Bellek Read Olmadı ??
-
Ne yapsam karşıma bu hata çıkıyor bellek read olmadı.İnternettem bir şey indiremiyorum.Bi şey yazdıramıyorum.Sinir oldum neden böyle oldu anlayamadım.Nedir bunun çözümü bilen varsa yardımlarını bekliyorum.
-
Böyle bir hata olamaz turkish-english hata karışımı :)
bilgisayara küçük bi zararlı yazılım girmiş.Sistem geri yüklemesi yap yada sağlam bir anti-spy yazılımı ile güvenli kipte tarama yap sorun çözülür..
-
önerim. önemli bilgilerini yedekle. ilerde pişman olmayasın. pc donuyordur muhtemel.
olay aslında şu :mesela yukardan aşağı sonra tekrar yukardan aşağı ram ı okurken arada bir kare boşluk var onu okumadan diğerine atlarken sorun oluşturuyordur.buda seni yönergeyle dondurur. böyle diye biliyorum.
-
fake bir hata, takma.. windowsun öyle bi hatası yoktur..
ek:
0x1001ca87
0x0000000 0x00000
gibi kodlar ile verilen hatanın alakası yok. Sendeki hata kodu nedir?
-
legion_of_doom bunu yazdı:
-----------------------------fake bir hata, takma.. windowsun öyle bi hatası yoktur..
ek:
0x1001ca87
0x0000000 0x00000
gibi kodlar ile verilen hatanın alakası yok. Sendeki hata kodu nedir?
-----------------------------Sen öyle san. Windows'un en meşhur hatalarından biridir o :)
-
orjinal hata buradadır.. işletim sistemine göre açıklamalarını okuyabilirsiniz..
http://support.microsoft.com/search/default.aspx?query=memory+read&catalog=LCID%3D1033&mode=r
-
legion_of_doom
Buradan hatanın orjinal windows hatası olduğunu görebilirsin.
http://support.microsoft.com/kb/932494/tr
-
benim verdiğim linkte zaten var o hata :) ama bu olay genelde bir spy yazılımı tarafından gerçekleşiyor..
SVCHOST.exe Uygulama Hatası
0x0745F2780 adresindeki yönerge, 0x000000000 bellek adresine başvurdu. Bellek, read olamadıbu svchost yüzünden olmuş bi hata, ancak arkadaşın hatasının bundan dolayı olduğunu ispatlayamazsın, aynı hatayı ben de sana yaptırırm zor birşey değil.. Bu tür sorunlarla karşılaşan insanlar ilk olarak donanmsal bir hatadan önce yazılımsal hata, hatta spy kontrolü yapmalı. Ondn sonra işletim sistemi kontrol edilmelidir.. Arkadaş önerdiğim şey zaten tarama yapması. Eğer birşey çıkmazsa işte o zaman hatanın gerçekliği ortaya çıkacak :)
-
linux kur
-
legion_of_doom bunu yazdı:
-----------------------------benim verdiğim linkte zaten var o hata :) ama bu olay genelde bir spy yazılımı tarafından gerçekleşiyor..
SVCHOST.exe Uygulama Hatası
0x0745F2780 adresindeki yönerge, 0x000000000 bellek adresine başvurdu. Bellek, read olamadıbu svchost yüzünden olmuş bi hata, ancak arkadaşın hatasının bundan dolayı olduğunu ispatlayamazsın, aynı hatayı ben de sana yaptırırm zor birşey değil.. Bu tür sorunlarla karşılaşan insanlar ilk olarak donanmsal bir hatadan önce yazılımsal hata, hatta spy kontrolü yapmalı. Ondn sonra işletim sistemi kontrol edilmelidir.. Arkadaş önerdiğim şey zaten tarama yapması. Eğer birşey çıkmazsa işte o zaman hatanın gerçekliği ortaya çıkacak :)
-----------------------------Senin verdiğin linkteki ingilizce hata. İngilizce olduğu için problem yok. Cümledeki saçmalık Türkçe'dekinde. Cümle salakça olduğu için sen öyle bir hata olamaz falan dedin. O yüzden hatanın orjinal halini yolladım.Böyle saçma cümleler görmek için virus bulaşmasına gerek yok:)
-
az önce yine oldu ve iexplorer olarak çıktı karşıma .İnternet kapandı.İyice karıştı bilgisayar.