Belediye Seçimlerinde Diyarbakır"I Kim Alır?
-
musty28 bunu yazdı:
-----------------------------baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------sizce dtp değil de akp alsa nolacak ki?
-----------------------------dtp alırsa terör örgütü kazanır. bölge halkı karanlığa sürüklenmeye devam eder. akp alırsa bölgedeki terör faliyetleri azalır. bölge kalkınır. halk kazanır.
bu farkı göremiyomusun.
-----------------------------
Buna kendin inanıyorsan sorun yok :)
-
SeRDaR bunu yazdı:
musty28 bunu yazdı:
-----------------------------dtp alırsa terör örgütü kazanır. bölge halkı karanlığa sürüklenmeye devam eder. akp alırsa bölgedeki terör faliyetleri azalır. bölge kalkınır. halk kazanır.
bu farkı göremiyomusun.
Buna kendin inanıyorsan sorun yok :)
-----------------------------orada sadece akp değil chp,mhp,dsp... hangisi gelirse gelsin şimdikinden daha iyi olur. ya terör örgütüne destek veren bi partiden bahsediyoruz, nasıl böyle düşünüyorsunuz anlamıyorum.
-
herkesin tuttuğu dtp ye girsin
-
Izmir - Diyarbakir AKP 'nin
-
musty28 bunu yazdı:
-----------------------------gkhn759 bunu yazdı:
-----------------------------musty28 bunu yazdı:
sonuçta aklı başında olan kim olursa olsun diyarbakırın dtp nin değilde akp nin almasını istemesi lazım.
-----------------------------Arada düşünüyorum, hangisi daha şerefsiz, daha hain diye:|
-----------------------------yazdığını hayret le okuyorum. pkk yı temsil eden ülkenin bölünmesini isteyen bi partiyle, %47 oy almış iktidar partinin farkını nasıl ayıramıyomusun?
-----------------------------Öncelikle ülkeyi birinin bölücülük yaparak diğerinin de peşkeş çekerek ihanet ettiğini düşünüyorum. %47 e gelince; din iman sömürüsü, halkı dilenci yapma gibi olaylara bağlıyorum. Baska?
-
gkhn759 bunu yazdı:
musty28 bunu yazdı:
sonuçta aklı başında olan kim olursa olsun diyarbakırın dtp nin değilde akp nin almasını istemesi lazım.
-----------------------------Arada düşünüyorum, hangisi daha şerefsiz, daha hain diye:|
-----------------------------yazdığını hayret le okuyorum. pkk yı temsil eden ülkenin bölünmesini isteyen bi partiyle, %47 oy almış iktidar partinin farkını nasıl ayıramıyomusun?
-----------------------------Öncelikle ülkeyi birinin bölücülük yaparak diğerinin de peşkeş çekerek ihanet ettiğini düşünüyorum. %47 e gelince; din iman sömürüsü, halkı dilenci yapma gibi olaylara bağlıyorum. Baska?
-----------------------------edi:
-
musty28 bunu yazdı:
gkhn759 bunu yazdı:
musty28 bunu yazdı:
-----------------------------edi: boşver.dtp yi tercih eden adama ne anlatıyorum
-----------------------------Söyleyecek laf bulamayıp karşıdakine bok atayım da herifi halledeyim durumuna girmişşin. Madem iddaa ediyosun, eger dtp li oldugumu ispatlayamassan en adi *******sensin, yada yazını editle. İnsanları böyle adi şeylerle itham edemessin.
-
Yaf şimdi akp alsa en azından bunlar biraz daha açık verecek dtp alsa tam götü kaybedecekler yine arada diyarbakır ve biz gidecez
bizim dükkanın bulunduğu caddeye bilmem kaçıncı asfalt döküldü 6 yıl önce kaldırımdan neredeyse atlıyorduk şimdi kaldırım cadde hemen hemen bir
Burda Andy'nin dediği gibi mesele şu bu partisi deil hizmet bizim komşu batılı polis buraya gelirken karısı ağlamış öldürcekler bizi die şuan da karısı burdan gitmek
istemiyor Güzelim memleketi öle bi hale getirdiler ki biz bile gitmek istiyoruz artık A.q
-
MinervaL bunu yazdı:
musty28 bunu yazdı:
bu farkı göremiyomusun.
-----------------------------Hacu bu tipler AKP ile DTP yi aynı kefeye koyacak akdar şefersizler..Siz ömründe kaç ekre doğuya gittinde akp nin yaptıklarını gördün.
lan ağzımı bozacam ilk defa // mal oğlu mal ben zaten doğuda yaşıyorum. şerefsiz senin sülalendir.benim yazdığımı iyi oku, dtp değil akp kazansa nolacak ki ? yazmışım? ne olacak bi fikrin varsa konuşursun, yoksa sükut edersin ki adam sansınlar!!
git biraz kitap oku, okuduğunun özetini, ana fikrini çıkarmayı öğren, ondan sonra gel benle tartış. salak kafalı. dtp nin de destekçilerinin de a.g.
senin gibi tartışmayı bilmeden önyargılıların da a.g. :@
-
EntelKoylu bunu yazdı:
musty28 bunu yazdı:
MinervaL bunu yazdı:
musty28 bunu yazdı:
bu farkı göremiyomusun.
-----------------------------Hacu bu tipler AKP ile DTP yi aynı kefeye koyacak akdar şefersizler..Siz ömründe kaç ekre doğuya gittinde akp nin yaptıklarını gördün.
-----------------------------çok doğru söylüyorsun.
-----------------------------Güneydoguya akp ne yapmış söyleyin bilelim? Sen ömründe kaç kere gittin?
-----------------------------kömür
süt parası
okul parası
veriyor. vatandaşlara onlar da bence oy rüşveti. bunlar yaptığı iyi şeyler, kötü şeyleri saymak için liste çıkartmak lazım.