Bel Ağrısına Ne İyi Gelir?
-
Hacı yılda bir iki kez azerbaycandan bi eleman geliyo antalyaya 100 lira veriyo babam adamın eli iyi geliyo babamda bel fıtıgı ve boyunda fıtık var adam masaj yaptırıyo babama göre çok iyi geliyomuş bide hafta bir bu devlet hastenelerindede vardır egzersız çizelgesi var onu yapıyo evde
-
HeadBanger bunu yazdı
alt tarafı uzun eşşek ya o kadar sakat bir durum yok ama sadece şimdilik bekletiyorum ağrılar artar veya devam ederse düşüncem doktoru
bence hiç aksatma doktora git teskereye gün kala timle uzun eşşek oynadık 16 kişi arkadaş taşıyamadı düştü kalkamadı :S nese yattırdık fln baktık cok kötü ambulans geldi biz teskere aldım hala askeri hastanede idi alt tarafı uzun eşşek
-
adi ustunde uzun+essek=borumu :)) gecmis olsun haci
-
dolgit merhem kullanabilirsin ama yinede doktora git önce
-
Valla benim belim ağrıdığında hamama gidiyorum sıcak su çok rahatlatıyo.
-
yakı kullan hocam
-
bak simdi bi alabalik aliyorsun ortadan ikiye kesiyorsun guzelce temizledikten sonra. mangala atiyosun yanina bi 25lik aciyorsun iste o 35lik sana iyi gelecektir :)
-
wassh bunu yazdı
bak simdi bi alabalik aliyorsun ortadan ikiye kesiyorsun guzelce temizledikten sonra. mangala atiyosun yanina bi 25lik aciyorsun iste o 35lik sana iyi gelecektir :)
25,35 derken senin kafa guzel olmus hocam :)) -
balık yağı al eczaneden.
-
Hocam dikkat et bel agrısı şakaya gelmez ani haraketle bel fıtıgı olabilirsin parafon.edolar dort ve sirdalud mr iyi gelir öncelikle bi doktora görün zaen bunları verir :)