyon 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
Toplam Hit: 6100 Toplam Mesaj: 61