Bellek Read Olmadı ??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HacKeR_tr
    HacKeR_tr's avatar
    Erkek
    Ne yapsam karşıma bu hata çıkıyor bellek read olmadı.İnternettem bir şey indiremiyorum.Bi şey yazdıramıyorum.Sinir oldum neden böyle oldu anlayamadım.Nedir bunun çözümü bilen varsa yardımlarını bekliyorum.

Hatalarımla varım, hatta hatasızlıkla gurur duyacak kadar alçalmadım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

Böyle bir hata olamaz turkish-english hata karışımı :)

bilgisayara küçük bi zararlı yazılım girmiş.Sistem geri yüklemesi yap yada sağlam bir anti-spy yazılımı ile güvenli kipte tarama yap sorun çözülür..

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

önerim. önemli bilgilerini yedekle. ilerde pişman olmayasın. pc donuyordur muhtemel.

olay aslında şu :mesela yukardan aşağı  sonra tekrar yukardan aşağı ram ı okurken arada bir kare boşluk var onu okumadan diğerine atlarken sorun oluşturuyordur.buda seni yönergeyle dondurur. böyle diye biliyorum.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

fake bir hata, takma.. windowsun öyle bi hatası yoktur..

ek:

0x1001ca87

0x0000000 0x00000

gibi kodlar ile verilen hatanın alakası yok. Sendeki hata kodu nedir?

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

legion_of_doom bunu yazdı:
    -----------------------------

fake bir hata, takma.. windowsun öyle bi hatası yoktur..

ek:

0x1001ca87

0x0000000 0x00000

gibi kodlar ile verilen hatanın alakası yok. Sendeki hata kodu nedir?

Sen öyle san. Windows'un en meşhur hatalarından biridir o :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

orjinal hata buradadır.. işletim sistemine göre açıklamalarını okuyabilirsiniz..

http://support.microsoft.com/search/default.aspx?query=memory+read&catalog=LCID%3D1033&mode=r

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

legion_of_doom

Buradan hatanın orjinal windows hatası olduğunu görebilirsin.

http://support.microsoft.com/kb/932494/tr

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

benim verdiğim linkte zaten var o hata :) ama bu olay genelde bir spy yazılımı tarafından gerçekleşiyor..

SVCHOST.exe Uygulama Hatası
    0x0745F2780 adresindeki yönerge, 0x000000000 bellek adresine başvurdu. Bellek, read olamadı

bu svchost yüzünden olmuş bi hata, ancak arkadaşın hatasının bundan dolayı olduğunu ispatlayamazsın, aynı hatayı ben de sana yaptırırm zor birşey değil.. Bu tür sorunlarla karşılaşan insanlar ilk olarak donanmsal bir hatadan önce yazılımsal hata, hatta spy kontrolü yapmalı. Ondn sonra işletim sistemi kontrol edilmelidir.. Arkadaş önerdiğim şey zaten tarama yapması. Eğer birşey çıkmazsa işte o zaman hatanın gerçekliği ortaya çıkacak :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek
    linux kur

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

legion_of_doom bunu yazdı:

benim verdiğim linkte zaten var o hata :) ama bu olay genelde bir spy yazılımı tarafından gerçekleşiyor..

SVCHOST.exe Uygulama Hatası
    0x0745F2780 adresindeki yönerge, 0x000000000 bellek adresine başvurdu. Bellek, read olamadı

bu svchost yüzünden olmuş bi hata, ancak arkadaşın hatasının bundan dolayı olduğunu ispatlayamazsın, aynı hatayı ben de sana yaptırırm zor birşey değil.. Bu tür sorunlarla karşılaşan insanlar ilk olarak donanmsal bir hatadan önce yazılımsal hata, hatta spy kontrolü yapmalı. Ondn sonra işletim sistemi kontrol edilmelidir.. Arkadaş önerdiğim şey zaten tarama yapması. Eğer birşey çıkmazsa işte o zaman hatanın gerçekliği ortaya çıkacak :)

Senin verdiğin linkteki ingilizce hata. İngilizce olduğu için problem yok. Cümledeki saçmalık Türkçe'dekinde. Cümle salakça olduğu için sen öyle bir hata olamaz falan dedin. O yüzden hatanın orjinal halini yolladım.Böyle saçma cümleler görmek için virus bulaşmasına gerek yok:)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HacKeR_tr
    HacKeR_tr's avatar
    Erkek
    az önce yine oldu ve iexplorer olarak çıktı karşıma .İnternet kapandı.İyice karıştı bilgisayar.

Hatalarımla varım, hatta hatasızlıkla gurur duyacak kadar alçalmadım.
Toplam Hit: 3519 Toplam Mesaj: 16