folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Belediyler Binalara Otopark Tahsis Etmek Zorunda Mı ?

Belediyler Binalara Otopark Tahsis Etmek Zorunda Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    metalati
    metalati's avatar
    Erkek

Iskan mecbur alinir yoksa elektirik ve su aboneligi alamaz daire ve dukkan sahipleri

Iskan alinir ve sonrasinda istedigin gibi kirip dokebilirsin otoparki dukkan yapabilirsin genelde bina islek bir cadde veya sokaktaysa muteahhit otoparkin bir kismini dukkan gosteriyorlar ruhsatta iskandan sonra otoparkida dukkana katiyor ama sonucta muteahhit sana daireyi otoparkli diye satmaz ama iste daire el degistiriyor alan kisi biraz bilgili olunca sorun cikabiliyor 

Belediyeler arac basi 3bin tl felan aliyor her daireye bir arac dukkan varsa metrekaresine gore arac sayisi degisiyor belediyeler para basiyor

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    @talebe hocam, ama ben yinede, partiden bağımsız, ilgili adamını bulursan, olmayacak bir işi, oldurulabilecegini düşünüyorum.

ha!? yine bağdat`tan döner mi (!?) verilecek "rüşvetin boyuna" bakar diyorum. bir kar-zarar hesabına bakar.

cevap için ayrıca tskler. ^^)/

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 3851 Toplam Mesaj: 23
otopark belediye mecbur zorunlu