folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ben Artık Devrimci Oldum ,[Eyi Etmişin] !

Ben Artık Devrimci Oldum ,[Eyi Etmişin] !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

baba hadi bu adam çocukta bişey bilmiyor.. 20 yaşına gelip hala bunları söyleyen adamlar var onlara ne diyecez

azuhahahahahaajajaajajajaja.

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

msn'de acilen nick değiştirmem gerek sanırım :D kıyamet olayını biran önce bırakıp 20 yaşında solcuyum 33 yaşında che olacam gibisinden saptırık bişiyler yazmam lazım :D

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    Stifler bunu yazdı:
    -----------------------------

msn'de acilen nick değiştirmem gerek sanırım :D kıyamet olayını biran önce bırakıp 20 yaşında solcuyum 33 yaşında che olacam gibisinden saptırık bişiyler yazmam lazım :D

yok dei$me kıyamet kopcakmı$ gelsinde beraber kopalım olayın çok tutuldu herkes çalıo o ki$iseli :F
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    lan compu beni engelledinmi a.q :D ben niye yokum lan listede :( :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

BuZuL bunu yazdı:
    lan compu beni engelledinmi a.q :D ben niye yokum lan listede :( :D

Bende yokum :)) Compu ayak çekiyo bize :) 

veriyolar ellerine 2 kitap okuyo inanıyo garibim :)) Devrimciyiz ee Atatürkçüyüz ee neyi devireceksiniz :) MAntıksızlıklar içinde devrimci aynı şekil şerihatçılar da öyle aynı şekil pkk da kardeşim şu ülkeyi rahat bırakın a.q ya

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shamanist
    Shamanist's avatar
    Erkek
    13 yaşında hayatı öğrendim sanan tipler ,dümbelek...Obje...

iyi biri değil... TBT
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    yok a.q lebron james desek yeridir.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ismailca
    ismailca's avatar
    Erkek
    listede ki wassh   kırmızı renkte o nasıl yapilio? yoksa msn mi farklı?

Yakarız Bu Gezegeni...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bulutbey bunu yazdı:

insanlar farklı olmak için bayalaşma yarışındalar

bu tür insanlar kendilerini özel zannedir , kendilerini karşısındakinden hep üstün görür , herşeyi bilirim havasındadır :)

bi filizofmuş gibi takılır ama kibir diz boyudur

(anladın sen onu )

bazıları da parapisikolojiyle farklı olabilecekleri düşüncesi içine dalarlar ama sonuçta kağıt döndürmekten öteye gidemeyeceklerini anlayıp bozuntuya vermeden zamanı bükebileceklerini iddaa ederler.

sen daa ii anladın onu ((:

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    ismailca bunu yazdı:
    listede ki wassh   kırmızı renkte o nasıl yapilio? yoksa msn mi farklı?
    :)

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 6131 Toplam Mesaj: 35