folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bel Ağrısı Bel Fıtığı

Bel Ağrısı Bel Fıtığı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kral.
    C-force
    C-force's avatar
    Erkek

Tüm yorumları tek tek okudum

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim

Doktor , fizyoterapist yokmu aramız da 

Bazen Varsın , Bazen Yoksun...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Korkuluk
    Korkuluk's avatar
    Erkek

Soğuktan koruyacaksın , kilo vereceksin , ağır kaldırmayacaksın ve bol bol yürüyeceksin hareket edeceksin. 

Eğer odadaki en zeki insan sensen, yanlış odadasın demektir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Bel fıtığını kalıcı hafifletmiş doktor tavsiyesi.  tavsiye derken kurtulan doktorun kendisi yani.

barfiks, yüzme, işkembe çorbası.

Acil çözüm ihtiyaç olursa yani klitlenip kalan olursada, doktorunuza danışarak. Nimes combo 100 mb tablet + ve Nimes combo krem.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nigdeli
    nigdeli's avatar
    Erkek

Hocam 3 fıtığı olan biri olarak madde madde yazıyorum.

1. Banyo yap vücudun biraz rahatlasın.

2. Banyodan çıkınca barfiks demiri gibi biseye asıl kendini yukarı çekmeden vücudunu sal fazla degil 1 dakika bile olur. 

3. Ardından cok sert yada cok yumuşak olayan biyere uzan mümkünse yere yorgan serip üzerine yat

4. Eczaneden özellikle yazacağım marka kremi al sür '' krauterhof isıtıcı masaj jeli '' çok yakar korkma zararı yok. 

5. Ağrıların geçene kadar gece yatarken bacağının arasına çok kalın olmayan yastık koyup uyu

Geçmiş olsun bu dediklerimi uygula iki güne biseyin kalmaz ayrıca kas gevşetici ilac alma vücudu hepten mala çeviriyor. Sadece ağrı kesici al. 

Sahte bahara aldanma ayazda kalırsın...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

bende de var bel fıtığı orta seviyelerde. en pratik yöntemi ve defalarca deneyip sonuç aldığım yöntemi söyleyeceğim.

kas gevşetici ilaç (jel değil) + egzersiz (sırtüstü yat, bacakları pergel gibi sırasıyla açabildiğin kadar aç diz bükmeden. hatta birisi tutsun bükmemen için. her gün en az 1 kere 10 sa,10 sol bacak 3 set)

2-3 gün düzenli yaparsan rahatlarsın. başka türlü geçmez. mümkün olduğunca aklına geldikçe de egzersizi yatakta yatarken yaparsan uzun vadeli götürür seni. diğer türlü en ufak zorlamada üşütmede adamı kitler.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek

Daeron kafur pomad atlarda kullanılıyor ben çok faydasını gördüm ytd

edit ayrıca ısıtıcı krem tarzı şeyler sürme o an iyi hissedersin sonra daha beter olursun

CiRKiN tarafından 01/Şub/24 17:24 tarihinde düzenlenmiştir

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek
    kuytul bunu yazdı

bende de var bel fıtığı orta seviyelerde. en pratik yöntemi ve defalarca deneyip sonuç aldığım yöntemi söyleyeceğim.

kas gevşetici ilaç (jel değil) + egzersiz (sırtüstü yat, bacakları pergel gibi sırasıyla açabildiğin kadar aç diz bükmeden. hatta birisi tutsun bükmemen için. her gün en az 1 kere 10 sa,10 sol bacak 3 set)

2-3 gün düzenli yaparsan rahatlarsın. başka türlü geçmez. mümkün olduğunca aklına geldikçe de egzersizi yatakta yatarken yaparsan uzun vadeli götürür seni. diğer türlü en ufak zorlamada üşütmede adamı kitler.

yukarı doğru mu yana doğru mu bu hareket

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    raul bunu yazdı
    kuytul bunu yazdı

yukarı doğru mu yana doğru mu bu hareket

yukarı doğru, 90 derece yapmaya çalışıyorsun. 90 olmuyor zaten 60-70 derece bile iyidir. eğer çok az kaldırabiliyosan bel kasları aşırı zayıf demektir. gittikçe daha yukarı kaldırabiliyorsun düznli yaparsan bu da kasların geliştiği anlamına geliyor.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheBattal
    TheBattal's avatar
    Erkek

Yazmayı unutmuşum ŞU ısıtıcı bandın da çok faydasını gördüm, Şok markette ikili paket halinde satılıyor. Tavsiyemdir. Vücuda kimyasal etkisi yok, ilaç değil, sadece ısıtıyor.

Toplam Hit: 2874 Toplam Mesaj: 40
bel fıtığı