Belediye Seçimlerinde Diyarbakır"I Kim Alır?
-
EntelKoylu bunu yazdı:
Güneydoguya akp ne yapmış söyleyin bilelim? Sen ömründe kaç kere gittin?
-----------------------------güneydoğu ya kim ne yapmış bu güne kadar ? bugün diyarbakırı dtp den kurtarmak isteyen akp den başka kim var ? dtp yi tercih ediyosanız o ayrı...
başbakanlığın geçen yıl diyarbakıra ayırdığı ödeneği biliyomusun? ve bu paranın dtp li belediğye başkanı tarafından boşa harcandığını biliyomusun?
-
Ben bugune kadar hiç bir forumda siyasi görüşümü duruşumu bildirmedim bildiripte kimseye kendi idolojimi empoze etmeye çalışmadım Diyarbakırlıyım ama kürt degilim dtp veya kürt sempatizanlıgımda yoktur .herkesin bildigi kendine gördügü kendine Güneydoguda hangi belediyeye ödenek ayırılmış bunu kanıtla onun bunun sözüne inanma akp mehdi eker güneydoguya dagkapı meydanı dahi olmak üzere yabancı ödenek bulup diyarbakırın bazı yerlerini halka kazandırıp bazı tarihi yerleri restorasyon çalışmalarına dahil etti diger illeri bilmem sadece diyarbakır için konuşuyorum diyarbakıra bugune kadar hiçbir yönetim yardım etmedi etmezde bu bir gerçek siyaset nedir siyaset çok ii umut satmaktır gözler gördügüne kulaklar başkasına inanır sizde atgözlügü takıp kulaklarınızı başkasına vermeyin
-
EntelKoylu bunu yazdı:
-----------------------------
Ben bugune kadar hiç bir forumda siyasi görüşümü duruşumu bildirmedim bildiripte kimseye kendi idolojimi empoze etmeye çalışmadım Diyarbakırlıyım ama kürt degilim dtp veya kürt sempatizanlıgımda yoktur .herkesin bildigi kendine gördügü kendine Güneydoguda hangi belediyeye ödenek ayırılmış bunu kanıtla onun bunun sözüne inanma akp mehdi eker güneydoguya dagkapı meydanı dahi olmak üzere yabancı ödenek bulup diyarbakırın bazı yerlerini halka kazandırıp bazı tarihi yerleri restorasyon çalışmalarına dahil etti diger illeri bilmem sadece diyarbakır için konuşuyorum diyarbakıra bugune kadar hiçbir yönetim yardım etmedi etmezde bu bir gerçek siyaset nedir siyaset çok ii umut satmaktır gözler gördügüne kulaklar başkasına inanır sizde atgözlügü takıp kulaklarınızı başkasına vermeyin
Aynen katılıyorum sana , aslında bu noktada medyanın çok suçu var. Bi güne bi gün ben D.bakırla ilgili iyi bişi gösterdiklerini görmedim. Millet buraya gelirken şehir girişinde ölüceğini sanıyor . Bizi kötü gösteriyorlar..Ayrıcada ben bugüne kadar dtp den başka bi belediyenin buraya bişiler yaptığını görmedim.
Şimdi bakarsanız buraya yağan kar ve yağmurun yarısı istanbula yağarsa orda hayat felç oluyor. Trafik birbirine giriyor.
Adamlar işinin hakkını vermiş yani. Siz şimdi burda orman olduğunuda bilmiyorsunuzdur. Çünkü medya göstermemiştir.
Her köşe başında park var yeşil alan hep. Alt yapı sorunu yok. Adamlar surları onardı , eskiden milletin üstüne düşüyordu taşlar. Belediye otobüsleri çıktı , öğrenci 35 Ykr idi soradan özel sektör karıştı die artırdılar ama şuanda 68 ykr.
Yanlış anlamayın DTP propagandası yapmıyorum ama gerçekler böle...
-
alpere katılıyorum dpt almsında kim alırsa alsın
-
sansar bunu yazdı:
-----------------------------EntelKoylu bunu yazdı:
Aynen katılıyorum sana , aslında bu noktada medyanın çok suçu var. Bi güne bi gün ben D.bakırla ilgili iyi bişi gösterdiklerini görmedim. Millet buraya gelirken şehir girişinde ölüceğini sanıyor . Bizi kötü gösteriyorlar..Ayrıcada ben bugüne kadar dtp den başka bi belediyenin buraya bişiler yaptığını görmedim.
