folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bekaret Hapı Çıktı ! (Biz Erkeklerin İşi Zor :D

Bekaret Hapı Çıktı ! (Biz Erkeklerin İşi Zor :D

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DEVSIRME
    DEVSIRME's avatar
    Erkek
    yahu siz ne diyorsunuz siz türk müsünüz? eski türk boylarına bir bakın zina nasıl karşılanıyor. bakireliğin nasıl önemi olmaz (tecavüze sözüm yok)? onca gelenek görenek bir anda nasıl hiçe sayarsınız? bir dinimizce yasak, iki yüzlerce yıldır geleneklerimizin önemi! bana ne elin gavuru neye değer veriyorsa ... ben kendi değerlerime bakarım. türk olduğunuzu bir hatırlayın !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

HOCA TÜRKLÜKLE NE ALAKASI VAR YAA :S

her naneyi türklüğe bağlama huyunuzdan vazgeçin artık :| ayrıca dinen yasak diyorsun dinen müslümanın bir kafirle evlenmesi yasaktır ehli kitap sahibi kafirle bile evlenebilir.Fuhuş yapanlarla evlenmek haramdır.Sen her zina yapmış insanı fahişe olarak mı görüyorsun ? İnsan zina yapmıştır içten tövbe eder Allah affeder.Allah benim karşıma kul hakkıyla gelmeyin neyle gelirseniz gelin diyor tövbe edin affedicem diyor. Bunları nasıl birbirine soktun böyle :S

Troubles'll come & they'll pass
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DEVSIRME
    DEVSIRME's avatar
    Erkek
    nikoteen bunu yazdı:
    -----------------------------

HOCA TÜRKLÜKLE NE ALAKASI VAR YAA :S

her naneyi türklüğe bağlama huyunuzdan vazgeçin artık :| ayrıca dinen yasak diyorsun dinen müslümanın bir kafirle evlenmesi yasaktır ehli kitap sahibi kafirle bile evlenebilir.Fuhuş yapanlarla evlenmek haramdır.Sen her zina yapmış insanı fahişe olarak mı görüyorsun ? İnsan zina yapmıştır içten tövbe eder Allah affeder.Allah benim karşıma kul hakkıyla gelmeyin neyle gelirseniz gelin diyor tövbe edin affedicem diyor. Bunları nasıl birbirine soktun böyle :S

yapma hocam ya, sende amma abarttın orda diyorlar bekaretin ne önemi var ben onlara diyorum :S

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:
    pompaci bunu yazdı:
    ZaYGo bunu yazdı:
    HiTLeRFaN bunu yazdı:

ZaYGo bunu yazdı:
    herkeze çaktırırlar şimdi :S Bizim her an saldırabileceğimiz ihtimalinide düşünüp paso hap alırlar :)) En iyi doktora goturmek.Zaten bozdurmadıysa doktora gitmeyi kabul edecektir problem çıkartmaz.Ama problem çıkartırsa ....

bana guvenmiyormusun diyebilirler

problemden kastettiğimde bu zaten.Eğer kız kendine güveniyorsa ,gerçekten seviyorsa test yaptırır.Bu tür şeyler utanılcak şeyler değil.Belki kız paso yalan soyluyor,

melek gibi gorunuyor, nerden bilecez...

haca bu iş iki ucu poklu deynek misali.

kardeşim istediğini içsin anlaşılır :) şimdi açık konuşamıyorum ama ben anlarım :) 

karıya sonar sinyalimi gondercen :)

Bknz: Sonar (Sound Navigation And Ranging) ses dalgalarını kullanarak cismin boyut, uzaklık ve diğer verileri görmemize yarayan alet. 

Bilgisayar Yazılım & Donanım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek
    walla işimiz iice zorlastı gibi daha zar işide tutmadıysa 0 olanı deil az kullanılmıs olanı ararız :D

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

harbi anlaşılır hap map hikaye

bedenin bakire olsan ne yazar senin,ruhun orospu olmuş... 

Toplam Hit: 11917 Toplam Mesaj: 57