Bekaret Hapı Çıktı ! (Biz Erkeklerin İşi Zor :D
-
ee siz biz yatarız karılarla koçum erkeğiz, erkek oğlum karıyla sevişmiş, kız sevişme orospu olursun diye baskı kurarsanız olacağı buydu.
Kadınların olmadığı askeriye, yatakhaneler vs..de homoseksüelliğin en yüksek olduğu yerlerdir.Bu yüzden ilişki uran kıza orospu derken bir kez daha düşünün.Bu işler bacak arasında olamz kafada olur.Yapacaksa sizle evlendikten sonra yapar ruhunuz bile duymaz.
-
pfffss bole bise olurmu iyice sapık bir toplum icin bole haplar üretiolar.Kendi patlanı dikde ole gel türkiyeye
-
HiTLeRFaN bunu yazdı:
-----------------------------ZaYGo bunu yazdı:
-----------------------------
herkeze çaktırırlar şimdi :S Bizim her an saldırabileceğimiz ihtimalinide düşünüp paso hap alırlar :)) En iyi doktora goturmek.Zaten bozdurmadıysa doktora gitmeyi kabul edecektir problem çıkartmaz.Ama problem çıkartırsa ....
-----------------------------bana guvenmiyormusun diyebilirler
-----------------------------problemden kastettiğimde bu zaten.Eğer kız kendine güveniyorsa ,gerçekten seviyorsa test yaptırır.Bu tür şeyler utanılcak şeyler değil.Belki kız paso yalan soyluyor,
melek gibi gorunuyor, nerden bilecez...
-
ZaYGo bunu yazdı:
HiTLeRFaN bunu yazdı:
herkeze çaktırırlar şimdi :S Bizim her an saldırabileceğimiz ihtimalinide düşünüp paso hap alırlar :)) En iyi doktora goturmek.Zaten bozdurmadıysa doktora gitmeyi kabul edecektir problem çıkartmaz.Ama problem çıkartırsa ....
-----------------------------problemden kastettiğimde bu zaten.Eğer kız kendine güveniyorsa ,gerçekten seviyorsa test yaptırır.Bu tür şeyler utanılcak şeyler değil.Belki kız paso yalan soyluyor,
-----------------------------haca bu iş iki ucu poklu deynek misali.
-
pompaci bunu yazdı:
ZaYGo bunu yazdı:
HiTLeRFaN bunu yazdı:
-----------------------------haca bu iş iki ucu poklu deynek misali.
-----------------------------kardeşim istediğini içsin anlaşılır :) şimdi açık konuşamıyorum ama ben anlarım :)
-
of of of of gelde simdi kafayi yeme!!Ben bu isi bulanin gelmisini gecmisini...
-
Doğrusu bekaret konusuna bu kadar takanları anlayamıyorum...
Bunun nedenleri de şunlardır ; 1-)Bir kız harbiden bakire de olsa sen onu tıbbi muhaneye götürmediğin sürece ne olup ne olmadını anlayamazsın.Halk arasında bilinen cahiliye devrinden kalma bir yöntem vardır soktuğunda kan gelirse bakiredir die wahhhh boyle düşünenlerin buna inanların haline zira kızlık zarı kızdan kıza değişir kiminde o kadar derin de olur ki 25Cm lik malafat itsen bana mısın demez :)
2-)Bir kızla evlenmeye karar vermişsem bu bakirelik meselesini çoktan aşmışımdır. A-)Bana bakire olmadıgını söylefiği halde kabul etmişimdir b-) bakire değilim ama nedenini anlatamam demiştir bende küçükken tecavüze falan uradı herhalde die düşünür hiç yarasını deşmem malumunuz günümz türkiyesinde tecavüze ugrayan zavallı kızlar gerek namus gerekse koca bulmam benı bu halimle kımse almaz korkusundan polise bile gidemiyor böylece çocuk azmanlarınında yaptıkları yanlarına kar kalıyor !
3-)Benim için en büyük kaşar vücunu değil ruhunu bozdurandır !
4-)Bu hapın hiç bi tesiri yok zira yıllar önce kızlık zarı dikimine başlandı o zaman korkardım korkacak olsam :) -
''Bedenin bakire olması önemli değil, ruhun fahişe olmasın'' :|
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------''Bedenin bakire olması önemli değil, ruhun fahişe olmasın'' :|
-----------------------------Bedendeki o delik genişledikten sonra nasıl zevk almayı düşünüyorsun ?
Kafanı mı sokcan ? :)
-
KemikadaM bunu yazdı:
-----------------------------lan bize de itelemesinler zor bi durum ha size ne lan başka işleriiniz kalmadımıda o hapı yapıyonuz .. gidin hayırlı bi iş yapın..
Bizede itelemesinler puhahaha