Behzat Ç: Bir Ankara Polisiyesi.... | İzleyen Müritler ? |
-
en son harunun sahnesi aklımda kalmış bara griyo edanın sevgilisi başka kızla oturmuş telefonla dibine kadar evet dingil bendesin diye çekio orda koptum:)))
-
BURAK_X bunu yazdı:
-----------------------------
aLsanCaK bunu yazdı:
1 numara harun , iki numara sule :D
-----------------------------harun off adamım :D tam bir barzo yaXD
-----------------------------harundan ankarada istemedeğiniz kadar bulurum :D amk 5 sene ankarada yaşadım hergün harun benzeri onlarca yarma ile mücadele ettim :| harbi tam bi ankara bebesi :D
-
tarzan bunu yazdı:
BURAK_X bunu yazdı:
aLsanCaK bunu yazdı:
-----------------------------harundan ankarada istemedeğiniz kadar bulurum :D amk 5 sene ankarada yaşadım hergün harun benzeri onlarca yarma ile mücadele ettim :| harbi tam bi ankara bebesi :D
----------------------------mücadele derken?
-
sertan_06 bunu yazdı:
tarzan bunu yazdı:
BURAK_X bunu yazdı:
aLsanCaK bunu yazdı:
----------------------------mücadele derken?
-----------------------------la olm görmüyonmu adamı
-
resimdeki kişi manisa tarzanı ahmet bedevi dir. ve herhangi bi barzolukla! alakası olmayan. kesinlikle böyle abuk konularda ismi zikredilmemesi gereken önemli bir kişiliktir.
hayatını türkiyenin ağaçlandırılmasına adamış bir istiklal harbi gazisidir.
behzat ç. dersen.
süper
-
amele_2 bunu yazdı:
resimdeki kişi manisa tarzanı ahmet bedevi dir. ve herhangi bi barzolukla! alakası olmayan. kesinlikle böyle abuk konularda ismi zikredilmemesi gereken önemli bir kişiliktir.
hayatını türkiyenin ağaçlandırılmasına adamış bir istiklal harbi gazisidir.
behzat ç. dersen.
süper
-----------------------------La adam barzolarla mücadele ediyoruz diyince "profil resmine bak mücadele etmiyormuş gibi görülüyormu" demek istedik açıklama yapmayınca her tarafa çekilmiş tabi :S benim hatam :=)
-
Sizin yüzünüzden izlemeğe başladım :D
-
takip edemiyorum. ama denk gelirse kaçırmam. erdal beşikçioğluna cuk oturmuş rol. adam oyunculuk adına büyük yerlerde ve ilerde büyük şeylerle anılacak oyunculardan
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
gerçekten iyi mi ya bu dizi? arka sokaklar, kanıt gibi vasat dizilerden sonra vakit kaybı olur diye izlemeye çekiniyorum.
-----------------------------bu dizinin 2 bölümünü izledim en son ve gerçekten güzel dizi hem komik hem heyecan '' arka sokaklar '' kadar saçma bir dizi daha yok :D
aralarında tek fark şu '' arka sokaklar suçluları anında buluyır gerçekçi değil yani '' Behzat ç ise planlı planlı gidiyor yani gerçek hayattaki gibi ''
-
tahref156 bunu yazdı:
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
gerçekten iyi mi ya bu dizi? arka sokaklar, kanıt gibi vasat dizilerden sonra vakit kaybı olur diye izlemeye çekiniyorum.
-----------------------------bu dizinin 2 bölümünü izledim en son ve gerçekten güzel dizi hem komik hem heyecan '' arka sokaklar '' kadar saçma bir dizi daha yok :D
aralarında tek fark şu '' arka sokaklar suçluları anında buluyır gerçekçi değil yani '' Behzat ç ise planlı planlı gidiyor yani gerçek hayattaki gibi ''
-----------------------------Arka sokaklar komedi ya :D En komiğime giden adama höyt diyor el kaldırıyor vurmuyor bile tamam söylüycem diyor :D