folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Belediye Seçimlerinde Diyarbakır"I Kim Alır?

Belediye Seçimlerinde Diyarbakır"I Kim Alır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

vala hocam an itibari ile dtp destekleyenlerin azaldığını söleyebilirim bizim burdan

özellikle esnf tam bunalım içinde kepeng kapatma felan olayları artık baydı milleti akp alırsa bizim burdan hiçte süpriz olmaz

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musty28
    musty28's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------
    BuZuL bunu yazdı:
    baron_27 bunu yazdı:

sizce dtp değil de akp alsa nolacak ki?

çok şey olur hacı... özellikle terör adına çok şey olur.

dtp almasın da kim alırsa alsın

aynen öyle ama bölgede dtp ve akp den başka faaliyet gösteren parti yok.

Ses Etme Hallederiz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek
    babam

kontra bisiklet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kemaly
    kemaly's avatar
    Erkek
    Dtp almasın da kim alırsa alsın
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

Burda arkadaşlar Diyarbakırda yaşamadıkları halde Diyarbakırdaki seçimleri kim alacak die tartışırken dtp alırsa ne olur akp alırsa ne olur gibi cümleler sarf etmiş Akp Chp Mhp Dp Ap farketmez önemli olan bölge halkına yapılacak olan bölge kalkındırma projeleri genel olarak baktıgımızda akp ile dtp başa baş gibi ama halkım sürüdür kim ne derse ona inanır dtpde alabilir Dtp alırsa halkımız kışkırtılmaya devam edilir ve belediye pkk terör örgütüne yardım ve yataklık etmeye devam eder akp alırsa ne olu akp yandaşları bölgeyi ele alır ve bu baglamda fikir çatışmaları çıkar dtp ve bölgedeki terör gelir akpnin elini kolunu baglar ve akp bölgede hiç bir projeye el atamaz

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    EntelKoylu bunu yazdı:

Burda arkadaşlar Diyarbakırda yaşamadıkları halde Diyarbakırdaki seçimleri kim alacak die tartışırken dtp alırsa ne olur akp alırsa ne olur gibi cümleler sarf etmiş Akp Chp Mhp Dp Ap farketmez önemli olan bölge halkına yapılacak olan bölge kalkındırma projeleri genel olarak baktıgımızda akp ile dtp başa baş gibi ama halkım sürüdür kim ne derse ona inanır dtpde alabilir Dtp alırsa halkımız kışkırtılmaya devam edilir ve belediye pkk terör örgütüne yardım ve yataklık etmeye devam eder akp alırsa ne olu akp yandaşları bölgeyi ele alır ve bu baglamda fikir çatışmaları çıkar dtp ve bölgedeki terör gelir akpnin elini kolunu baglar ve akp bölgede hiç bir projeye el atamaz

hah bak adam ne güzel açıklamış diyarbakırı şuanda bu durumda en iyi idare edecek belediye akp olur... ben başka parti tutuyorum fakat akp nin orayı almasını kesinlikle isterim yoksa meydan ite köpeğe kalacak...

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    musty28 bunu yazdı:

baron_27 bunu yazdı:

dtp alırsa terör örgütü kazanır. bölge halkı karanlığa sürüklenmeye devam eder. akp alırsa bölgedeki terör faliyetleri azalır. bölge kalkınır. halk kazanır.

bu farkı göremiyomusun. 

terör faaliyetleri azalır mı? :) ben aksini iddia ediyorum. terör faaliyetleri artar !!

diyarbakırda olaylar, kışkırtmalar artar, terör örgütünün istediği de zaten bölücülük değil mi ? diyarbakırda kürt çoğunlukta o insanlara derler ki; bakın sizin oyunuzu saymadılar, sizi insan yerine koymuyorlar. oysa ki diyarbakır kürtlerin şehridir. bunu engellemeye çalışıyorlar. derler. buna da çok iyi inandırırlar insanları.

hı akp kazanırsa ne olur =

pkk teröristinin ceseti belediye arabasıyla taşınmaz,

belediye başkanı teröristin evine gitmez,

cesetiyle ilgilenmez vs.

ama akp alırsa orası terör faaliyetlerinin odak noktası olur ...  

ama; benim de gönlümden dtp nin alması hiç geçmez, ordaki halkın kandırılması, ezilmesi bölünmesi kışkırtılması provoke aleti olması hiç geçmez...

bakalım, inş. tayyip amcanın iyi bir planı vardır, orayı düzlüğe çıkarmakla ilgili, sadece orayı değil tüm güneydoğuyu...

///______________
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musty28
    musty28's avatar
    Erkek
    baron_27 bunu yazdı:
    musty28 bunu yazdı:

baron_27 bunu yazdı:

dtp alırsa terör örgütü kazanır. bölge halkı karanlığa sürüklenmeye devam eder. akp alırsa bölgedeki terör faliyetleri azalır. bölge kalkınır. halk kazanır.

bu farkı göremiyomusun. 

terör faaliyetleri azalır mı? :) ben aksini iddia ediyorum. terör faaliyetleri artar !!

diyarbakırda olaylar, kışkırtmalar artar, terör örgütünün istediği de zaten bölücülük değil mi ? diyarbakırda kürt çoğunlukta o insanlara derler ki; bakın sizin oyunuzu saymadılar, sizi insan yerine koymuyorlar. oysa ki diyarbakır kürtlerin şehridir. bunu engellemeye çalışıyorlar. derler. buna da çok iyi inandırırlar insanları.

hı ne olur =

pkk teröristinin ceseti belediye arabasıyla taşınmaz,

belediye başkanı teröristin evine gitmez,

cesetiyle ilgilenmez vs.

ama akp alırsa orası terör faaliyetlerinin odak noktası olur ...  

bölgeyi geliştirir  insanlara iş imkanı sağlarsan kimse dağa çıkmaz. şimdiki dtp li belediye başkanının istediği insanların dağa çıkması o yüzden diyarbakıra zarar vermekten başka bişey yapmıyo. 

geçende bi tv kanalında izledim. akp diyarbakıra yatırım yapılması için bilmem kaç bin dolarlık ödenek ayarlamış. ama oranın belediye başkanı bunun çok düşük bi miktarını kullanmış. 

akp orayı alırsa diyarbakır gelişir ve insanlar dağa çıkmaz.

Ses Etme Hallederiz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    Akp alırsa ve güvenlik oluşturulmazsa sadece diyarbakır değil doğu tamamen karışır.

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

sadece daağa çıkmak olarak bakmayın olaya, adamların amacı dağ kadrosuna adam toplamak değil, onu parayla yapıyorlar zaten, iranlı,ıraklı, türk,kürt, buluyolar dağa çıkacak adamı..

asıl olay kargaşa yaratmak, ayaklanma çıkartmak, bölücülük yapmak, insanları kışkırtarak rant elde etmek. vs. ve bunu akp belediyeyi alsa da yapmaya devam edecekler.

///______________
Toplam Hit: 8446 Toplam Mesaj: 52