Behzat Ç: Bir Ankara Polisiyesi.... | İzleyen Müritler ? |
-
herkez çok seviyor ama izlemiyor herhalde reytingleri 20lerde geziyor
-
sivil bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------geçen hafta tüm 100 de 9.cuydu .. :)
medya sektöründeyim online izlenme oranında da 1.ci :)
-
sivil bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------:)
-
yaw beyler okadar fragmanı döndü kızı filan göründü kızının intihar ettiği binanın oralardaydı fragmanda ama bu bölümde alakasız bişey oldu. fragmanla dizi aynı değil gibiydi mk :|
edit hatta buldum fragmanı aşağıdaki fragman oynadı amk 1 hafta ee alakasız bi bölüm çıktı.
not : fragmanı bukadar dikkat etmem müziğindendi akşamları çıksın diye tv açık bırakıyodum :D çok güzel bi müzik
dip not müzik :One Republic - Apologize
http://www.youtube.com/watch?v=KoMjqp7RTS8
-
behzat amirim çok kafa adam lan yeminle polis olsam ekipte bende olurdum onla:D
hem faşistmiş oda karısı öyle diyo:p
şule, hale, jale herneyse lan insanın okulu bırakıp otti:D felsefeye gidesi geliyor.lisede böyle bir sevgilimin olmasını isterdim aq nerde bizde şans hepsi ya cono ya aptal sarışındı.
ve harun. adamsın lan azmanat. yok böyle birşey ya böyle doğallık böyle gerçeklik böyle öküzlük. adam bu haliyle sevdiriyor kendini herkesin içinde var bi harunluk. hoş geldin harun abi diyorum buradan.
o sörvayvır dallaması selimi atakuleden atmalı ne mal birşey ya sırf harunun manitayı kaptı diye böyle yaptığımı düşünmeyin o göt harbiden çok sırıtıyor o dizide.
berna için söylenecek iki çift lafım var bu berna behlülün şeysi değil mi? e tabi ziya beyin kızıyken birden behzat gibi saykonun kızı oldu anasıda kaltağın teki kızda doğal olarak arada kaldı ordan oraya savruldu.Analar babalar dikkat dikkat adam olun efendi olun adam gibi çocuk yetiştirin sonra böyle neyim lan ben noluyo lan der pat atar kendini.
bitmedi lan daha
lan ayı harun kankam ol lan benim hanzo kanım kaynadı sana gel sana en güzel gacıyı yapayım edayı napacan lan öldürün sen onu:d
-
+
lan hayat bu adama hard dalmış.
düşünsene
karın terketmiş
kızını yıllardır adam akıllı görmüyorsun sensiz büyüyor bir nevi.
gencecik kızın kendini öldürüyor ve bunda seninde suçun var biliyorsun.
lise aşkın başkasıyla evleniyor polis olduğun için
her gün kurşun yiyorsun ağzın burnun yara bere içinde
gecekondu gibi bir yerde tek başına yaşıyorsun yıllardır.
Kimsen yok lan iş arkadaşlarını ve abini saymazsan ha bide o pavyon gacısını.
alirıza beyden beter lan halin felç olmadan ölmen gerek senin.
-
Bende takip ediyorumda bişey sorcam bu dizide bitane bira içiyorlar ne birası bilen varmı ?
-
archair23 bunu yazdı:
-----------------------------Bende takip ediyorumda bişey sorcam bu dizide bitane bira içiyorlar ne birası bilen varmı ?
-----------------------------50 lik içer Behzat abi 30 luk yakışır mı hiç?
öyle öğrenci gibi tekel avrat gibi milır ayaş gibi marmara içmez içerse brüksel birası içer
-
-
15. bölümü izleyeyim bari :D