Ben Editçi Deyilim Yav !!!! (Buzul A.K)
-
abi bu adam moddu bi zamanlar bi forumda milletin postlarını editlio die bunu modluktan attılar bu böle pis bi editçi işte :))
-
delikadir:
höst yawaş olun lan ortimi sinirlendirmeyin :) kim demiş ortime editçi die akıllı olun :) yakarım vallaha zirvesofta çamur atmayın
ortime döt flnda deme lycra seni döt öderim donar kalırsın
la beni göt et bakalım kendine benzetebilecen mi :D haydee -
şş lyra delikadirime laf yok şerefsizim torpil koyar fitilinide delikadire yaktırırım :DDD
not : hala editçi olmadığımı idda ediom kokain bikerem onlar almadı ben kendi isteğimle bıraktım :DDDD
Dipnot (ben ne zaman mod oldum a.k :D) -
editçi! :D
ortagını yiyim :D -
not : hala editçi olmadığımı idda ediom kokain bikerem onlar almadı ben KENDİ İSTEĞİMLE bıraktım :DDDD
Dipnot (ben ne zaman mod oldum a.k :D)
ahahahahha yarıldım lan..
ya salla usta editse edit..bende bilsem bende edit yapardım nie uğraşcan ank bulusmasında kim demş hatırlamıorm ama doğru demiş..sittir et sen edite devam.. -
Buzul hu hu herkes editçi demiş la sana artık bn demicem sana tamam tamam ağlama o kadar :D:D ulan adamın hayatını söndürmüşüm koskoca zirvesoft şimdi oldu editsoft :D:D:D napcaz buzul böle yaw bi çare bulalım :D
-
editçi değil de kaypak diyom ben :D 4 aydır bi host verecek halen bekliyoruz paneli bitmemiş! :D
-
editsoft.com :D lan güzel domain kimse almamışsa tescil ediyim :D:D:D:D
efsun çoke ettin beni hacı bu boklamayı başıma saran sensin neyse :D
lyra hostlar açılacak bugün inş. -
editsoft.com :D lan güzel domain kimse almamışsa tescil ediyim :D:D:D:D
efsun çoke ettin beni hacı bu boklamayı başıma saran sensin neyse :D
lyra hostlar açılacak bugün inş.
ir2 den host aldım fos çıktı
remoteden aldım fos çıktı :D
en güzeli kendimden alayım :) -
canım balım beeteğüm tandırım editçilerin kralı olm sen ne zaman yapıcan şan basyi paneli dedin sadece formdan ibaret :D:D adam tıklıyo sana mail gleiyo 1 form koymuşun sonrada yok panel dion :D:D bak konuşmucam diom illaki konuşturuyon:D
Toplam Hit: 6083 Toplam Mesaj: 58