Bel Ağrısı Bel Fıtığı
-
Tüm yorumları tek tek okudum
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Doktor , fizyoterapist yokmu aramız da
-
Soğuktan koruyacaksın , kilo vereceksin , ağır kaldırmayacaksın ve bol bol yürüyeceksin hareket edeceksin.
-
Bel fıtığını kalıcı hafifletmiş doktor tavsiyesi. tavsiye derken kurtulan doktorun kendisi yani.
barfiks, yüzme, işkembe çorbası.
Acil çözüm ihtiyaç olursa yani klitlenip kalan olursada, doktorunuza danışarak. Nimes combo 100 mb tablet + ve Nimes combo krem.
-
Hocam 3 fıtığı olan biri olarak madde madde yazıyorum.
1. Banyo yap vücudun biraz rahatlasın.
2. Banyodan çıkınca barfiks demiri gibi biseye asıl kendini yukarı çekmeden vücudunu sal fazla degil 1 dakika bile olur.
3. Ardından cok sert yada cok yumuşak olayan biyere uzan mümkünse yere yorgan serip üzerine yat
4. Eczaneden özellikle yazacağım marka kremi al sür '' krauterhof isıtıcı masaj jeli '' çok yakar korkma zararı yok.
5. Ağrıların geçene kadar gece yatarken bacağının arasına çok kalın olmayan yastık koyup uyu
Geçmiş olsun bu dediklerimi uygula iki güne biseyin kalmaz ayrıca kas gevşetici ilac alma vücudu hepten mala çeviriyor. Sadece ağrı kesici al.
-
bende de var bel fıtığı orta seviyelerde. en pratik yöntemi ve defalarca deneyip sonuç aldığım yöntemi söyleyeceğim.
kas gevşetici ilaç (jel değil) + egzersiz (sırtüstü yat, bacakları pergel gibi sırasıyla açabildiğin kadar aç diz bükmeden. hatta birisi tutsun bükmemen için. her gün en az 1 kere 10 sa,10 sol bacak 3 set)
2-3 gün düzenli yaparsan rahatlarsın. başka türlü geçmez. mümkün olduğunca aklına geldikçe de egzersizi yatakta yatarken yaparsan uzun vadeli götürür seni. diğer türlü en ufak zorlamada üşütmede adamı kitler.
-
Daeron kafur pomad atlarda kullanılıyor ben çok faydasını gördüm ytd
edit ayrıca ısıtıcı krem tarzı şeyler sürme o an iyi hissedersin sonra daha beter olursun
CiRKiN tarafından 01/Şub/24 17:24 tarihinde düzenlenmiştir -
kuytul bunu yazdı
bende de var bel fıtığı orta seviyelerde. en pratik yöntemi ve defalarca deneyip sonuç aldığım yöntemi söyleyeceğim.
kas gevşetici ilaç (jel değil) + egzersiz (sırtüstü yat, bacakları pergel gibi sırasıyla açabildiğin kadar aç diz bükmeden. hatta birisi tutsun bükmemen için. her gün en az 1 kere 10 sa,10 sol bacak 3 set)
2-3 gün düzenli yaparsan rahatlarsın. başka türlü geçmez. mümkün olduğunca aklına geldikçe de egzersizi yatakta yatarken yaparsan uzun vadeli götürür seni. diğer türlü en ufak zorlamada üşütmede adamı kitler.
yukarı doğru mu yana doğru mu bu hareket
-
raul bunu yazdıkuytul bunu yazdı
yukarı doğru mu yana doğru mu bu hareket
yukarı doğru, 90 derece yapmaya çalışıyorsun. 90 olmuyor zaten 60-70 derece bile iyidir. eğer çok az kaldırabiliyosan bel kasları aşırı zayıf demektir. gittikçe daha yukarı kaldırabiliyorsun düznli yaparsan bu da kasların geliştiği anlamına geliyor.
-
Yazmayı unutmuşum ŞU ısıtıcı bandın da çok faydasını gördüm, Şok markette ikili paket halinde satılıyor. Tavsiyemdir. Vücuda kimyasal etkisi yok, ilaç değil, sadece ısıtıyor.