folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ben Artık Devrimci Oldum ,[Eyi Etmişin] !

Ben Artık Devrimci Oldum ,[Eyi Etmişin] !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    dhkp-c mis :D Dursun tasaklarini gerip Belcikada keyf yapsin ,siz Turkiyede devrimcilik(!) yapin ,bizim solculardada hic akil yok la :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SawIV
    SawIV's avatar
    Erkek

okanbulut bunu yazdı:
    -----------------------------
    en büyük solcu ve devrimci dhkp-c
    Düpedüz kandırılmışsın işte...

Al işte... Boşuna demiyorum diyorum ben devrimciyim die geçinenlerin kafası çalışmıyor die

Türkiyedeki en büyük terörist gruplardan bir tanesi dhkpc

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    kafkafkaf bunu yazdı:
    jannissary bunu yazdı:

baba hadi bu adam çocukta bişey bilmiyor.. 20 yaşına gelip hala bunları söyleyen adamlar var onlara ne diyecez

azuhahahahahaajajaajajajaja.

O kadar tartışma oluyor niye oralarda sorularını yazmıyorsun?  Ne mutluki çocuk 13 yaşında doğru yolu bulmuş (;D) Tabiki 13 yaşında onunkine araştırma yada bilgi birikimi diyemem ama en azından muhalif bi ortamda yetişeceği için bazıları gibi at gözlüklü olmayacak ;)

aman ne marjinal yorum peahh!

he bu arada edit ederek diyeyimki yeri gelince veririm cevabını merak etme sen alışıksın benim cevaplarla susup

kalmaya =)

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

Yahu hala bu ülkede devrimciliği bir takım kendini bilmez sol gruplarla eşleştiriyor ya hayret valla.

Ulan Fehriye Erdal(Devrimci - Dhkp-c), zamanında Renault'tan (Kapitalist) para aldılarda Özdemir Sabancı'yı öldürdüler. Nerde kaldı devrimcilik-Solculuk naraları.

Kısa hatırlatma : Zamanında Toyota kendi fabrikasını Sabancı Grubu aracılığıyla ( Özdemir Sabancı ) Türkiye'ye kuracaklardı. Tabii ki bunu duyan diğer burjuva (Renault) bunu ister mi? Dolayısıyla bunu engellemek için, sözde solcu - özde ne olduğu belirsiz kişilere para yedirdi ve Özdemir Sabancı'yı öldürdüler. Hatırlarsınız belki! Kurtlar Vadisi dizisinde Feraye vardı ( Hizmetçi ). Baronu öldürmek için kitap arasından silahını çıkaran kişi. İşte o Fehriye Erdal bence. ( Kitabın üstünde OTAN yazıyordu. Aslında NATO. Bu da ayrı bir gelişme. ). Devrimcilik 78 kuşağından sonra bitti bunu beyninize kazıyın.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
Toplam Hit: 6166 Toplam Mesaj: 35