Ben Editçi Deyilim Yav !!!! (Buzul A.K)
-
la buzul o nası türkçen var olm senin?
şu başlığı deiş aq. deyilim ne demek? değilim yap şunu ayrıca
Buzul = Zirve "Bir zincirin Gücünü En Zayıf Halkası Belirler.
ayrıca bu cümlede saçma.. bir zincirin gücünü, zincirin en zayıf halkası belirler olmalı.
İşlemcinin Fanına Çekirdek Kaçıran ve , Bilgisayar Toplarken Çubuk Krakeri Fana Düşüren Şahıs :)
çekirdek bi yere kaçmaz. çekirdek düşer müşer öle bişiler olur. bilgisayar nasıl toplanıyor bu arada? Aq Türkçeyi mahvetmişiniz la
pis editçi :D -
olm cevap yazmak için editledim editçi demeyin a.k
----------------------------------------------
soru : la buzul o nası türkçen var olm senin?
Cevap : olm Türkçeyi bile editlemiom işte ne var ?
Soru : şu başlığı deiş aq. deyilim ne demek? değilim yap şunu ayrıca
Cevap : ne vaar başlıkta a.k ircde o kadar yazıom bile demionuz
Soru :Buzul = Zirve "Bir zincirin Gücünü En Zayıf Halkası Belirler.
ayrıca bu cümlede saçma.. bir zincirin gücünü, zincirin en zayıf halkası belirler olmalı.
Cevap : yav abi olmaz böle samanlıkta iğne aramayın a.k ne var bunda herkes anlıor ne demek istediğimi önemli olan bu ayrıca bak dikkatte çekiyor :D
Soru :İşlemcinin Fanına Çekirdek Kaçıran ve , Bilgisayar Toplarken Çubuk Krakeri Fana Düşüren Şahıs :)
çekirdek bi yere kaçmaz. çekirdek düşer müşer öle bişiler olur. bilgisayar nasıl toplanıyor bu arada? Aq Türkçeyi mahvetmişiniz la
Cevap : abi bilg. toplarkan çekirdek şey ediodum öyle bi düşmüştü fana fasır fosur dedi fan dönmeye devam etmişti kabul kaçmıştı içine kabuklu fan olmuştu :D
2. si ben bilg. toplarım ne var a.k pc toplamada dk tuttum parçaları en minimum 8 dk da topluom :D paketlerinden çıkarmada dahil.
ve bugünde fanla oynarken tırnağım kırıldı :)) seviom böle motorlu şeyleri neyse
Soru :pis editçi :D
Cevap :züe ibne :D
-
edit by BuZuL :)
kızmıyon dimi buzul :D -
hay a.k herkes editçi demiş ağlıcam :(((
-
cevaplara bak aq.. ben de dedim ne yazcak :D editçi döt
-
abü sallıcan yav.. bende bir sürü sistem yazıom kimse inanmıyo.. aslına bakarsan edit edit die diretmeleri ksıkançlıktan başka bişe deil kıskanıolar seni :P kendileri yazamayınca döt oluyolar anca çamur atarlar :D
-
tmm len üstüne gtmeyin :p
insanlık hali olabilr :p onuda öle kabl etmek lazm demi dai :D -
goin dötüne ditsin :D puzul takıldıgımızı bilio.. en azından çabalıo çocuk.. iyi yerlere gelicek.. kalbimiz onunla
-
pesimistzombie + 5356554654621639+5175935958859457495399793948259452917593929425917
sagolasın hacı kıskanç bunlar a.k şunu yap desen yapamaz ipnalar. -
höst yawaş olun lan ortimi sinirlendirmeyin :) kim demiş ortime editçi die akıllı olun :) yakarım vallaha zirvesofta çamur atmayın
ortime döt flnda deme lycra seni döt öderim donar kalırsın
Toplam Hit: 6089 Toplam Mesaj: 58