Ben Nasıl Deli Oldum -2-
-
yüreğine sağlık güzel yazı olmuş.devamını beklerim.
-
hoca kalemin kuvvetli gerçekten , umarım paralel bi hayalgücüne sahipsindir çünkü bunları sana yazdıracak şeyleri yaşamak istemez hiç bi insan. gerçi baktıgımda da günlük hayattan kesitler, kimimizin görmek istemedigi. sen görmekle kalmamış yazıya dökmüşsün bizimle paylaşmışsın... tekrar tebrikler :)
-
Hepinize teşekkürler ilginiz için (: bu seferki biraz eksik kaldı farkındayım belki de sönüktür diğerine göre ama olsun bir sebebi var (: daha da güzelleşecek konu bakımından daha genele kayacak bu yüzden beni eleştirmenizi istiyorum evet buna ihtiyacım var (:
Ayrıca Stigma yazıların toplanacağı bir yer var ama daha hazır değil (: 1 aya kadar tamamlarım galiba.. o zaman reklamını yaparım artık (:
sevgiler
-
NowalgiN bunu yazdı:
-----------------------------Hepinize teşekkürler ilginiz için (: bu seferki biraz eksik kaldı farkındayım belki de sönüktür diğerine göre ama olsun bir sebebi var (: daha da güzelleşecek konu bakımından daha genele kayacak bu yüzden beni eleştirmenizi istiyorum evet buna ihtiyacım var (:
Ayrıca Stigma yazıların toplanacağı bir yer var ama daha hazır değil (: 1 aya kadar tamamlarım galiba.. o zaman reklamını yaparım artık (:
sevgiler
-----------------------------Bir eleştirimi daha demin yapmıştım. Biraz daha irdeleseydin konuyu 1'den daha güzel bir şey çıkardı. Çünkü giriş 1'e göre daha etkili.
2. diyeceğim ise paragraflar arasında sert geçişler var bence. Birden hop başka bir yerdeyiz sanki. Diğer yazılarında yok bu. Belki 'Ben Nasıl Deli Oldum'un bir özelliğidir bilemiyorum.
Nacizane görüşlerim bunlar. Bir okur olarak:)
-
tbt yi tanıdım tanıyalı yazılarını takip ederim ve kopyası pc de mevcuttur =) bravo yahu yok böle içtenlik...
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------
Ben kız olsam bu yazı üstüne sana vermiştim.
-----------------------------mantaliteni skeyim pardon :D
Nowalgin kıskanıyorum seni üstad.
-
“Hadi herkes kalbini o iğrenç göğüs kafesinden çıkarıp birbirine fırlatsın. Tanrım…”
---
Dun cikardim kalbimi , butun yasadiklarimi , acilarimi ve duygularimi firlattim o adamin(babam) yuzune.Haksizsin baba dedim , gercekleri soyledim.O yine diretti kendi hakliligini , peki baba dedim , ben sorunluyum...ya en kucuk kardesim ,ablam,diger kardesim ...hangisi gelip bugune kadar sana birdefa sorunlarini anlatti,hangisi sana sarildi , sana iyi sozler soyledi...olmuyor baba, selcuk gidiyor artik,sakin kaygilanma benim icin , ben 7yasinda kendi ayaklarimin uzerinde durmayi ogrendim , sana bunun icin tesekkur ederim dedim...ve gittim...50 yasindaki adamin ilk defa agladigini gordum o konusmamdan sonra...compiyim ben yufka yurekli , duygusal birisiyim , o adamin(babam) agladigini gorunce sarilmak donup sarilmak istedim , olmadi birsey hep eksik kaldi ve gittim...
---
Yuregine saglik nowalgin.
-
super yazi..
devamini bekliyoruz..
-
güzel olmuş kalemine sağlık devamını merakla beklioruz :)
böyle yazıları seven arkdaşlar tabut.com var bi bakın derim gerçekten ordada güzel şeyler mevcut :)
-
Çok Güzel olmuş haci uzuvlarına sağlık :)