folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bekaret Hapı Çıktı ! (Biz Erkeklerin İşi Zor :D

Bekaret Hapı Çıktı ! (Biz Erkeklerin İşi Zor :D

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek
    İmzam Çok Fazla Şey İfade Ediyor:D

..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Erkek
    hapı yuttuk onu icat eden piçin a****

İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Luci
    Luci's avatar
    Erkek
    Su konuya bide bayanlar yorum yapsa onların dusuncelerini ogrensek ne guzel olur...

a.Q.a
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi

daha oncede yazmıstım gene yazıorum kızla mı birliktesiniz zarla mı belli degil

hayır kıza guvenmiosan neden onlasın guveniosan sorun nedir?

ayrıca kucuk dusunen cahil insanlarada hastayım cıkıpta ama kızlara guven olsa zarları olmazdı gibi bir cumle hangi zekanın urunudur tabi dogru kadın zavallı ezik bir varlıktır aslında ihtiyac bile yoktur onlara erkek işte canı ceker die wardır ama onuda kapatmak gerekir cunku bu yuce erkek öle yucedirki kendi duygularına dusuncelerine hakim olamayan bir varlıktır sora 'gunaha sokar' adamı bu kadınlar!!!bu yuce adam zaten muhtemelen o zarın histolojik yapısını felam asmıstır

off gercekten bu ulkede elinin altında internet olan gayet 2 kelime yazıp arastırabilcek insanlar bile bu gorusteyken birsuru kız cocugu yok zarı esnek diye, böle yuce bir erkek(!)tarafından tecavuze ugradı diye cok rahat canı alınabilir cunku namus o kendinden habersiz zarda saklıdır zaten ne esnek olmaya hakkı vardır ..ne de bir hoduk tarafından tecavuze ugrayınca acıklama yapmaya..

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anarsist
    Anarsist's avatar
    Erkek
    PeTaL bunu yazdı:
    -----------------------------

daha oncede yazmıstım gene yazıorum kızla mı birliktesiniz zarla mı belli degil

hayır kıza guvenmiosan neden onlasın guveniosan sorun nedir?

ayrıca kucuk dusunen cahil insanlarada hastayım cıkıpta ama kızlara guven olsa zarları olmazdı gibi bir cumle hangi zekanın urunudur tabi dogru kadın zavallı ezik bir varlıktır aslında ihtiyac bile yoktur onlara erkek işte canı ceker die wardır ama onuda kapatmak gerekir cunku bu yuce erkek öle yucedirki kendi duygularına dusuncelerine hakim olamayan bir varlıktır sora 'gunaha sokar' adamı bu kadınlar!!!bu yuce adam zaten muhtemelen o zarın histolojik yapısını felam asmıstır

off gercekten bu ulkede elinin altında internet olan gayet 2 kelime yazıp arastırabilcek insanlar bile bu gorusteyken birsuru kız cocugu yok zarı esnek diye, böle yuce bir erkek(!)tarafından tecavuze ugradı diye cok rahat canı alınabilir cunku namus o kendinden habersiz zarda saklıdır zaten ne esnek olmaya hakkı vardır ..ne de bir hoduk tarafından tecavuze ugrayınca acıklama yapmaya..

Konu'nun tecavuz'le alakasi yok. Konu'yu degistirmekte cok basarilisiniz. Ben sahsen bakire olmayan kizla evlenmem. Zaten tiksiniyorum sokaktakilerden 

Çok günahım varsa neden gamım var Ali gibi şahı-ı merdana düştüm
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KemikadaM
    KemikadaM's avatar
    Erkek

lan bize de itelemesinler zor bi durum ha size ne lan başka işleriiniz kalmadımıda o hapı yapıyonuz ..  gidin hayırlı bi iş yapın..

Ç.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi
    dogru olan elbette kızın bekaretini koruması ama şöyle bir gerçekte varkı bekaretrine dokundurmadan 50 tanesiyle düşüp kalkan var kızlıgını diktiren var şimdide hap çıktı erkeklerin işi gerçekten zor ama erkekler şu kızla şunu yaptım bunu yaptım o kız patlat bu kıza itelemiştim gibi konuşmalar yapıyor madem bakire kız istiyorsunuz o zaman şu kızlara kayma ve iteleme konusunda uçkurunuza sahip çıkın sen kızlarla her haltı ye sonra onu bırak bakire eş iste ne kadar adil dimi kızları eglence olarak görüp her haltı yiyen erkek bakire bir kızı hak etmiyor üztelik erkekler bakire degil diye eşini dövüp kapılara atıyor ki emin degildir bunların arasında bakire olanlar var ama ilk gece hiç bir şey yapamayan erkekler var ama hiç bir kadın sen bu işi yapamadın erkek degilsin deyip çıkıp gitmiyor

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yellowstar
    yellowstar's avatar
    Erkek
    bekaretini koruyup erkeklerle neler neler yapan kızlar var, kızın içinde varsa zaten yapar, namussuz ise zaten engelleyemezsin, kız işi şans işi, hepsini dahil etmiyorum ama; sokaklarda ve çevremdeki kızlara bakınca bazen tiksinti duyuyorum, kız olduğunu düşünüp ağırlığına göre davranmayan ve basit davrananlarda var ki bazen hiç kız arkadaşım olmasa daha iyi diyorum, bir milyonda bi tane doğrusu denk gelirse gelir, tabi ki iyisi de yok demek haksızlık olur onlara...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkrapstaR
    TurkrapstaR's avatar
    Erkek
    ben gerdege girince önce bi qendi muayenemden gecirrim, icabinda acip baqarim yoq öile hap map almaila yemem, hele bide bunu duidum ya artiq qesin qes astari qontrol etcem.

Ben imza bilmem, barnaq bassam olurmu?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek
    simel bunu yazdı:
    dogru olan elbette kızın bekaretini koruması ama şöyle bir gerçekte varkı bekaretrine dokundurmadan 50 tanesiyle düşüp kalkan var kızlıgını diktiren var şimdide hap çıktı erkeklerin işi gerçekten zor ama erkekler şu kızla şunu yaptım bunu yaptım o kız patlat bu kıza itelemiştim gibi konuşmalar yapıyor madem bakire kız istiyorsunuz o zaman şu kızlara kayma ve iteleme konusunda uçkurunuza sahip çıkın sen kızlarla her haltı ye sonra onu bırak bakire eş iste ne kadar adil dimi kızları eglence olarak görüp her haltı yiyen erkek bakire bir kızı hak etmiyor üztelik erkekler bakire degil diye eşini dövüp kapılara atıyor ki emin degildir bunların arasında bakire olanlar var ama ilk gece hiç bir şey yapamayan erkekler var ama hiç bir kadın sen bu işi yapamadın erkek degilsin deyip çıkıp gitmiyor
      bence başka söze gerek kalmamış fazla bu topic te.

Temel adalettir .
Toplam Hit: 11912 Toplam Mesaj: 57