Ben Nasıl Deli Oldum -2-
-
ne denilebilirki
supersin nowa yuregine saglik
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------“Hadi herkes kalbini o iğrenç göğüs kafesinden çıkarıp birbirine fırlatsın. Tanrım…”
---
Dun cikardim kalbimi , butun yasadiklarimi , acilarimi ve duygularimi firlattim o adamin(babam) yuzune.Haksizsin baba dedim , gercekleri soyledim.O yine diretti kendi hakliligini , peki baba dedim , ben sorunluyum...ya en kucuk kardesim ,ablam,diger kardesim ...hangisi gelip bugune kadar sana birdefa sorunlarini anlatti,hangisi sana sarildi , sana iyi sozler soyledi...olmuyor baba, selcuk gidiyor artik,sakin kaygilanma benim icin , ben 7yasinda kendi ayaklarimin uzerinde durmayi ogrendim , sana bunun icin tesekkur ederim dedim...ve gittim...50 yasindaki adamin ilk defa agladigini gordum o konusmamdan sonra...compiyim ben yufka yurekli , duygusal birisiyim , o adamin(babam) agladigini gorunce sarilmak donup sarilmak istedim , olmadi birsey hep eksik kaldi ve gittim...
---
bir an gozlerim doldu hayal ettiğim şeyleri yapmıssın dusunup de yapamadıgım şeyleri sende gorunce bir an kendimi kotu hissettim yakındır benimde bu diyarlardan gidişim...
nowalgin yazıların gercekten etkileyici insnaın kendini buldugu yazılar :|
----------------------------- -
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------“Hadi herkes kalbini o iğrenç göğüs kafesinden çıkarıp birbirine fırlatsın. Tanrım…”
---
Dun cikardim kalbimi , butun yasadiklarimi , acilarimi ve duygularimi firlattim o adamin(babam) yuzune.Haksizsin baba dedim , gercekleri soyledim.O yine diretti kendi hakliligini , peki baba dedim , ben sorunluyum...ya en kucuk kardesim ,ablam,diger kardesim ...hangisi gelip bugune kadar sana birdefa sorunlarini anlatti,hangisi sana sarildi , sana iyi sozler soyledi...olmuyor baba, selcuk gidiyor artik,sakin kaygilanma benim icin , ben 7yasinda kendi ayaklarimin uzerinde durmayi ogrendim , sana bunun icin tesekkur ederim dedim...ve gittim...50 yasindaki adamin ilk defa agladigini gordum o konusmamdan sonra...compiyim ben yufka yurekli , duygusal birisiyim , o adamin(babam) agladigini gorunce sarilmak donup sarilmak istedim , olmadi birsey hep eksik kaldi ve gittim...
Yuregine saglik nowalgin.
-----------------------------Her insanın kendisini korumak için kendine ördüğü duvarları vardır. Sen çıkarıp fırlatmışsın belki babana ama belli ki duvara çarpmış. Bazen ilk denemede yıkamayız çünkü sandığımızdan daha kalındır duvar.
Ağlamak insanı savunmasız bırakır. Tam o anda tekrar fırlatmalıydın. Sonra gidip sarılmalıydın (:
-
batsın bu dünya
-
Stigma bunu yazdı:
-----------------------------
Yazılarınızı yayınladığınız blog tarzı bir siteniz var mı acaba ?
-----------------------------burada paylaşıyor anladığım kadarıyla
1'ide okudum Hoca :l muhteşemsin.
www.birboluiki.net Varmış :l