Ben Editçi Deyilim Yav !!!! (Buzul A.K)
-
a.q hea deli etmeyin adamı bırakın sana la delilere baq hele buzul editciymiş salla gitsin ya editci diyen ismail yk gibi olsun bundan sonra diyen beni bulacak ha karsısında efsun uyuz etme adamı yeter artık heerşeyin sınırı var
-
ulan arkadaşım benim ağzımdan flash çıktımı ??
ben sana bayi paneli diye yırtıom bi tarafımı tamam madem o kadar çok bilion sana o templatenin aynısını sıfırını vercem sende değiştireceksin g.tun yiyiorsa veriyim değiştir :D -
Yavs elbet cogu insan ilk baslarda editlemistir,adamin ustune cok gitmeyin,ogrenmek icin editlemek,incelemek lazim :D
Buzul su templateleri gönder :D -
peki bu başlıklara göre sen nsaıl bişey yapıcan söyle bakalım efsun bey form olmadan adam nasıl sipariş verecek beynine akıttığımın salağı ? ayrıca senki asp nin a sını bilmion yap madem basit bişeyse bu ayrıca konu edittir bu edit değilki ? iconlar hariç herşey bana ait.
----------
İconlar hariç diyene bak flashıda arada kaynattın ya sonra gelip büde kapak demiyon mu tühhh rezillllllll -
down hacı sana %50 indirim yapıcam :D tosuna beleş vericem templateleri :))))
-
çevir kazııııııııııııı yanmasın Buzullllllll :D:D:D seviyom la seni
ayrıca tosuncum İpim KuŞşam Si*im Ta*ş*m Takan mı var la seni :D
-
tosuna laf yok :D zükerim efsun :D
-
aaa buzul yapmaz lan öle şey zaten tipinden de benzio sofu gibi bişi hem evlendi yakında baba olucak buzuldan beklemem böle bi ipnelik:D
-
olm efsun götüne şemsiye sokarım açılmaz bilirsin göte giren şemsiye acılmaz :):) buzul adamımsın
-
şahin aga konyaya gelecem a.q o cdleri vermezsen gitmem bi yere :D
Toplam Hit: 6562 Toplam Mesaj: 58