Bekçi Köpeği Arıyorum

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Aralık/2008
    Erkek

    Kurt kopeklerinde bel olayini iyi arastir. Sonra uzebilir. Fikrimi sorarsanda cane corso candir. Ayrica arastirmani tavsiye ederim.

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı

    Sokaklarda egolu olarak gezen bekçilerden birisini al kapına koy.

    Onların koruma seviyesi kedi ile aynı. 


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Mart/2008
    Erkek
    coder2 bunu yazdı

    ...

    Köpeği 4 aylık olmadan önce (2-3 aylık iken) sütten kesilince almanız daha faydalı olur.

    Köpeğin yemek (mama) sını kesinlikle siz vermeye özen gösterin,

    Başka insanlarla ilişki kurmasına (oyun oynaması, sevmesi vs) fazla izin vermeyin,

    Alman kurtları diğer kurt cinsi köpekler gibi hareket/spor u severler. Günlük olarak sporunu yaptırmayı ihmal etmeyin.

    Dişi köpeklerin sahiplenme duygusu ve koruma iç güdüsü erkek köpeklere göre daha yüksektir. Fakat dişi köpek adet döneminde çevreyi kan sürter hep ve çevredeki erkek köpekleri çevrenize toplar ondan dolayı pek tavsiye etmem.

    Kemik, çiğ et, yağlı yiyecekler vermeyin derim. Özellikle kemik, çiğ et gibi mevzularda parazit kapma olasaıkları yüksek oluyor. Birde çok yemek yer, karnı şişerse hayvanın kesinlikle hareket etsin, koşsun eritir diye düşünmeyin. Köpeklerde bağırsak dolanması durumu var, sonucu ölüm oluyor genelde.

    Yavru köpek alırsanız ilk günler çok ses çıkarır, annesinden ayrıldığı için. Yuvasına size ait eski atlet, havlu tarzı sizin kokunuzu alacağı birşeyler koyarsanız size alışması daha çabuk olacaktır.

    Birde bu tür köpekler sahiplerine yapılan saldırı veya tehditleri unutmuyorlar. Mümkünse yanında şaka yapmayın, yoksa fırsatını bulunca tehdit olarak gördüğü kişiyi öper. Benim köpek 4 aylıkken ,arkadaş, şakadan yumruk atar gibi yapıp hayvanı kızdırıyordu. 8 aylık olduğunda (o süreye kadar o arkadaşı en fazla 1-2 defa görmüştür. Her gördüğünde ona hırlıyordu zaten) "benim olmadığım bir ortamda ^^D`) " arkadaşı perişan etmişti.^^D`)

    Dişi-erkek ayrımı, besleme,yalnızlık, parazit-hastalık,spor. bunlar iyiymiş. 

    ucuz yollu, anca muhabbetinin iyi olduğu çiftlik sahiplerinden edinilebilir, gibi görünüyor. 

    Yada vakit ayırıp, banliyö'lerde gezmek gerekiyor gibi. Pet'shop'da bulunmaz her'âlde

     

    RitmFarbRacourci tarafından 23/Şub/20 18:03 tarihinde düzenlenmiştir

    I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Mart/2011
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

    Başlıkta belirttiğim gibi yavruyken alıp eğitmek istiyorum. Mekanına bırakın adamı kedi bile sokmayacak bir muhafız arıyorum ama bulamıyorum. Barınaklara baktım bekçi olabilecek köpek yok. Hırsız gelse herifle kanka olurlar.

    Alman kurdu 1. önceliğim. Sahiplendirmek veya ücretiyle satacak olan var mıdır?

    https://www.youtube.com/watch?v=oE3cH280xyA&feature=youtu.be

     

    aksaraya yolun düşerse herhangi bir köye git yavru malaklı verirler. 


    Ne Mutlu Türk Doğana..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Eylül/2007
    Erkek

    köpeğin sana saygı duyması lazım + seni sevmesi lazım + sahiplenmesi lazım. ben eğitecem derken hayvanın ağzına sıçtım beceremedim bok ettim. köpek eğitmek ayrı iş zor iş. ver mamasını yesin değil...


    ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    Sahibinden.com'da sahiplendirme ilanlarına bakıyorum bizim millet harbi mal. Sokak köpeğine Alman kurdu kırması yazmışlar.

    https://www.sahibinden.com/ilan/hayvanlar-alemi-evcil-hayvanlar-kopek-zeyna-kiz-omurluk-sicak-yuvasini-ariyor-793006895/detay

    https://www.sahibinden.com/ilan/hayvanlar-alemi-evcil-hayvanlar-kopek-alman-kurdu-kirmasi-795050815/detay

    https://www.sahibinden.com/ilan/hayvanlar-alemi-evcil-hayvanlar-kopek-ucretsiz-sahiplendirme-796161094/detay


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 26/Mart/2003
    Erkek

    Profesyonel eğitim desteği almayacaksanız Alman Çoban Köpeği ve Malinois gibi cinslerden uzak durun. Bağ bahçe tarzı kapalı bir araziyse al bir çift kangal  bırak kendi hallerine. Eğitime falan da gerekmez.


    Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Ağustos/2005
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı

    Profesyonel eğitim desteği almayacaksanız Alman Çoban Köpeği ve Malinois gibi cinslerden uzak durun. Bağ bahçe tarzı kapalı bir araziyse al bir çift kangal  bırak kendi hallerine. Eğitime falan da gerekmez.

    aynen hocamın dediği gibi. Asil safkan 1 adet kangal işini görecektir. 

    NOT: Dünyaları yiyor ve doymuyor. Hee birde zincir felan 7-8 aydan sonra hak getire. Böyle kalın birşeyler yaptırman lazım. Aksi olmasın.


    alektamovikmovik
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Mayıs/2009
    Erkek

    Mal değil, illa cins köpek alacam evime koyup instama atacam diyen tipleri en azından barınaktan köpek alabilmeleri için kandırma yöntemi diyelim, zamanında baya bildiğimiz çomarı golden kırması diye barınaktan itelemişliğim var 5. yıllarındalar hala golden kırması sanıyorlar mutlu bir ailesi oldu seviliyor, bu ve bu tip ilanlar genelde bunun için yapılıyor, senin durumda tabi safkan bir çoban köpeği gerekli ancak bu ilanların çoğu dediğim sebepten bu şekilde zaten ilan açıklamasını okursan av/çoban köpeği değil sevgiye aç köpekleri sahiplendirmeye çalıştıkları belli.

     

    Zeynanın ilanında yazan,

    İstanbul Gaziosmanpaşa 4-5 aylık kurt kırması kız çocuğuyum. Yaramaz cocuklar beni çıkmaz bir sokağa sıkıştırdılar, hırpaladilar . Bir evin bahçesine sığındım. Önce bana yemek verdiler sonra veterinere götürdüler. Çipim varmış, paraziter uygulamalarım yapılmış ve kisirlasma ameliyatı olmuşum. Kendime bahçesi olan ve beni sevecek ömürlük yuva arıyorum. 

     

    Allura tarafından 03/Mar/20 21:47 tarihinde düzenlenmiştir

    "
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anaconda
    anaconda's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Ağustos/2005
    Erkek

    Rottweilerlarım var yeni çiftleştiler 10 gün oldu olmadı eğer ilgilenirsen konusalım. Ama otobüse v.s vermiyorum eğer acelen yoksa ve ilgilenirsen.

Toplam Hit: 2856 Toplam Mesaj: 24
kuçu kuçu