Şimdi bakarsanız buraya yağan kar ve yağmurun yarısı istanbula yağarsa orda hayat felç oluyor. Trafik birbirine giriyor.
Adamlar işinin hakkını vermiş yani. Siz şimdi burda orman olduğunuda bilmiyorsunuzdur. Çünkü medya göstermemiştir.
Her köşe başında park var yeşil alan hep. Alt yapı sorunu yok. Adamlar surları onardı , eskiden milletin üstüne düşüyordu taşlar. Belediye otobüsleri çıktı , öğrenci 35 Ykr idi soradan özel sektör karıştı die artırdılar ama şuanda 68 ykr.
Sen Dtpmi yaptı sanıyorsun o parkı bahçeyi? o parkın arazisi halkın belediyeninde degil belediye o parkların hiç birine belediyeden katkı yapmadı alayı yabancı kaynaklı yılda 1 milyon dolar diyarbakıra yabancı kaynaklı yardım geliyor bunu kim biliyor geçen sene 2 milyon dolar ab destekli para geldi surların yapımı içi 1 milyon dolar meryem ana kilisesinin restorasyonu için geldi herkeste belediye çalışıyor sanıyor dtpnin yaptıgı tek şey o paraları boş yere harcamak melik ahmet caddesinin restorasyon çalışması yapılacagını bile bile 1 ay evel o yol 20 yıl gidecek asfalt döküldü 1 ay sonra o asfalt kırılıp yerine taş döşendi iş bu dtpnin parayı nasıl vurdugunun kanıtır sana ikinci olayıda söyleyeyim toplu konut idaresi 4 5 ve yeni yapılan ortadogunun en büyük hastanesi kuracagı zaman belediyeden yer istedi belediyemizde sagolsun osman baydemir kendi köyü olan üç kuyu arazisini ve çevresini gösterdi degersiz araziler birden degerlendi bumudur yani halkı kollayacagına halkı eziyorlar benim burda sölemek istedigim a partisi b partsisini savunmak degil (benim idolojimi savunan bi parti kurulmadı daha) Güneydogunun nasıl bir yer oldugunu bile bilmeyen insanların sadece duyduklarıyla yorum yazması -
MinervaL bunu yazdı:
musty28 bunu yazdı:
-----------------------------baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------sizce dtp değil de akp alsa nolacak ki?
-----------------------------dtp alırsa terör örgütü kazanır. bölge halkı karanlığa sürüklenmeye devam eder. akp alırsa bölgedeki terör faliyetleri azalır. bölge kalkınır. halk kazanır.
bu farkı göremiyomusun.
-----------------------------Hacu bu tipler AKP ile DTP yi aynı kefeye koyacak akdar şefersizler..Siz ömründe kaç ekre doğuya gittinde akp nin yaptıklarını gördün.
-----------------------------Tahribatı iyi takip ederim. baronun bugune kadar bir şerefsizliğini görmedim.
Haa haklı mı. Değil tabi ki. Olay çıkacak kargaşa yaratılacak diye meydanı onlara bırakmanın bi mantığı yok
-
musty28 bunu yazdı:
sonuçta aklı başında olan kim olursa olsun diyarbakırın dtp nin değilde akp nin almasını istemesi lazım.
-----------------------------Arada düşünüyorum, hangisi daha şerefsiz, daha hain diye:|
-
gkhn759 bunu yazdı:
-----------------------------musty28 bunu yazdı:
sonuçta aklı başında olan kim olursa olsun diyarbakırın dtp nin değilde akp nin almasını istemesi lazım.
-----------------------------Arada düşünüyorum, hangisi daha şerefsiz, daha hain diye:|
-----------------------------yazdığını hayret le okuyorum. pkk yı temsil eden ülkenin bölünmesini isteyen bi partiyle, %47 oy almış iktidar partinin farkını nasıl ayıramıyomusun?
-
sansar bunu yazdı:
-----------------------------EntelKoylu bunu yazdı:
-----------------------------diyarbakırlıyım ve kürdüm desende pek bir sorun olmaz.en fazla üç beş kendini milliyetçi sanan ama milliyetçiliğin mi sinden anlamayan adam yada çocuk taşlamaya kalkar heps bu.
asıl mesele bu değil mehdi eker dağ kapıyı onarmış olabilir peki ne ekip ne biçmiş asıl mesele budur. tarım bakanıdır güya.
orman olup olmadığını bilmeyen vardır, bilen vardır oda ayrı bir mesele ...
ama bir Gazi köşkü varki ondan haberleri olsa eminim diyarbakıra aşık olurlar :)
-
Akp alacak.