folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ben Nasıl Deli Oldum -2-

Ben Nasıl Deli Oldum -2-

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ne denilebilirki

supersin nowa yuregine saglik

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Posmort3m
    Posmort3m's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------

“Hadi herkes kalbini o iğrenç göğüs kafesinden çıkarıp birbirine fırlatsın. Tanrım…”

---

Dun cikardim kalbimi , butun yasadiklarimi , acilarimi ve duygularimi firlattim o adamin(babam) yuzune.Haksizsin baba dedim , gercekleri soyledim.O yine diretti kendi hakliligini , peki baba dedim , ben sorunluyum...ya en kucuk kardesim ,ablam,diger kardesim ...hangisi gelip bugune kadar sana birdefa sorunlarini anlatti,hangisi sana sarildi , sana iyi sozler soyledi...olmuyor baba, selcuk gidiyor artik,sakin kaygilanma benim icin , ben 7yasinda kendi ayaklarimin uzerinde durmayi ogrendim , sana bunun icin tesekkur ederim dedim...ve gittim...50 yasindaki adamin ilk defa agladigini gordum o konusmamdan sonra...compiyim ben yufka yurekli , duygusal birisiyim , o adamin(babam) agladigini gorunce sarilmak donup sarilmak istedim , olmadi birsey hep eksik kaldi ve gittim...

---

bir an gozlerim doldu hayal ettiğim şeyleri yapmıssın dusunup de yapamadıgım şeyleri sende gorunce bir an kendimi kotu hissettim yakındır benimde bu diyarlardan gidişim...

nowalgin yazıların gercekten etkileyici insnaın kendini buldugu yazılar :|

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:

“Hadi herkes kalbini o iğrenç göğüs kafesinden çıkarıp birbirine fırlatsın. Tanrım…”

---

Dun cikardim kalbimi , butun yasadiklarimi , acilarimi ve duygularimi firlattim o adamin(babam) yuzune.Haksizsin baba dedim , gercekleri soyledim.O yine diretti kendi hakliligini , peki baba dedim , ben sorunluyum...ya en kucuk kardesim ,ablam,diger kardesim ...hangisi gelip bugune kadar sana birdefa sorunlarini anlatti,hangisi sana sarildi , sana iyi sozler soyledi...olmuyor baba, selcuk gidiyor artik,sakin kaygilanma benim icin , ben 7yasinda kendi ayaklarimin uzerinde durmayi ogrendim , sana bunun icin tesekkur ederim dedim...ve gittim...50 yasindaki adamin ilk defa agladigini gordum o konusmamdan sonra...compiyim ben yufka yurekli , duygusal birisiyim , o adamin(babam) agladigini gorunce sarilmak donup sarilmak istedim , olmadi birsey hep eksik kaldi ve gittim...

Yuregine saglik nowalgin. 

Her insanın kendisini korumak için kendine ördüğü duvarları vardır. Sen çıkarıp fırlatmışsın belki babana ama belli ki duvara çarpmış. Bazen ilk denemede yıkamayız çünkü sandığımızdan daha kalındır duvar.

Ağlamak insanı savunmasız bırakır. Tam o anda tekrar fırlatmalıydın. Sonra gidip sarılmalıydın (:

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    batsın bu dünya

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

Stigma bunu yazdı:
    Yazılarınızı yayınladığınız blog tarzı bir siteniz var mı acaba ?

burada paylaşıyor anladığım kadarıyla

1'ide okudum Hoca :l muhteşemsin.

www.birboluiki.net Varmış :l

Merhabaaaaa
Toplam Hit: 7660 Toplam Mesaj: 26