[Belgesel] Cosmos: Bir Uzay Serüveni (2014)
-
türkçe dublaj çıkarsa indiririm netional gegorapy mi ne o kanalda çıkıyor haluk bilginer seslendirmiş gayet güzel ama çalışma saatleri uymadığı için hepsini izleyemiyorum öğlen arası denk geldi mi izliyorum.
-
beyler kosmos konusu gelmişken hazır.
demin biz balkonda otururken istanbulda sahil tarafında (kuzey-batıdan, kuzey-doğuya doğru) göktaşının parçalaşını gördük.
bayaa nefesimiz kesildi.
başka gören var mıdır ?
-
buldum lechturk te var 4 bölüm
-
KAAMOS bunu yazdı5Agustos1921 bunu yazdı
:D yaw su belgeseli TURKIYEDE ulusal kanallarda yayinlayacak bi yigido yok mu?!
ilk bolumu Fox tv yayinlamisti gerisi gelmedi.
birde ilk bolumde evrenin zamansal tarihini, zemin ustunde yuruyerek gosteren kismin, ekran goruntusunu atabilir misiniz sayfaya?
bulamadim nette..
ateist propagandası yapılıyor diye kanalı kapatırlar türkiyede
http://wildwildweather.com/cosmos/Cosmos%20HUGE.jpg
@kaamos hocam sagolasin 14M yaziyor size kisminda, telefona indiremedim
birde varsa bu ve benzeri Guzel gorseller olursa paylasirsaniz sevinirim.
google gorsellerinden sonuc elde edemedim.
ozellikle siyah zemin uzerine olanlardan; DUNYA olur EVREN olur, INSANlik tarihi DIN veya DIL tarihi vb konularda ATLAS, HARITA, GORSEL sahane olur.
duzenleme,; telefona indiremedim
RitmFarbRacourci tarafından 20/May/14 16:41 tarihinde düzenlenmiştir -
KAAMOS bunu yazdı5Agustos1921 bunu yazdı:D yaw su belgeseli TURKIYEDE ulusal kanallarda yayinlayacak bi yigido yok mu?!
ilk bolumu Fox tv yayinlamisti gerisi gelmedi.
birde ilk bolumde evrenin zamansal tarihini, zemin ustunde yuruyerek gosteren kismin, ekran goruntusunu atabilir misiniz sayfaya?
bulamadim nette..ateist propagandası yapılıyor diye kanalı kapatırlar türkiyede
http://wildwildweather.com/cosmos/Cosmos%20HUGE.jpg
ateizm derneği bile açıldı, niye kapasınlar :D
-
izlemedim, indirmeyede üşendiğim için uzun bi zamanda izleyemeyeceğim gibi, neymiş ateist propagandası diye öne sürdükleri izleyenler anlatırsa iyi olur.
-
tüm bölümler
http://www.filmifullizle.com/cosmos-bir-uzay-seruveni-cosmos-a-spacetime-odyssey-2014-turkce-dublaj-izle.html
-
@Daniel bernouilli, acilmasina acildi "bile" "de"..?! :D
bogmaya calismasalar bari?!..
Evren ,dunya, insan, din, dil konusunda; Atlas, Gorsel, Harita vb hala beklemedeyim..
RitmFarbRacourci tarafından 20/May/14 16:44 tarihinde düzenlenmiştir -
Kurtcebe bunu yazdı
izlemedim, indirmeyede üşendiğim için uzun bi zamanda izleyemeyeceğim gibi, neymiş ateist propagandası diye öne sürdükleri izleyenler anlatırsa iyi olur.
ben propaganda yapıyorlar demedim, propaganda yapıyorlar diye kanalı kapatırlar dedim
aptala anlatır bir şekilde evrenin 13 küsür milyar yıl olduğunu anlatıyorlar semavi dinlerdeki gibi 6000 yıl olmadığını felan
ufak ufak giydiryorlar dinlere özellikle ortaçağ hristiyanlığına
ilk bölümdeydi sanırım "1600lü yıllarda dünyanın yuvarlak olduğunu idda eden birisi noel gecesini nerde geçirir? tabiki hapisanede" diye bir söz vardı mesela
daha sonra yine evrimi aptala anlatır gibi anlatırken şu hayat ağacı olan bölümde bizim neil reis yine dinlere ufak bir laf sokmuştu
bizim ülkemizde herkes herşeyi zaten bildiği için ufak bir kitle dışında izleyen pek yoktur
-
KAAMOS bunu yazdıKurtcebe bunu yazdı
ben propaganda yapıyorlar demedim, propaganda yapıyorlar diye kanalı kapatırlar dedim
aptala anlatır bir şekilde evrenin 13 küsür milyar yıl olduğunu anlatıyorlar semavi dinlerdeki gibi 6000 yıl olmadığını felan
ufak ufak giydiryorlar dinlere özellikle ortaçağ hristiyanlığına
ilk bölümdeydi sanırım "1600lü yıllarda dünyanın yuvarlak olduğunu idda eden birisi noel gecesini nerde geçirir? tabiki hapisanede" diye bir söz vardı mesela
daha sonra yine evrimi aptala anlatır gibi anlatırken şu hayat ağacı olan bölümde bizim neil reis yine dinlere ufak bir laf sokmuştu
bizim ülkemizde herkes herşeyi zaten bildiği için ufak bir kitle dışında izleyen pek yoktur
Yapımcılar sonuna kadar haklılarmış ozaman hatta taşşak geçme temalı ayrıca bi bölüm oluştursalardı da iyi olurdu hristiyanlıkla yahudilikle ayetlerden çok hadislerin temel alındığı bugün bilinen islamiyetle ilgili.