folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ben Editçi Deyilim Yav !!!! (Buzul A.K)

Ben Editçi Deyilim Yav !!!! (Buzul A.K)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek
    a.q hea deli etmeyin adamı bırakın sana la delilere baq hele buzul editciymiş salla gitsin ya editci diyen ismail yk gibi olsun bundan sonra diyen beni bulacak ha karsısında efsun uyuz etme adamı yeter artık heerşeyin sınırı var
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    ulan arkadaşım benim ağzımdan flash çıktımı ??

ben sana bayi paneli diye yırtıom bi tarafımı tamam madem o kadar çok bilion sana o templatenin aynısını sıfırını vercem sende değiştireceksin g.tun yiyiorsa veriyim değiştir :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek
    Yavs elbet cogu insan ilk baslarda editlemistir,adamin ustune cok gitmeyin,ogrenmek icin editlemek,incelemek lazim :D

Buzul su templateleri gönder :D

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek
    peki bu başlıklara göre sen nsaıl bişey yapıcan söyle bakalım efsun bey form olmadan adam nasıl sipariş verecek beynine akıttığımın salağı ? ayrıca senki asp nin a sını bilmion yap madem basit bişeyse bu ayrıca konu edittir bu edit değilki ? iconlar hariç herşey bana ait.
    ----------
    İconlar hariç diyene bak flashıda arada kaynattın ya sonra gelip büde kapak demiyon mu tühhh rezillllllll

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    down hacı sana %50 indirim yapıcam :D tosuna beleş vericem templateleri :))))

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek
    çevir kazııııııııııııı yanmasın Buzullllllll :D:D:D seviyom la seni
    ayrıca tosuncum İpim KuŞşam Si*im Ta*ş*m Takan mı var la seni :D

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    tosuna laf yok :D zükerim efsun :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    aaa buzul yapmaz lan öle şey zaten tipinden de benzio sofu gibi bişi hem evlendi yakında baba olucak buzuldan beklemem böle bi ipnelik:D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek
    olm efsun götüne şemsiye sokarım açılmaz bilirsin göte giren şemsiye acılmaz :):) buzul adamımsın
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    şahin aga konyaya gelecem a.q o cdleri vermezsen gitmem bi yere :D
Toplam Hit: 6562 Toplam Mesaj: 58