folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bel Ağrısına Ne İyi Gelir?

Bel Ağrısına Ne İyi Gelir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    HeadBanger bunu yazdı

ya dün esenyurt cumhuriyet meydanında mobese eşlğinde uzun eşşek oynadık tabi ilk başta mobese aklımızda yoktu ama gce gece uzun eşşek iyi oldu da beli incittik sanırım ne etsek ki uzanp yatıyom öyle ?

vücut ağırlığının 6 da biri ağırlıkla 8 set makinede enseye çekiş, 4 set göğse çekiş, üstüne sıcak duş, sağa yada sola dönük uyku.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

güzel bir duş ve deliksiz uyku :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarHead
    WarHead's avatar
    Erkek

bel arısının bir kaç nedemi var;

Ya geceleri çok calışıyorsun,Ya kendini çok zorluyorsun 2/3/4 cıkmaya calışıyorsun yada kilondan ağır bişeyleri kucaklıyorsun,  belinle değil dizlerinle kaldıracan kardeş. dikkat et kendine ceyranda fazla durma.

Emekli
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Twitter bunu yazdı
    YasamaK bunu yazdı
    Twitter bunu yazdı
    hocam ben koydeyken ot zamani belim agriyinca bal arisini.cimbizla tutup agriyan yere isirttirdiktan 1 saat sonra falan agri falan kalmiyordu :)

oo Dersimler başkanımız nasılsınız ya göremiyoruz seni nasılsın paşam :)

sagolasin abicim iyiyim :) seni sormali. pazartesi kurtuluyorum koyden artik o zaman tbt de daha aktif olurum umarim :)

Hadi hayırlısı olsun inşallah aranıyorsun ;)

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
Toplam Hit: 4424 Toplam Mesaj: 35