Behzat Ç: Bir Ankara Polisiyesi.... | İzleyen Müritler ? |
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
son yazdığımın cevabını buldum tesadüfen özel klipmiş amk
İyiler ilk görüşte tanınmaz!
Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi'nin çok özel klibini izlemek için TIKLAYIN!
ayrıca behzatın içtiği bira

-----------------------------yok hacım bira bomonti değil dikkatli bak net seçilebiliyor 9. bölüm 23:11 de
-
evet bira brüksel birası ama satılıyormu burda merak ettim tadını
-
Behzat ç iyidir hostur; hüznüne kayıtsız kalmak zordur; diline bigane kalan hordur; mesleği ateşten kordur; reytingleri her Pazar rekordur..
-
dyrnade bunu yazdı:
tahref156 bunu yazdı:
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
gerçekten iyi mi ya bu dizi? arka sokaklar, kanıt gibi vasat dizilerden sonra vakit kaybı olur diye izlemeye çekiniyorum.
-----------------------------bu dizinin 2 bölümünü izledim en son ve gerçekten güzel dizi hem komik hem heyecan '' arka sokaklar '' kadar saçma bir dizi daha yok :D
aralarında tek fark şu '' arka sokaklar suçluları anında buluyır gerçekçi değil yani '' Behzat ç ise planlı planlı gidiyor yani gerçek hayattaki gibi ''
-----------------------------Arka sokaklar komedi ya :D En komiğime giden adama höyt diyor el kaldırıyor vurmuyor bile tamam söylüycem diyor :D
-----------------------------la dün izledim bi arka sokakları adamı sırtından vuruolar karından ameliyat yapıolar çok güldüm amk:D behzat ç. ye gelirsek hayatımda izledim en geniş dizilerden biri valla denk geldikçe izliom(= harunun tekila muhabbeti vardı o baya eiydi(=
-
abi ankara insaninin kendine has bi agzi vardir bi sempatik yapisi vardir nebileyim disi bu sayede daha bole hos cezbedici geliyor sanirim :)
lan,bebe,la ozellikle,cine,lastik,igghh,tirtt vs vs kendine has kelimeleri vardir :)
-
Hayatımda, 3 gün üst üste uyumayıp tüm eski bölümleriyle beraber izlediğim tek dizi :D
ben nasıl yaptım böyle birşeyi bilemiyorum, dizileride hiç sevmem yani, behzat ç, tam kültürü yansıtıyor gibi sanki hep bir gizlenen yüzü gösteriyor gibi geldi belkide ondan böyle bağladı :D -
Kesinlikle hiç kaçırmadan takip ediyorum. Türk dizi tarihinde çığır açmış. Bir çok açıdan yapılmayanı büyük cesaret gösterip yapmış, çok beğenildiği görüldüğünde başka dizilere örnek rol model olmuş, iyi oyuncu kadrosu ve samimi senaryosu ile gönüllerde taht kurmuştur.
Dip not :
- Çekimler fotoğraf makinaları ile yapılmaktadır.
- Oyuncular tiyatrocudur.
- Polisleri oldukları gibi resmettedir. Öyle ki eski Türk filmlerindeki uyuşturucu kaçakçılarının TDK'da çalışıyormuşcasına mükemmel türkçe konuşuyor olması ne kadar doğruydu.
-
brüksel birası diyende var. ama bomonti marka biraya zamazunga mı ne skim :D etiket yapıştırıyorlarmış reklam olmasın diye.. hayalet karakteri bence on numara tam ankaralı havası ve konuşması var da biraz geride kalıyor. bu bi kaç bölümdür hayaletin bölümüydü bence :D o tekila - limon muhabbetleri falan on numara herşeyiyle.
-
Çizgiyi bozmasalar efsane bir polisiye diziye dönüşür. Bikaç bölümde bi ercüment denyosunun diziye dahil olması diziyi film tadına çeviriyor :)
-
uyarı : bu mesaj spoiler içerir.
30. bölümün son 6 dakikasıdır beni yeniden sigaraya başlatan.
savcı : " ağladım çünkü seninle konuşamadım, ağladım çünkü sen beni görmüyosun ve ben seni seviyorum." demesi ile 3 yılı aşkın süredir üzerini örtmeye çalıştığım yara yeniden depreşti. ulan o kadın sen erkeksin ne bir tutuyosun onu kendinle dedim ve kandırdım kendimi. behzat reis şimdi 10 numara bir cümle söyler ve yaramın kapanmasına yardımcı olur diyerek izlemeye devam ettim. behzat reis daldı gitti uzaklara. o da benim gibi unutmadığını düşünüyor herhalde dedim.
alışılageldik birkaç cümleden sonra savcı yine sazı eline aldı :" dünyanın ekseni kaydı behzat. 12 santim yerinden oynadı sen bana 1 santim bile yaklaşmadın." artık yaram kanamaya başladı. fonda da vega iz bırakanlar unutulmaz çalmaya başladı. ulan resmen acı çekiyordum.
birkaç cümle sonra behzat amirim :" benden bi bok olmaz, biz senle hep kavga ederiz. mutsuz oluruz biz senle." diyerek yeniden kapatmaya çalıştı yaramı. adamsın amirim dedim. al tesbihini de terket orayı, aç biranı iç tek başına diyecektim ki savcı müsade etmedi. öldürücü cümleyi söyleyerek bir sigara yaktırdı bana.
"mutsuz olalım, ne var. biz de mutsuz oluruz. ben seninle mutsuzluğa da varım."
artık diziden kopmuş eskilere gitmiştim. 3 yıl önce düşündüğüm şeyleri düşünerek o günkü gibi içiyordum sigarayı. üzüntüyle, sinirle, ahh'larla, keşke'lerle, ulan'larla.
sonra harun çıktı sahneye ağlıyordu, düşünüyordu, içiyordu. ulan bendim o. 3 yıl önceki bendim. hala da benim.
hayalet komiserim de tam olması gereken yerdeydi. gizli gizli izliyordu. elinden bir şey gelmiyordu. anca izleyebiliyordu gidişini. o da bendim lan.
vega'da hala söylüyordu "iz bırakanlar unutulmaz."
akbaba'm da yırttığı resmi yeniden birleştirmeye çalışıyordu. yırttı ama atamadı, yapamadı. ulan o da benim be !
yalnız değilsiniz cinayet şube! yanınızdayım.