Ben Artık Devrimci Oldum ,[Eyi Etmişin] !
-
dhkp-c mis :D Dursun tasaklarini gerip Belcikada keyf yapsin ,siz Turkiyede devrimcilik(!) yapin ,bizim solculardada hic akil yok la :)
-
okanbulut bunu yazdı:
-----------------------------
en büyük solcu ve devrimci dhkp-c
Düpedüz kandırılmışsın işte...Al işte... Boşuna demiyorum diyorum ben devrimciyim die geçinenlerin kafası çalışmıyor die
Türkiyedeki en büyük terörist gruplardan bir tanesi dhkpc
-
kafkafkaf bunu yazdı:
jannissary bunu yazdı:
-----------------------------baba hadi bu adam çocukta bişey bilmiyor.. 20 yaşına gelip hala bunları söyleyen adamlar var onlara ne diyecez
azuhahahahahaajajaajajajaja.
-----------------------------O kadar tartışma oluyor niye oralarda sorularını yazmıyorsun? Ne mutluki çocuk 13 yaşında doğru yolu bulmuş (;D) Tabiki 13 yaşında onunkine araştırma yada bilgi birikimi diyemem ama en azından muhalif bi ortamda yetişeceği için bazıları gibi at gözlüklü olmayacak ;)
-----------------------------aman ne marjinal yorum peahh!
he bu arada edit ederek diyeyimki yeri gelince veririm cevabını merak etme sen alışıksın benim cevaplarla susup
kalmaya =)
-
Yahu hala bu ülkede devrimciliği bir takım kendini bilmez sol gruplarla eşleştiriyor ya hayret valla.
Ulan Fehriye Erdal(Devrimci - Dhkp-c), zamanında Renault'tan (Kapitalist) para aldılarda Özdemir Sabancı'yı öldürdüler. Nerde kaldı devrimcilik-Solculuk naraları.
Kısa hatırlatma : Zamanında Toyota kendi fabrikasını Sabancı Grubu aracılığıyla ( Özdemir Sabancı ) Türkiye'ye kuracaklardı. Tabii ki bunu duyan diğer burjuva (Renault) bunu ister mi? Dolayısıyla bunu engellemek için, sözde solcu - özde ne olduğu belirsiz kişilere para yedirdi ve Özdemir Sabancı'yı öldürdüler. Hatırlarsınız belki! Kurtlar Vadisi dizisinde Feraye vardı ( Hizmetçi ). Baronu öldürmek için kitap arasından silahını çıkaran kişi. İşte o Fehriye Erdal bence. ( Kitabın üstünde OTAN yazıyordu. Aslında NATO. Bu da ayrı bir gelişme. ). Devrimcilik 78 kuşağından sonra bitti bunu beyninize kazıyın.